Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi sakatlandı diye gebersin, oh iyi oldu gibi seviyesizce ve terbiyesizce yorum atan insanlar var. Kusura bakmayın ama o da bir insan. Ülke ne hale gelmiş, yazık!
Doğru dedin, mesela ben en sevmediğim yarışmacı Turabi bile olsa o halde görünce biraz üzüldüm açıkçası

merve aydın birinci olmasın daha doğrusu giden anıl olsun da gerisi problem değil

Dokunulmazlık kolyesi oyununda Doğukan Serenaya istersen bırak dedi ben seni yakmam erkek sözü dedi o yüzden Hakanı der Merve 1.olursa
Ben de Hakan demesini bekliyorum da arkadasin yorumuna karsin Serenay'in gitme ihtimalini de belirttim.

Hayda bu seferde bunu yazmış. Yanlış alar mı ne :F @Billy Kane @sürgünüm @olizvel @beyazsoy

HERKES TWEETLERINI SILSIN BEN BASKA BIRSEYE SEVINDIM

Rica ediyorum tweetleri silin. Sirf ben yes ulan yazdim diye bu demek degil birsey oldu baska birsey de olmus olabilir. Silin

Doğru doğru bak görürsün o kız kesin olmadan yazmaz Merve hastası Merve 1'inci olmuş yazmamış ama sevinç gözyaşları Allahım sana geliyorum vb şeyleri yazmış.
Merakla bekliyoruz ozaman :Z
Ben de Hakan demesini bekliyorum da arkadasin yorumuna karsin Serenay'in gitme ihtimalini de belirttim.
Ben aslında Serenayın daha önce gitmesini isterim, tamam kız iyi yarışıyo ama Mervem hiçbişey demezken söylediği laflar çok kızdırdı beni ve hala devam ediyor :T:

CG_pL0wU8AA5XAK.jpg

Hayda bu seferde bunu yazmış. Yanlış alar mı ne :F [

HERKES TWEETLERINI SILSIN BEN BASKA BIRSEYE SEVINDIM

Rica ediyorum tweetleri silin. Sirf ben yes ulan yazdim diye bu demek degil birsey oldu baska birsey de olmus olabilir. Silin
Bence ona haber veren artik herkese soyleme dedi.O yuzden baska bi seye sevindim diye kiviriyo :)

yok artık anıl ile hakan'ı kıyaslıyosan yazık derim. :D

bazı kaynaklar ilk 2'de olduğunu açıklamış ben hatta 1. lik bile bekliyorum.
anladım duyumlara göre konuşuyorsun o zaman bugün hakan veya serenay gidiyor bak şimdi bu ihtimal en son görmek istediğim olay neyse serenay gitmesinde gerisi fazla ilgilendirmez beni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...