Explorer.exe Uygulama Hatası Yardim Edebilir Misiniz ?

aygıt yönetiminden ses ve oyun kısmına tıklayıp resmini yollasana alttan ikinci

@beyazsoy

qYmP53.png

senin ikitane ses kartın var. birtanesi yüklenmiş diğer yükle dediklerimi yükle sonra bir mp3 aç.
mp3 çalarken sağ alt köşedeki ses ayarına tıkla onun resmini at

anlamadım tam. neyse sen bilgisayar kasasının arkasını fotoğrafını çekip yolla. yukarda dediğim gibi hoparlörün ses fişinin çıkarıp baştaki yeşil yuvaya takmak lazım sanırım

anlamadım tam. neyse sen bilgisayar kasasının arkasını fotoğrafını çekip yolla. yukarda dediğim gibi hoparlörün ses fişinin çıkarıp baştaki yeşil yuvaya takmak lazım sanırım
Yok aga o yer bozulmuştu adamlar yeri maviye taşıdı. Ama ses çıkmıyor

Bizim hoparlörün markası creatıve acaba onun cd sini mi yüklememiz lazım

Bizim hoparlör şöyle ama modelini bilmiyorum

creative-sbs-a60-z.jpg

A60 sanırım

Yok aga o yer bozulmuştu adamlar yeri maviye taşıdı. Ama ses çıkmıyor

Bizim hoparlörün markası creatıve acaba onun cd sini mi yüklememiz lazım

Bizim hoparlör şöyle ama modelini bilmiyorum

creative-sbs-a60-z.jpg

A60 sanırım
yok o hoparlör ya ses kartı hoparlörün ucunun girdiği yer. demek ki ikinci bir ses kartı olduğu kesin. onun cdsi olmalı bir bak muhtemelen olması lazım. onu taşıyan adamlar o ses kartı cdsini vermiş olmalı yada onlara sor hangi ses kartı taktılar onu öğren

yok oda değil. disket lerden ne var. o mavi yere taşırken adamlar ikinci bir ses kartı takmış. onu takan kişilere sor hangi ses kartı takmışlar. onlar cd vermesi lazım size
İkeyworks mulimedia keyboard disketi var ama pass 2 ve pass 4. Olmazsa bilgisayarı açıp içine bakarım ona göre internetten indiririz olmaz mı ?

yapabiliyorsan pcyi kapa hoparlörün ucunun takılı olduğu kartın fotoğrafını çek yada onun üzerini oku hangi ses kartı takılı

suda var

http://www.driverlar.com/******/QuakeMG-SC4.rar

bunu da indir