Karışmıyorum artık ne halin varsa gör sen benim şarkımı seviyon mu bakimbeğendinmi beğenmedinmi beee karışık kuruşuk yazılarla gece gece aklımı bulandırma
Karışmıyorum artık ne halin varsa gör sen benim şarkımı seviyon mu bakimbeğendinmi beğenmedinmi beee karışık kuruşuk yazılarla gece gece aklımı bulandırma
O kadar emin olma parçamı küçümsüyorsun şuan.@xemrexxx nerdeyse final parçasıyla gelmiş seni ezer geçer cnm
son şarkını seviyorum yine iyi puan alırsın benden ama sen benim parçamı nasıl buldun 😳😳😳Karışmıyorum artık ne halin varsa gör sen benim şarkımı seviyon mu bakim
Az önce yolladı.Video şu an facebooka yükleniyor@Cengo sadece vadikızını mı bekliyoruz eğer öyleyse ben onun hangi şarkıyı seçeceğini biliyorum gönderebilirim onun yerine.
He tamam o zaman.Az önce yolladı.Video şu an facebooka yükleniyor
İlk haftaki şarkından daha düşük gibi geldi ilk dinleyişte ama bilemiyorum diğer şarkıların durumuna göre vereceğim bir şeyler.son şarkını seviyorum yine iyi puan alırsın benden ama sen benim parçamı nasıl buldun 😳😳😳
Valla benim daha çok iyiler var gayet makul bir şarkı paylaştım.@Çiğdem- bunlar en iyi şarkılarını harcadı sen çok iyi bir hamle yaptın.Artık 1. olursun
@Çiğdem- bunlar en iyi şarkılarını harcadı sen çok iyi bir hamle yaptın.Artık 1. olursun
sunucuya kulak ver @denizz19İlk haftaki şarkından daha düşük gibi geldi ilk dinleyişte ama bilemiyorum diğer şarkıların durumuna göre vereceğim bir şeyler.
Valla benim daha çok iyiler var gayet makul bir şarkı paylaştım.
Bu arada Haberi Var Mı şarkısını da bekliyorum sendenİlk haftaki şarkından daha düşük gibi geldi ilk dinleyişte ama bilemiyorum diğer şarkıların durumuna göre vereceğim bir şeyler.
Valla benim daha çok iyiler var gayet makul bir şarkı paylaştım.
Onu da ilerleyen haftalarda düşünüyorum gerçi Hande Yener çok ağırlıkta değil ama kullanabilirimBu arada Haberi Var Mı şarkısını da bekliyorum senden
sen bana diyordun ama kendin aynı hatayı yaptın bence ilk parçanla katılıcaktın bu haftaya zaten tekli elemeye dönüştü elenmezdin bu parçada elinde kalırdıOnu da ilerleyen haftalarda düşünüyorum gerçi Hande Yener çok ağırlıkta değil ama kullanabilirim
Ne farkediyor saftirik haftaya kullanırım bu hafta kullanmadıklarımısen bana diyordun ama kendin aynı hatayı yaptın bence ilk parçanla katılıcaktın bu haftaya zaten tekli elemeye dönüştü elenmezdin bu parçada elinde kalırdı
nasıl ne fark ediyor beee önümüzdeki haftaya ilk paylaştığı parçayla elenebilirsin ama bu haftakı parçanla elenmezdin yanı her şarkının bir zamanı varNe farkediyor saftirik haftaya kullanırım bu hafta kullanmadıklarımı
Orası hiç belli olmaz bebişimnasıl ne fark ediyor beee önümüzdeki haftaya ilk paylaştığı parçayla elenebilirsin ama bu haftakı parçanla elenmezdin yanı her şarkının bir zamanı var
ortadaki aynı detone kıvırcıkhahahah arkadaşlar @denizz19 un bu hafta olan parçasında kendisininde oynadığını biliyormuydunuz 1:25-1:40 arasında 3 erkek dans ediyor ve biriside deniz tarif etmeme bile gerek yok görür görmez tanıyacaksınız zaten çocuk final puanı için klıbe çıkmış ya
@xemrexxx @Bully @Cengo @sokak sanati @Nisa @EFE UYSAL @vadikızı @dizi kolik
Komik kızhahahah arkadaşlar @denizz19 un bu hafta olan parçasında kendisininde oynadığını biliyormuydunuz 1:25-1:40 arasında 3 erkek dans ediyor ve biriside deniz tarif etmeme bile gerek yok görür görmez tanıyacaksınız zaten çocuk final puanı için klıbe çıkmış ya
hahahah arkadaşlar @denizz19 un bu hafta olan parçasında kendisininde oynadığını biliyormuydunuz 1:25-1:40 arasında 3 erkek dans ediyor ve biriside deniz tarif etmeme bile gerek yok görür görmez tanıyacaksınız zaten çocuk final puanı için klıbe çıkmış ya
siz onu bunu bırakın musicsurvivor all stardan sonraki musicsurvivor için yarışmacımı seçtim ben @Cengo ya da bildirdim bu defa kesin kazandımKomik kız
Oha benimde aklımda bir kişi var bakalımsiz onu bunu bırakın musicsurvivor all stardan sonraki musicsurvivor için yarışmacımı seçtim ben @Cengo ya da bildirdim bu defa kesin kazandım
Daha sezon bitmeden nasıl bildiriyorsun melunn.siz onu bunu bırakın musicsurvivor all stardan sonraki musicsurvivor için yarışmacımı seçtim ben @Cengo ya da bildirdim bu defa kesin kazandım