formatı da değiştirttim biraz zorlanıcan gibiOha benimde aklımda bir kişi var bakalım
işi garantiye alınmalıDaha sezon bitmeden nasıl bildiriyorsun melunn.
formatı da değiştirttim biraz zorlanıcan gibiOha benimde aklımda bir kişi var bakalım
işi garantiye alınmalıDaha sezon bitmeden nasıl bildiriyorsun melunn.
Bu sezon ve all starda birinci olsam yeterformatı da değiştirttim biraz zorlanıcan gibi
all starda sılayı mı seçsemBu sezon ve all starda birinci olsam yeter
All star'da herkes kendi yarışmacısını seçiyor canım o konuda rahatım o yüzdenall starda sılayı mı seçsem
Seçmelisin kesinlikle.all starda sılayı mı seçsem
All star'da herkes kendi yarışmacısını seçiyor canım o konuda rahatım o yüzden
belki cengo heyecan katmak ister deniz detone kıvırcığıSeçmelisin kesinlikle.
Kim bilir herşey olabilir.belki cengo heyecan katmak ister deniz detone kıvırcığı
Heyecan meyecan katamaz yani Sılayı kimseye vermem en baştan benim o @Cengo bilir.belki cengo heyecan katmak ister deniz detone kıvırcığı
all stara seçilen şarkıcıları kim yönetiyorsa o yöneticek sen barış akarsu ve kıraçla kaıtlma sansın az ama yıldız tilbe all starda olur iyisin yineall starda sılayı mı seçsem
yıldızla katılırsam @denizz19 un oyları garantiall stara seçilen şarkıcıları kim yönetiyorsa o yöneticek sen barış akarsu ve kıraçla kaıtlma sansın az ama yıldız tilbe all starda olur iyisin yine
ayol @Çiğdem- böyle istekli şekilde jensen benimdir demiyor beHeyecan meyecan katamaz yani Sılayı kimseye vermem en baştan benim o @Cengo bilir.
All starda kazanan forumda 10 yıl boyunca hava atar, yeni sezonlarda All Star şaampiyonu benim ezikler falan benzer der ezer geçer hangi şanslı olursa.all stara seçilen şarkıcıları kim yönetiyorsa o yöneticek sen barış akarsu ve kıraçla kaıtlma sansın az ama yıldız tilbe all starda olur iyisin yine
Benden iyi alırsın Yıldızla ama bir o kadar da beni koruman şart
bence koalisyon kuralımayy @Yiğitt bana cesaret verdi 4.sezona kardeniz yöresiyle geliyoruz bu yarışmada tek eksik olan şey kemençe ve horondu davut güloğlu
İlk hafta elenmede.ayy @Yiğitt bana cesaret verdi 4.sezona kardeniz yöresiyle geliyoruz bu yarışmada tek eksik olan şey kemençe ve horondu davut güloğlu
İyi iyi ilk elenen belli olduayy @Yiğitt bana cesaret verdi 4.sezona kardeniz yöresiyle geliyoruz bu yarışmada tek eksik olan şey kemençe ve horondu davut güloğlu
Aa kim dedi öyle olacağınıall stara seçilen şarkıcıları kim yönetiyorsa o yöneticek sen barış akarsu ve kıraçla kaıtlma sansın az ama yıldız tilbe all starda olur iyisin yine
bence koalisyon kuralım
evet iş birliği yapabiliriz bence sıla yıldız ve musti çok uyumlu üçlü çift olur mustimin bir kolunda sıla diğer kolunda yıldızBenden iyi alırsın Yıldızla ama bir o kadar da beni koruman şart
Musti Sıla ve Yıldız'ın kalitesine çıkamaz üzgünüm bu koalisyon olamaz
ayol senin o sıska kolun beni taşıyamaz
yıldız başbakan sıla başbakan yardımcısımusti de kültür bakanı olur herkesin seviyesine göreMusti Sıla ve Yıldız'ın kalitesine çıkamaz üzgünüm bu koalisyon olamaz