kendi sahnelerimi merak ediyorum benBen Özgün senaryo yazıyorum bu haftaki sahneleri görünce öyle konuşamayacaksınız Türkiye'de bir ilk bu senaryo ve TNS de sevdi![]()
kendi sahnelerimi merak ediyorum benBen Özgün senaryo yazıyorum bu haftaki sahneleri görünce öyle konuşamayacaksınız Türkiye'de bir ilk bu senaryo ve TNS de sevdi![]()
Kaan karakteri favorim oldu
herşeye atlayan bir tip değilim ama beni yanlış tanıyosunuzKaan karakteri favorim oldu@Bully Melek karakteri herşeye atlıyor hemen gerçekteki gibi
Biraz kısa olmuş biraz uzun yazarsan güzel olur.Tabi aksiyon da olmalı![]()
Merakla bekliyoruz.@Maskeli Fedai diyaloglar daha uzun ve sahne sayısını arttırdım bu bölüm. Ayrıca bu bölümde aktiflikleri artacak iki isim var biri @EFE UYSAL diğeri @dizi kolik![]()
ben geridemi kalacam yani@Maskeli Fedai diyaloglar daha uzun ve sahne sayısını arttırdım bu bölüm. Ayrıca bu bölümde aktiflikleri artacak iki isim var biri @EFE UYSAL diğeri @dizi kolik![]()
Ahh ahh başrol diye basladin yan role ufuk açtın loben geridemi kalacam yani![]()
valla öylemi olduk ne @denizz19 öylemi olduk yaaaAhh ahh başrol diye basladin yan role ufuk açtın lo
Kaana söyle kaçın buralardan
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedimben geridemi kalacam yani![]()
Ne inanıyorsun sen şu yemek pişirmeye ya
ne bilim ben artacak diyince geride kalıcam sandımSen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedim
Ne inanıyorsun sen şu yemek pişirmeye ya![]()
Sen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedim
Tam tersi bu bölüm Kaan karakteri biraz geride kalacakne bilim ben artacak diyince geride kalıcam sandım
yemek pişirmemi
![]()
Tam tersi bu bölüm Kaan karakteri biraz geride kalacakama öbür bölüm etkisi yine baş gösterecek
![]()
Tüm bu soruların cevabı 27 Haziran Cumartesi 20:00'da
Yemek pisirmemi 😱Sen geride kalacaksın demedim onların aktiflikleri de artacak dedim
cookies'in kelime anlamı bu değil miYemek pisirmemi 😱
Bi bu eksikti .ss .ss .ss Kurabiye de sen bana daha iyi 😉
Kelime anlami kurabiyeler lo ne yemek pisirmesi 😱 😱cookies'in kelime anlamı bu değil mi![]()
Cooking ile karıştırdım pardon kurabiyeKelime anlami kurabiyeler lo ne yemek pisirmesi 😱 😱
Yoksa yemek pisirmemi 😱
Herşeye atlıyon ablaherşeye atlayan bir tip değilim ama beni yanlış tanıyosunuz![]()
Sen cookingi geç te beni neden etiketlemiyorsun senaryoya 😱Cooking ile karıştırdım pardon kurabiye![]()
Sanki aksiyonu az olacakmış gibi bir his oluştu içimde@Maskeli Fedai diyaloglar daha uzun ve sahne sayısını arttırdım bu bölüm. Ayrıca bu bölümde aktiflikleri artacak iki isim var biri @EFE UYSAL diğeri @dizi kolik![]()