True Detective 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

@xemrexxx yi gül ağa çimdiklesin benden uzak olsun :))
@Çiğdem- bizim senle dizi izlerken heyecanımız bile farklı yansıyor çimdikleme işini sevdim :) zaten sinemaya gidecektik birlikte:)
hahahah aa aslında sinema ortamını fazla sevmiyorum ben :A:A:A

loş ortamları severim:) heleki yanımdaki arkadaş güzelse muhteşem arayıpta bulamadığım bir ortama dönüşür :))

yani diziyi izleyeceksin bunumu anladık şimdi ? ben hala bişey anlamadım lafından :)
hahahah ben seninle karanlık ortamalra gitmem ayy akşam saatinde yolda bile yürümem hep gündüz aydınlık olmalı seninle olucağımız yerler :F:F:F

loş ortamları severim:) heleki yanımdaki arkadaş güzelse muhteşem arayıpta bulamadığım bir ortama dönüşür :))

yani diziyi izleyeceksin bunumu anladık şimdi ? ben hala bişey anlamadım lafından :)
Dizi bitince ilk bolumu ve son bolumu izlerim en fazla))

Her ne kadar diziyi çok beklesem de o ilk sezondaki karakterler, güney havası, güney aksanı olmadan çok eksik olacakmış gibi geliyor.

Ayrıca Colin Farrell Adanalı bir karakteri canlandırıyor galiba.:D

@OzaN In Bruges'i izle Colin Farrell hakkında fikrin değişir. Horrible Bosses'ta da müthişti. Ama bazen de çok vasat oynuyor. Mesela bu haftasonu Seven Pyscopaths ve In Bruges'i ard arda izledim, arada dağlar kadar fark var. Ama bu karakteri özümserse müthiş oyunculuk görebiliriz.

Her ne kadar diziyi çok beklesem de o ilk sezondaki karakterler, güney havası, güney aksanı olmadan çok eksik olacakmış gibi geliyor.

Ayrıca Colin Farrell Adanalı bir karakteri canlandırıyor galiba.:D

@OzaN In Bruges'i izle Colin Farrell hakkında fikrin değişir. Horrible Bosses'ta da müthişti. Ama bazen de çok vasat oynuyor. Mesela bu haftasonu Seven Pyscopaths ve In Bruges'i ard arda izledim, arada dağlar kadar fark var. Ama bu karakteri özümserse müthiş oyunculuk görebiliriz.
Oyunculuk ayrı konu ama adam bence aşırı itici. Sorun orada. Hiçbir karakteri sevdiremezmiş gibi geliyor bana ama bilmiyorum. :):)

Oyunculuk ayrı konu ama adam bence aşırı itici. Sorun orada. Hiçbir karakteri sevdiremezmiş gibi geliyor bana ama bilmiyorum. :):)
Ya işte bana da itici geliyordu ama In Bruges'de çok sempatik bir rolü var. Sen bu 2. sezonu izlemeden önce izle bence bu filmi. Zaten mükemmel bir film pişman olmazsın.

Ya işte bana da itici geliyordu ama In Bruges'de çok sempatik bir rolü var. Sen bu 2. sezonu izlemeden önce izle bence bu filmi. Zaten mükemmel bir film pişman olmazsın.
İzlemeye çalışırım. Uzun zamandır ilk kez bu kadar ara vermem gerekti filmlere, sahalara dönmem lazım yavaş yavaş. :):)

Rachel McAdams'ın oynadığı karakteri çok seveceğe benziyoruz. Ani Bezzerides isimli bir polis memurunu canlandıracak. Ani Bezzerides, çetin ceviz bir hanım olmakla birlikte dizideki erkek karakterlerle herhangi bir aşk-meşk olayına girmiyor, sağlam alkol alıyor, paket paket sigara içiyor, yeri geliyor kumar masasına oturuyor. :)

Yeni fragman konuya eklendi. :)

İlk sezonu abartıldığı kadar sevmemiştim. İlk bölümlerinde izlemeyi bırakmam olası gibi görünüyor diziyi yorumlardan sonra. Ama belli de olmaz tabi.

İlk sezonu abartıldığı kadar sevmemiştim. İlk bölümlerinde izlemeyi bırakmam olası gibi görünüyor diziyi yorumlardan sonra. Ama belli de olmaz tabi.
Sanki ben yazmışımcasına bir yorum. :):)

Bölüm sayısı az olduğundan tamamlayabilirim ama eğer ilki kadar ağır olmazsa. :)