abi ben ne olursa olsun Abdülhey in vadiye dönmesini istedim çünkü koskoca efsanevi karakter dizide pat diye oradan kayboldu ve bir cenaze ve bir söz memati gibi cenazesi olsa gam yememaga boşver seroyu adam gibi adam camoka hasan var ona desteğimizi sürdürelim şampiyon yapalım
abdül racilerin dizisine katılmış çok üzüldüm abdülhey hayallerimiz suya düştü
Bazen seni anlayamıyorum takas ne Olmasını bekliyordun 😉 adam bildiğin Satıcıve Satıcı güruha kendini yamadı 😉 zaten onların dizisi haricinde hiçbir dizide kendine yer bulamaz
herkes kendine yakışanı yapar ben ne üzüldüm nede hayal kırıklığına uğradım 😉 artık sizlerde bu olaylara romantik deil de gerçekçi bakın derim 😉 Öküz öldü Ortaklık bozuldu 😉 bu arkadaşlar artık birbirlerinin cenazelerine bile gelmezler durum bu kadar ciddi 😉
gelip necati abiden bir özür dileyip geri dönebilirdi o da satıcılar grubundan ama ben kenan çoban ın aklının çelindiğini düşünüyorum baş satıcılar gibi değil
insani olarak çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu ben hala seviyorum gerçek kişiliğini dizideki karakteri zaten efsane
bende 6 gün olduğundan beri yarım yamalak anca izliyorum çok abarttılarBen Survivori son 20 gundur falan izlemedim acayip sıktı hergun olmasi da artisi
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi