Yaz ayının en iyi reytingleri iştegüzel ratingler almışız cnm
Yaz ayının en iyi reytingleri iştegüzel ratingler almışız cnm
yeni başrol denemek istemiş arkadaş ama diziye konuk olucağım açıklandıktan sonra 1.bölümde olmamama rağmen ismimin geçmesi bile yetti reytinglerin artmasınaOkudum sonunda. Yanlız burada Kaan çok kaba gösterilmiş lanlı konuşmalar falan. Yer yer gülümsetti, umarım ileride senaryo haraketlensin diye Total heyecanı katmazsın. Gözüm @Çiğdem-'i aradı her dizide olurdu, Neriman Çiğdem mi oluyor burada?
Eline sağlık, eksi yönlerini yazmak istemiyorum yine dayak yerim...
Boşver yazmasam daha iyi. 😛@mrt-06 eksi Yönleri de yaz Kafamı kızdırma benim Neriman Çiğdem değil yok
Eksik kalma zaten.yeni başrol denemek istemiş arkadaş ama diziye konuk olucağım açıklandıktan sonra 1.bölümde olmamama rağmen ismimin geçmesi bile yetti reytinglerin artmasına
yan kadroya dahil olucam 2.bölümde birlikte ama yavaş yavaş başrolude kaparım ben kimsenin ruhu duymadan tabiatımda var
ah tşk ederim sağolasın
ayy yalnız kaan recep ivediğin komiksiz hali olmuş hahah yabani olmalıydı bence bu dizinin adı
@denizz19 ileride Kaan'a ormantik komedi yazar. İsim değiştirmeye gerek yok yani.ayy yalnız kaan recep ivediğin komiksiz hali olmuş hahah yabani olmalıydı bence bu dizinin adı
Sen Recep İvedik sever misin kızz.ayy yalnız kaan recep ivediğin komiksiz hali olmuş hahah yabani olmalıydı bence bu dizinin adı
@denizz19 ileride Kaan'a ormantik komedi yazar. İsim değiştirmeye gerek yok yani.
ayyy @denizz19 bu seferde buldum nerden çalıntı senaryo yaptığını hani demiştimya ilk senaryon sevdaluktan yabancının orjinal senaryosunuda bulucam bulduğumda sana söylicem demiştim buldumSen Recep İvedik sever misin kızz.
hahaha biraz izle yaban yazıp kaan onun gibi kaba melekte pınar gibi saf yani ilişkileri aynı cnm@Çiğdem- saçmalama kız onu hiç izlemedim bile hem senaryonun gidişatını görünce böyle demeyeceksin
Bu dizi reyting rekorlarını alt üst edecek.Ben Özgün senaryo yazıyorum bu haftaki sahneleri görünce öyle konuşamayacaksınız Türkiye'de bir ilk bu senaryo ve TNS de sevdi