bugün kaçta tekrarı var paşamDiziyi tam izleyemedim bugün tamamını izleyeceğim.Ama baktığım kadarıyla sevemedim. Sen bunu nasıl sevdin @Yiğitt
bugün kaçta tekrarı var paşamDiziyi tam izleyemedim bugün tamamını izleyeceğim.Ama baktığım kadarıyla sevemedim. Sen bunu nasıl sevdin @Yiğitt
16.15'te vardı.Ben netten izlerim herhalde.bugün kaçta tekrarı var paşam
tüh ya kaçırdım ben bakamadımda o yüzden sordum cnm16.15'te vardı.Ben netten izlerim herhalde.
Hatırlamaz olur mu. Tabiki hatırladı, ilk gördüğünde ikisi de birbirine bakıştı. Orada hatırladılar işte.@Yiğitt dün gece dizinin tamamını izledim ve fikirlerim değişti sonlara doğru akmaya başladı ve güzelleşti dizi.
Ama bazı mantıksızlıklar vardı. Mesele Ömer öptüğü kızı nasıl hatırlayamadı la Ama bölümün sonunda hatırlamış olabilir.
Sinan'ın da Defne'yi hatırlaması lazımdı. O da hatırlayamadı.
Bir de Defne'nin abisi kızın 200 bin TL'yi nerden bulduğunu çok da sorgulamadı o da saçmaydı.
Ama sıcak bir yaz dizisi olmuş sonu da güzel bitti, 2.bölümü bekliyoruz bakalım.
Neriman'ın tespitleri de süperdi bu arada.
Bence bölüm sonunda hatırladı.Ondan da emin değilim.Hatırlamaz olur mu. Tabiki hatırladı, ilk gördüğünde ikisi de birbirine bakıştı. Orada hatırladılar işte.
Sen her gittiğin lokantadaki kızları hatırlıyor musun?
Bulmuş, kurtulmuş işte. Üzümünü ye, bağını sorma hesabı.
Aynen, Neriman olmasa bence bu kadar güzel olamazdı.
İlk bakıştıklarında hatırladı la.Bence bölüm sonunda hatırladı.Ondan da emin değilim.
Hayır Defne hatırladı ama Ömer hatırlayamadı. Bölümün sonunda hatırlar gibi oldu hatırlayıp hatırlamadığını göreceğiz artık gelecek bölümde.Hatırlamaz olur mu. Tabiki hatırladı, ilk gördüğünde ikisi de birbirine bakıştı. Orada hatırladılar işte.
Sen her gittiğin lokantadaki kızları hatırlıyor musun?
Bulmuş, kurtulmuş işte. Üzümünü ye, bağını sorma hesabı.
Aynen, Neriman olmasa bence bu kadar güzel olamazdı.
Barış Arduç derken? 😱 Yoksa sende mi?Hayır Defne hatırladı ama Ömer hatırlayamadı. Bölümün sonunda hatırlar gibi oldu hatırlayıp hatırlamadığını göreceğiz artık gelecek bölümde.
Sinan'ın o lokantaya sıklıkla gittiğini varsayarsak Defne'yi hatırlaması lazım öyle güzel bir kız hatırlanmaz mı
Yahu bu kadar fakir bir kız 1 günde nerden bulsun 200 bin TL'yi abisinin biraz daha sorgulaması lazımdı.
Neriman'ı başta abartılı bulmuştum ama sevdim ben de sonradan.
Senin Barış Arduç da fena değilmiş hani.
İlk defa izledim sanırım karizma olarak oyunculuğu da iyi sayılırdı. Ama ben parlaklarla ilgilenmiyorum dediğim gibi.Barış Arduç derken? 😱 Yoksa sende mi?
Bence hatırladı. Defne o kadar da güzel değil, abartmayın. Barış daha güzel.
