loş ortamları severimhahahah aa aslında sinema ortamını fazla sevmiyorum ben![]()
yani diziyi izleyeceksin bunumu anladık şimdi ? ben hala bişey anlamadım lafındanHaa öyle iyi o zaman sağol ozan diyelim)))
hahahah ben seninle karanlık ortamalra gitmem ayy akşam saatinde yolda bile yürümem hep gündüz aydınlık olmalı seninle olucağımız yerlerloş ortamları severimheleki yanımdaki arkadaş güzelse muhteşem arayıpta bulamadığım bir ortama dönüşür
)
yani diziyi izleyeceksin bunumu anladık şimdi ? ben hala bişey anlamadım lafından![]()
Dizi bitince ilk bolumu ve son bolumu izlerim en fazla))loş ortamları severimheleki yanımdaki arkadaş güzelse muhteşem arayıpta bulamadığım bir ortama dönüşür
)
yani diziyi izleyeceksin bunumu anladık şimdi ? ben hala bişey anlamadım lafından![]()
Oyunculuk ayrı konu ama adam bence aşırı itici. Sorun orada. Hiçbir karakteri sevdiremezmiş gibi geliyor bana ama bilmiyorum.Her ne kadar diziyi çok beklesem de o ilk sezondaki karakterler, güney havası, güney aksanı olmadan çok eksik olacakmış gibi geliyor.
Ayrıca Colin Farrell Adanalı bir karakteri canlandırıyor galiba.
@OzaN In Bruges'i izle Colin Farrell hakkında fikrin değişir. Horrible Bosses'ta da müthişti. Ama bazen de çok vasat oynuyor. Mesela bu haftasonu Seven Pyscopaths ve In Bruges'i ard arda izledim, arada dağlar kadar fark var. Ama bu karakteri özümserse müthiş oyunculuk görebiliriz.
Ya işte bana da itici geliyordu ama In Bruges'de çok sempatik bir rolü var. Sen bu 2. sezonu izlemeden önce izle bence bu filmi. Zaten mükemmel bir film pişman olmazsın.Oyunculuk ayrı konu ama adam bence aşırı itici. Sorun orada. Hiçbir karakteri sevdiremezmiş gibi geliyor bana ama bilmiyorum.![]()
İzlemeye çalışırım. Uzun zamandır ilk kez bu kadar ara vermem gerekti filmlere, sahalara dönmem lazım yavaş yavaş.Ya işte bana da itici geliyordu ama In Bruges'de çok sempatik bir rolü var. Sen bu 2. sezonu izlemeden önce izle bence bu filmi. Zaten mükemmel bir film pişman olmazsın.
Sanki ben yazmışımcasına bir yorum.İlk sezonu abartıldığı kadar sevmemiştim. İlk bölümlerinde izlemeyi bırakmam olası gibi görünüyor diziyi yorumlardan sonra. Ama belli de olmaz tabi.
Ben zaten oyunculardan memnum değildim. Gene de izleerim.Diziye artık sayılı günler kaldı.
İlk eleştiriler geldi ve tahmin edildiği gibi ilk sezonun çok altında yorumlar...
Metacritic'te ilk 7 eleştirmenden ortalama 63 puan almış, ilk sezonun ortalama puanı 89'du...
@sürgünüm @destere @Forumdash @Danger UA! @berkann ve diğerleri.![]()