YABANCI - 1. Bölüm | YENİ DİZİ -

İşte o karşıt düşünceye sen saygılı olamıyon abla mesele bu :A

Sılanın şarkısını da aryaa sıkıştırmışsın farketmedim sanma :A
ne saygsızlığımı gördün ne dedim yorumlarımda katılmadığımı
söylememmi saygısızlık şu yaşıma kadar kimseye saygızlık
etmedim anladınmı etmedim eden şuan sensin senden büyüğüm
dedine bak sen😡

@Çiğdem- @ABAY_06 @mrt-06 bu @denizz19 akıllı senarist Kaan'a o kaba diyalogları yazarak ters köşe yapmış ki ilk bölümden dizi büyük ilgi görsün diye. :D Normalde Kaan'dan öyle diyaloglar beklemezsiniz ama Deniz Kaan'a kendinden bir şeyler katmış total seyircisini çekmek için. Çok akıllıca. :A

Başarılı oldu da bölümün en ilgi çekici yanı o diyaloglar oldu. Dizimiz A/B bir dizi aslında ama totali de yakalamamız gerekiyordu. :F Haftaya uçuşa geçecez inşallah. :A

@Çiğdem- @ABAY_06 @mrt-06 bu @denizz19 akıllı senarist Kaan'a o kaba diyalogları yazarak ters köşe yapmış ki ilk bölümden dizi büyük ilgi görsün diye. :D Normalde Kaan'dan öyle diyaloglar beklemezsiniz ama Deniz Kaan'a kendinden bir şeyler katmış total seyircisini çekmek için. Çok akıllıca. :A

Başarılı oldu da bölümün en ilgi çekici yanı o diyaloglar oldu. Dizimiz A/B bir dizi aslında ama totali de yakalamamız gerekiyordu. :F Haftaya uçuşa geçecez inşallah. :A
Kesinlikle öyle iki kitleyi de yakalamamız lazımdı ama bu hafta sırf AB izleyicisi kapacak bizi totalimiz düşer mi bilmem :F

Biraz gec gördum ama yorumumu yapayim güzel olmus özellikle kaanin sert konusmalari güldürdü :F @denizz19
Daha çok şeyler göreceksin bu dizide takipte kal eskici :A