3 ekim 2021 diyor ama. Melike Şahin sultanımı severiz ama yükselişin asıl sebebi bu kadar aradan sonra tekrar başlamış olması sankiO Ses Türkiye bir önceki sezonun açılışına göre tüm gruplarda neredeyse 2 reyting daha yüksek başlayarak Acun'a Survivor ile hiç göremediği zirveyi getirmiş bu sezon.
Diva Melike Şahin impact. @dreamy @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 133062
Özlem kaynaklı yükseliş olsa bu özlem O Ses Yılbaşı'na da yansırdı diye düşünüyorum ama yansımadı.3 ekim 2021 diyor ama. Melike Şahin sultanımı severiz ama yükselişin asıl sebebi bu kadar aradan sonra tekrar başlamış olması sanki
Sosyal medya yanıltıcı olabiliyor ama bu konularda. Bence reyting sisteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bileÖzlem kaynaklı yükseliş olsa bu özlem O Ses Yılbaşı'na da yansırdı diye düşünüyorum ama yansımadı.
Ben juri kadrosu son sezon ile aynı kalsaydı bu reytingleri alabileceğini düşünmüyorum. Zaten dün programın kendisinden çok Melike Şahin konuşuldu gibi sosyal medyada.
Ekli dosyayı görüntüle 133063
Ekli dosyayı görüntüle 133064
Yanlış düşünüyorsun, O Ses'in hitap ettiği kitle evinde ATV'de aşiret dizisi izleyen 50+ teyze kitlesi değil.Sosyal medya yanıltıcı olabiliyor ama bu konularda. Bence reyting sisteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bile
Ama aşiret dizileri 15 reyting alıyorsa reyting cihazları genelde o teyzelerin evindedir demektirYanlış düşünüyorsun, O Ses'in hitap ettiği kitle evinde ATV'de aşiret dizisi izleyen 50+ teyze kitlesi değil.
Her bölümde Melike Şahin'i sahneye çıkartıp şarkı söylettiklerinde ve fragmanlarda bu kısımları ön plana çıkardıklarında anlarsın zaten nereden reyting çekmeye çalıştıklarını.
Can Borcu, bir ileri bir geri gidişini sürdürmüş. Rakipleri gelmesine rağmen yükselmesi iyi, Kardeşlerim'den sonra ilk kez Gönül Dağı dışında bir Cumartesi dizisinden 5+ görmeye az kalmış, tempo iyi, bozmazlar umarım.
3 ekim 2021 diyor ama. Melike Şahin sultanımı severiz ama yükselişin asıl sebebi bu kadar aradan sonra tekrar başlamış olması sanki
@serhatt ve @Emre Ozansoy daki kıskançlık seviyesini gördüm sanki hadisede @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @AngelicaÖzlem kaynaklı yükseliş olsa bu özlem O Ses Yılbaşı'na da yansırdı diye düşünüyorum ama yansımadı.
Ben juri kadrosu son sezon ile aynı kalsaydı bu reytingleri alabileceğini düşünmüyorum. Zaten dün programın kendisinden çok Melike Şahin konuşuldu gibi sosyal medyada.
Ekli dosyayı görüntüle 133063
Ekli dosyayı görüntüle 133064