anladım duyumlara göre konuşuyorsun o zaman bugün hakan veya serenay gidiyor bak şimdi bu ihtimal en son görmek istediğim olay neyse serenay gitmesinde gerisi fazla ilgilendirmez beni![]()
bence sen kendini bu duruma hazırla.
anladım duyumlara göre konuşuyorsun o zaman bugün hakan veya serenay gidiyor bak şimdi bu ihtimal en son görmek istediğim olay neyse serenay gitmesinde gerisi fazla ilgilendirmez beni![]()
Ama o Mervenin en iyi arkadaşı çok üzülür giderse hem Serenay gitse Merve Begümle rahat yarışırMerve kesin 1.
Bunu anlamak için twitterda yağan oy resimlerini görmek yeter. Ama ben Anılın gitmesini istiyorum, ünlülerin oyun kazanması için.
böyle bir ihtimal olduğunu biliyorumda düşünmek istemiyorum anıl gidecek demek işime gelir 😀bence sen kendini bu duruma hazırla.doğu serenay'ın daha önce 1. ligi olduğu için anıl'ı o zorlar diye düşünüp onu söyler. takım zaten kötü durumda hakan'ı hiç riske atmaz.
Ama eninde sonunda gidecek. Anıl bu halde finale gidemez. Ne kadar çabuk gitse, o kadar daha çok kazanırlar ödül.Ama o Mervenin en iyi arkadaşı çok üzülür giderse hem Serenay gitse Merve Begümle rahat yarışır
Hakan düzenbazı elensin.Hakan Hasan'ı da gömdü.2'de 2 güzel gidiyoruz sıra Turabi'de.
![]()
Keyfimi kaçırmasana çocuk.Hakan düzenbazı elensin.![]()