8 Şubat 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gönül Dağı - 165. Bölüm | TRT 1

• Can Borcu - 8. Bölüm | ATV

• Güldür Güldür Show - 392. Bölüm | Show TV

• O Ses Türkiye 2025 - Yeni Sezon | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,914
Puanı
860
1716051820145-png.126951

1716051839253-png.126952

O Ses Türkiye izliyorum.
Acunsuz ilk sezon
Beyaz eğlendiriyor
Melike şuan çok donuk, zamana ihtiyacı var.
Gökhan hep aynı, Hadiseninde adı var

Can Borcu artık tuttu diyebiliriz çok sevindim resmen 3 sezonluk hikayeyi tek sezonda işliyorlar reytinglerde biraz geç açıldı ama sağlam açıldı bundan sonra bu ortamalada devam eder. :D

O Ses Türkiye özlenmişti güzel açılış yapmış.

O Ses Türkiye bir önceki sezonun açılışına göre tüm gruplarda neredeyse 2 reyting daha yüksek başlayarak Acun'a Survivor ile hiç göremediği zirveyi getirmiş bu sezon. :A

Diva Melike Şahin impact. :bhr: @dreamy @kerem

Ekran Resmi 2025-02-09 10.47.43.png

Can Borcu, bir ileri bir geri gidişini sürdürmüş. Rakipleri gelmesine rağmen yükselmesi iyi, Kardeşlerim'den sonra ilk kez Gönül Dağı dışında bir Cumartesi dizisinden 5+ görmeye az kalmış, tempo iyi, bozmazlar umarım.

• Beğendim
Reactions: Dante
3 ekim 2021 diyor ama. Melike Şahin sultanımı severiz ama yükselişin asıl sebebi bu kadar aradan sonra tekrar başlamış olması sanki :A
Özlem kaynaklı yükseliş olsa bu özlem O Ses Yılbaşı'na da yansırdı diye düşünüyorum ama yansımadı. :A

Ben juri kadrosu son sezon ile aynı kalsaydı bu reytingleri alabileceğini düşünmüyorum. Zaten dün programın kendisinden çok Melike Şahin konuşuldu gibi sosyal medyada. :A

Ekran Resmi 2025-02-09 14.41.57.png

Ekran Resmi 2025-02-09 14.43.04.png

Özlem kaynaklı yükseliş olsa bu özlem O Ses Yılbaşı'na da yansırdı diye düşünüyorum ama yansımadı. :A

Ben juri kadrosu son sezon ile aynı kalsaydı bu reytingleri alabileceğini düşünmüyorum. Zaten dün programın kendisinden çok Melike Şahin konuşuldu gibi sosyal medyada. :A

Ekli dosyayı görüntüle 133063
Ekli dosyayı görüntüle 133064
Sosyal medya yanıltıcı olabiliyor ama bu konularda. Bence reyting sisteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bile :A

• Okudum
Reactions: Dante
Sosyal medya yanıltıcı olabiliyor ama bu konularda. Bence reyting sisteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bile :A
Yanlış düşünüyorsun, O Ses'in hitap ettiği kitle evinde ATV'de aşiret dizisi izleyen 50+ teyze kitlesi değil. :A

Her bölümde Melike Şahin'i sahneye çıkartıp şarkı söylettiklerinde ve fragmanlarda bu kısımları ön plana çıkardıklarında anlarsın zaten nereden reyting çekmeye çalıştıklarını. :A

Yanlış düşünüyorsun, O Ses'in hitap ettiği kitle evinde ATV'de aşiret dizisi izleyen 50+ teyze kitlesi değil. :A

Her bölümde Melike Şahin'i sahneye çıkartıp şarkı söylettiklerinde ve fragmanlarda bu kısımları ön plana çıkardıklarında anlarsın zaten nereden reyting çekmeye çalıştıklarını. :A
Ama aşiret dizileri 15 reyting alıyorsa reyting cihazları genelde o teyzelerin evindedir demektir :A

Bence ilk bölümden sonra düşüş olacaktır zaten ama cumartesi en müsait gün o da var. Survivor da en iyi reytingini cumartesi alıyordu. Acun o ses iyi reyting aldı diye diğer günlere de koyarsa dizilerin karşısında boyunun ölçüsünü alır :A

Can Borcu, bir ileri bir geri gidişini sürdürmüş. Rakipleri gelmesine rağmen yükselmesi iyi, Kardeşlerim'den sonra ilk kez Gönül Dağı dışında bir Cumartesi dizisinden 5+ görmeye az kalmış, tempo iyi, bozmazlar umarım.

3 ekim 2021 diyor ama. Melike Şahin sultanımı severiz ama yükselişin asıl sebebi bu kadar aradan sonra tekrar başlamış olması sanki :A

Ekli dosyayı görüntüle 133063
Ekli dosyayı görüntüle 133064
@serhatt ve @Emre Ozansoy daki kıskançlık seviyesini gördüm sanki hadisede :A:A @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @Angelica