Game of Thrones, Kendi Korsan İndirme Rekorunu Kırdı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1434644724.jpg

Dijital korsanların bir numaralı dizisi olan Game of Thrones, 5. sezon final bölümü ile büyük bir rekor kırmayı başardı.

Torrent Freak internet sitesine göre; HBO'nun yapımcılığını üstlendiği ve George RR Martin'in romanından uyarlama Game of Thrones dizisinin Mother's Mercy isimli 10. bölümü, yayınlandığı ilk 8 saat içinde 1.5 milyon kez ve yayınlandığı günü takiben 10 milyon kez illegal olarak indirildi.

watchersonthewall.com sitesinin haberine göre de; 6. sezon oyuncu arayışları başladı bile. Yeni sezonda 12 yeni karakterle tanışacağız.

Theon'un amcalarından muhtemelen en çok ilgi çekeni olan Euron Greyjoy'u, Hannibal dizisinde gönlümüzün efendisi Mads Mikkelsen'in oynaması için Game of Thrones fanlarının bastırdığı da gelen haberler arasında.

Kitapta Euron Greyjoy karakterinden, tüm denizleri terörize etmiş kötü şöhretli bir korsan, birazcık da deli bir kişi olarak bahsediliyormuş.

Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz...

Mads-Mikkelsen-mads-mikkelsen-34639466-814-610.jpg

Kandırmayın Game of Thronesçuları Mads Mikkelsen falan gelmez. :D

1- Yıldız transferi Game of Thrones'un tarzı değil. Kendi yıldızlarını kendi yaratır.
2- Hannibal zaten devam ediyor? :)
Olsa nasıl olur diye soruyoruz. :)

Ayrıca Mads Mikkelsen'in kendisine has bir hayran grubu var ama göz önünde olan bir yıldız oyuncu da değil. :)

Hannibal'ın bu reytinglerle ne kadar devam edeceği de şüpheli. :(

Olsa nasıl olur diye soruyoruz. :)

Ayrıca Mads Mikkelsen'in kendisine has bir hayran grubu var ama göz önünde olan bir yıldız oyuncu da değil. :)

Hannibal'ın bu reytinglerle ne kadar devam edeceği de şüpheli. :(
Olsa iyi olur tabii de yani olmaz. :):)

Bence yıldız bir oyuncu. Çok aşırı göz önünde olmaması Amerikalı olmamasından kaynaklanıyor ama saygı duyulan önemli bir oyuncu. Ben Hannibal'da (yani bir dizide) oynamasına bile şaşırmıştım aslında. :)

Hannibal devam eder ya onu dert etmeyin. :):)

Olsa iyi olur tabii de yani olmaz. :):)

Bence yıldız bir oyuncu. Çok aşırı göz önünde olmaması Amerikalı olmamasından kaynaklanıyor ama saygı duyulan önemli bir oyuncu. Ben Hannibal'da (yani bir dizide) oynamasına bile şaşırmıştım aslında. :)

Hannibal devam eder ya onu dert etmeyin. :):)
Game of Thrones'ta oynayacaksa sıkıntı yok Hannibal'ı iptal edebilirler. :)

Lena Headey, resimde Claire Underwood (Robin Wright ) benzemiyor mu? :)