Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi. Helal Doğukaaaaaaannnnnnn. :Z

Yuhhhhhh Doğu sattı lan

Ne şaşırıyorsunuz, sizin isminiz yazılmayacak diye bir kaide mi var. Helal olsun Doğukan'a. :)

Yolun neresinden dönersen dön dönek derler. Donek doğukan ayıbın büyüğünü yaptın

turabi ben dedim diyor ki ama dediği çıkmadı. asıl tilki doğu olduğu açıkça çıktı hakan doğunun yanında kedicik kalır)))

maçlar çok nadir 10-4 bitiyor bir oyun vermeyle oyun kaydediliyor. merve oynamazsa oyun direk kaybedilir. zaten ünlüler merve sayesinde kazanıyorlar.​
İyi de ünlüler Merve sayesinde kazanıyorlarsa ne hakları var onu yazmaya? Doğukan da çok iyi yaptı.

HELAL DOGUKAN!
Adama yarin seni yazicaz dediler.O da bugun Serenay'i yazdi.

Serenayla Hakan kadar yüzsüzünü görmedim. Siz de yarın adamın adını yazacaksınız. O da madem öyle SMS'e beraber çıkalım dedi. Tabii ki kendini kurtaracak.

Doğukan yaptığı oyun elinde patlayacak yine sen gideceksin 4 aday çıkacak yarın hakan ve ve Doğu aday çıkacak

Herkes oyunlardaki başarısı ve SMS gücüne güvensin. Konsey faso fiso bence. :)

dediğim gibi yarınki oyun hiç heyecanlı olmayacak acunun yaptığı plan elinde patladı))) acun onun yerine ödül oyunu kiysaydi daha heyecanlı olurdu)))

Vay be Doğukan yazıklar olsun sana zamanında sana o kadar oy attıydık bir de.

maçlar çok nadir 10-4 bitiyor bir oyun vermeyle oyun kaydediliyor. merve oynamazsa oyun direk kaybedilir. zaten ünlüler merve sayesinde kazanıyorlar.​
İyi de ünlüler Merve sayesinde kazanıyorlarsa ne hakları var onu yazmaya? Doğukan da çok iyi yaptı.
ne yapsınlar yani arkadaşlarını mi yazsınlar doğu gibi dönek mi olsunlar)))

Birlik olup adanın en güçlü kızı Merve'yi gönderecekler yok öyle yağma. :)

doğunun bu salak adamıyla en çok hakan ve Seranay kazandı ikisi finale giderse bu satışı iyi kullanacak )))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...