YABANCI - 1. Bölüm | YENİ DİZİ -

Okudum sonunda. :D Yanlız burada Kaan çok kaba gösterilmiş lanlı konuşmalar falan. :A Yer yer gülümsetti, umarım ileride senaryo haraketlensin diye Total heyecanı katmazsın. :D Gözüm @Çiğdem-'i aradı her dizide olurdu, Neriman Çiğdem mi oluyor burada?

Eline sağlık, eksi yönlerini yazmak istemiyorum yine dayak yerim...

Okudum sonunda. :D Yanlız burada Kaan çok kaba gösterilmiş lanlı konuşmalar falan. :A Yer yer gülümsetti, umarım ileride senaryo haraketlensin diye Total heyecanı katmazsın. :D Gözüm @Çiğdem-'i aradı her dizide olurdu, Neriman Çiğdem mi oluyor burada?

Eline sağlık, eksi yönlerini yazmak istemiyorum yine dayak yerim...
yeni başrol denemek istemiş arkadaş ama diziye konuk olucağım açıklandıktan sonra 1.bölümde olmamama rağmen ismimin geçmesi bile yetti reytinglerin artmasına :A:A:A
yan kadroya dahil olucam 2.bölümde birlikte ama yavaş yavaş başrolude kaparım ben kimsenin ruhu duymadan tabiatımda var:A

Bende yeni okudum güzel fena gözükmüyor bende herkesin yaptığı eleştiriyi yapcam Kaan çok kaba melek bir garip kız Kaan dövse sövse gine Kaan peşinden koşacakmış gibi bir havası var.:)))

Eline sağlık @denizz19

@mrt-06 eksi Yönleri de yaz Kafamı kızdırma benim :F Neriman Çiğdem değil yok :A
Boşver yazmasam daha iyi. 😛

yeni başrol denemek istemiş arkadaş ama diziye konuk olucağım açıklandıktan sonra 1.bölümde olmamama rağmen ismimin geçmesi bile yetti reytinglerin artmasına :A:A:A
yan kadroya dahil olucam 2.bölümde birlikte ama yavaş yavaş başrolude kaparım ben kimsenin ruhu duymadan tabiatımda var:A
Eksik kalma zaten. :A

@vadikızı da çok başarılı olmuş. :D

@vadikızı melek sendin demi burda sana bu rol oturmuş ama benzeşen yönleriniz çok :))))

kaan (@Bully) bu Rolü kaldıramamışsın kaba bir adam olmuşsun bizimle değilsin :))))))

Ben Özgün senaryo yazıyorum bu haftaki sahneleri görünce öyle konuşamayacaksınız Türkiye'de bir ilk bu senaryo ve TNS de sevdi :A