önemli değil en sağdaki kutucuğa tıkla sürekli kur onu
Kutucuk yok ki
önemli değil en sağdaki kutucuğa tıkla sürekli kur onu
drivers kalmış sanırım dur bakayım
Kutucuk yok ki
Ses var şu anda o sorunlu olan linkle hallettim ama hala sorun ortadan kalkmadı + dll suit çıktı başımadrivers kalmış sanırım dur bakayım
nasıl bir şey oSes var şu anda o sorunlu olan linkle hallettim ama hala sorun ortadan kalkmadı + dll suit çıktı başıma
setup.exe programını kaldırır diye yükledim çince bir şey anlaşılmıyornasıl bir şey o
ekran görüntüsü nasıl. ne yapınca çıkıyorsetup.exe programını kaldırır diye yükledim çince bir şey anlaşılmıyor
Sürekli ekranda uzay gemisine tıklayınca havalanıyor hızlandırıyor ama virüs galibaekran görüntüsü nasıl. ne yapınca çıkıyor
virüs yada program. bir virüs programı yükle istersen. senin dvd sürücünün çalışıyor mu bir dvd takip deneseneSürekli ekranda uzay gemisine tıklayınca havalanıyor hızlandırıyor ama virüs galiba
Onu sonra hallederiz ya önce şu setup hatasını halledek agavirüs yada program. bir virüs programı yükle istersen. senin dvd sürücünün çalışıyor mu bir dvd takip denesene
yok sana bir xp sürümü önereceğim onda tüm driveelar otomatik yüklüyor. bu setup hatası ilk baştaki hata mıOnu sonra hallederiz ya önce şu setup hatasını halledek aga
Aynen bilgisayarı açıyorum setup.exe hatası veriyoryok sana bir xp sürümü önereceğim onda tüm driveelar otomatik yüklüyor. bu setup hatası ilk baştaki hata mı
windows updateyi çözemedim sürekli sayfa yenilenip duruyorne yapınca çıkıyor. dricx i yuklendin mi. sonra Windows Update yaptın mi
driverlarin kurmadan önce oluyor muAynen bilgisayarı açıyorum setup.exe hatası veriyor
windows updateyi çözemedim sürekli sayfa yenilenip duruyor
dricx neydi
Yok sesi yüklüyorum ondan sonra başıma çıkıyordriverlarin kurmadan önce oluyor mu
denetim masasından sesin programını kaldır. ses driveri tek dosya halinde mi yoksa dosya halinde mi. tek dosyayaysa mousla sağa tıkla winrar la dosya olarak çıkarYok sesi yüklüyorum ondan sonra başıma çıkıyor
Nasıl yapcamdenetim masasından sesin programını kaldır. ses driveri tek dosya halinde mi yoksa dosya halinde mi. tek dosyayaysa mousla sağa tıkla winrar la dosya olarak çıkar
önce denetim masasına gire uygulama yüke kaldirdan sil. oranın fotosunu at ben söylerim.Nasıl yapcam