geçmiş olsun birşey yoktur fragmanda abartmışlardırAyağı sakatlanıyor![]()
geçmiş olsun birşey yoktur fragmanda abartmışlardırAyağı sakatlanıyor![]()
Doğru dedin, mesela ben en sevmediğim yarışmacı Turabi bile olsa o halde görünce biraz üzüldüm açıkçasıTurabi sakatlandı diye gebersin, oh iyi oldu gibi seviyesizce ve terbiyesizce yorum atan insanlar var. Kusura bakmayın ama o da bir insan. Ülke ne hale gelmiş, yazık!
İnşallahMerve 1 olmuş galiba . @Billy Kane Merve hastası kız gine yazmış sevinç gösterileri yapmış gördünmü. @olizvel @sürgünüm
Merve 1 olmuş galiba . @Billy Kane Merve hastası kız gine yazmış sevinç gösterileri yapmış gördünmü. @olizvel @sürgünüm
Doğru doğru bak görürsün o kız kesin olmadan yazmaz Merve hastası Merve 1'inci olmuş yazmamış ama sevinç gözyaşları Allahım sana geliyorum vb şeyleri yazmış.İnşallah![]()
Ben de Hakan demesini bekliyorum da arkadasin yorumuna karsin Serenay'in gitme ihtimalini de belirttim.Dokunulmazlık kolyesi oyununda Doğukan Serenaya istersen bırak dedi ben seni yakmam erkek sözü dedi o yüzden Hakanı der Merve 1.olursa
merve aydın birinci olmasın daha doğrusu giden anıl olsun da gerisi problem değil
niye 1 hafta daha ? haftaya ne oluyor ki 🙂hacı 1 hafta daha katlanıcaksın.![]()
Her sey Survivor degil baska bir seye sevindim yazmis. :SMerve 1 olmuş galiba . @Billy Kane Merve hastası kız gine yazmış sevinç gösterileri yapmış gördünmü. @olizvel @sürgünüm
niye 1 hafta daha ? haftaya ne oluyor ki 🙂
karekter olarak değilde takıma katkı olarak söylüyorum
merak etme anıl ında nasıl bir karekter olduğunu biliyorumbu hafta gitmiyor 1 hafta daha garantiledi.katkı olayında hakan'da farksız değil ve çok karaktersiz hakan'ın gitmesi daha iyi olur.
Merakla bekliyoruz ozamanDoğru doğru bak görürsün o kız kesin olmadan yazmaz Merve hastası Merve 1'inci olmuş yazmamış ama sevinç gözyaşları Allahım sana geliyorum vb şeyleri yazmış.
Ben aslında Serenayın daha önce gitmesini isterim, tamam kız iyi yarışıyo ama Mervem hiçbişey demezken söylediği laflar çok kızdırdı beni ve hala devam ediyorBen de Hakan demesini bekliyorum da arkadasin yorumuna karsin Serenay'in gitme ihtimalini de belirttim.
merak etme anıl ında nasıl bir karekter olduğunu biliyorumbu hafta nasıl garantiledi
Bence ona haber veren artik herkese soyleme dedi.O yuzden baska bi seye sevindim diye kiviriyoHayda bu seferde bunu yazmış. Yanlış alar mı ne[
HERKES TWEETLERINI SILSIN BEN BASKA BIRSEYE SEVINDIM
Rica ediyorum tweetleri silin. Sirf ben yes ulan yazdim diye bu demek degil birsey oldu baska birsey de olmus olabilir. Silin
anladım duyumlara göre konuşuyorsun o zaman bugün hakan veya serenay gidiyor bak şimdi bu ihtimal en son görmek istediğim olay neyse serenay gitmesinde gerisi fazla ilgilendirmez beniyok artık anıl ile hakan'ı kıyaslıyosan yazık derim.
bazı kaynaklar ilk 2'de olduğunu açıklamış ben hatta 1. lik bile bekliyorum.