cem kraca diskalife oldu burak parçasını göndermediği için cnm tek kişi elenecek yaniiki kişi elenecvekmiş kız garaNtiye alınmalı
cem kraca diskalife oldu burak parçasını göndermediği için cnm tek kişi elenecek yaniiki kişi elenecvekmiş kız garaNtiye alınmalı
ay getti güzelim şarkıcem kraca diskalife oldu burak parçasını göndermediği için cnm tek kişi elenecek yani
vadikızıda yollamamıs racaplar yarına kaldı yanı şarkısını istersen değiştirebilirsin 🙂🙂🙂ay getti güzelim şarkı
forumun müzik zevkiyle kıraç çok gitmez zaten o yüzden farketmez çeyrek finali falan düşünmüyomvadikızıda yollamamıs racaplar yarına kaldı yanı şarkısını istersen değiştirebilirsin 🙂🙂🙂
kalsın dyorsan kalsın normalde final parçası bile olabilir bu ama geçen hafta sondan 2.olmustun oyüzden değiştirdiğin şarkıyla elenirsen suçlu beni gösterirsinforumun müzik zevkiyle kıraç çok gitmez zaten o yüzden farketmez çeyrek finali falan düşünmüyom
senin yaşaman suçkalsın dyorsan kalsın normalde final parçası bile olabilir bu ama geçen hafta sondan 2.olmustun oyüzden değiştirdiğin şarkıyla elenirsen suçlu beni gösterirsin
yıldızla 10.oldum kıraçla finale gidebileceğimi hiç sanmıyorum@xemrexxx çok büyük hata yapmışsın bu şarkıyı seçerek ama final isteğin yoksa sıkıntı yok. Benden çok iyi puan alır bu şarkı.
Sende haklısınyıldızla 10.oldum kıraçla finale gidebileceğimi hiç sanmıyorum
Konulara çok bakmıyordum teşekkürlerTekrar söyleyeyim @ozgur2113 recap süreni yollamışsın ama bu hangi şarkının ?
@Cengo bu konudaki 5. sayfada paylaşmış şarkısını o yüzden direkt recap süresini atmıştır sana.
şimdi atıyorum hemen@vadikızı şarkını yollamamışsın
benm son kararıma ne diyorsun burakın diskalife olmasıyla 2 eleme riskide ortadan kalktı sizi dinleyip üst düzey payçalarımı kullanmısım iyikiSende haklısın
Son kararını destekliyorum elbette elenmeni istemembenm son kararıma ne diyorsun burakın diskalife olmasıyla 2 eleme riskide ortadan kalktı sizi dinleyip üst düzey payçalarımı kullanmısım iyiki
Zirveye yakın iki isim var aklımda bakalım olacaklar mı@Çiğdem- ben yinede şarkımı değiştirmicem, zirveyi hedefliyorum.
beğendinmi beğenmedinmi beee karışık kuruşuk yazılarla gece gece aklımı bulandırmaSon kararını destekliyorum elbette elenmeni istemem