Karizma olsun, tip olsun her şeyiyle yakışıklı çocuk. Ben taa aylar önce keşfetmiştim, siz daha yeni.İlk defa izledim sanırım karizma olarak oyunculuğu da iyi sayılırdı. Ama ben parlaklarla ilgilenmiyorum dediğim gibi.
La hatırlasa niye bilmemezlikten gelsin ki kız süslendiği için ondan hatırlamamıştır belki de.
Aferin Çiko, doğru yolu buluyorsun.@Yiğitt bende şimdi bitirdim bölümü aslında yaz dizisi izlemicektim ama şuana kadar yayınlanan yaz dizilerinden sadece kiralık aşkın ilgi gördüğünü savundum hep ozaman bir izleme şansı vereyim dedim
çok güzel bir dizi olmuş son zamanlarda aksiyon dışı hiç çıkmıyordum ama diziyi çok sevdim bazı mantık hataları olsada akıcı güzel bir yaz dizisi olmuş ilk yaz dizim oldu
@denizz19 ada öneriyorum yaz dizisi istiyorum diyip duruyordu izle işte
şuana akdar yayınlanan tek iyi proje bence bende sevip onayladığıma göre herkez izleyebilir
parlak oğlan dizinin yarısında üstsüz geziyor tabi seversin : @Yiğitt ile kapışın bakalım kim kapacak parlağı@Yiğitt bende şimdi bitirdim bölümü aslında yaz dizisi izlemicektim ama şuana kadar yayınlanan yaz dizilerinden sadece kiralık aşkın ilgi gördüğünü savundum hep ozaman bir izleme şansı vereyim dedim
çok güzel bir dizi olmuş son zamanlarda aksiyon dışı hiç çıkmıyordum ama diziyi çok sevdim bazı mantık hataları olsada akıcı güzel bir yaz dizisi olmuş ilk yaz dizim oldu
şuana akdar yayınlanan tek iyi proje bence bende sevip onayladığıma göre herkez izleyebilir
Sende sevdiysen sorun yok@Yiğitt bende şimdi bitirdim bölümü aslında yaz dizisi izlemicektim ama şuana kadar yayınlanan yaz dizilerinden sadece kiralık aşkın ilgi gördüğünü savundum hep ozaman bir izleme şansı vereyim dedim
Aynen, hep üstsüz gezecekse Çiko 7/24 izleyebilir.parlak oğlan dizinin yarısında üstsüz geziyor tabi seversin : @Yiğitt ile kapışın bakalım kim kapacak parlağı
Aynen, hep üstsüz gezecekse Çiko 7/24 izleyebilir.
Ben kazanırım.
Sende sevdiysen sorun yok
Dizi gerçekten harika[emoji7] [emoji7]
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayyy özlemişim butür dizileri en son kavak yelleri çakıl taşları falan bakmıştım son yıllarda aksiyon dışı çıkamıyordum çünkü iyi dizi çıkmıyordu güneşin kızları ve sen benimsindede iş yok oyüzden yaz dizilerindende umutlu değildim ama kiralık aşkın iyi olduğunu hissettim resmen yani oğlanlarda fena değil 2 başrol oğlan varparlak oğlan dizinin yarısında üstsüz geziyor tabi seversin : @Yiğitt ile kapışın bakalım kim kapacak parlağı
ayyy özlemişim butür dizileri en son kavak yelleri çakıl taşları falan bakmıştım son yıllarda aksiyon dışı çıkamıyordum çünkü iyi dizi çıkmıyordu güneşin kızları ve sen benimsindede iş yok oyüzden yaz dizilerindende umutlu değildim ama kiralık aşkın iyi olduğunu hissettim resmen yani oğlanlarda fena değil 2 başrol oğlan var
hiç şans vermicektim aslında ben yaz dizilerine ama kiralık aşkı sevdiğim için diğer başlayacak olanlarada göz atıcam belki yine sevdiğim diziler çıkabilirKiz mine tugayin dizisine de bak begenirsen devam edersin 😉