İnternete giriyor ama ses yoktamam şuan kapa aç internete giriyor mu mp3 aç ses geliyor mu
---Tapatalk---
İnternete giriyor ama ses yoktamam şuan kapa aç internete giriyor mu mp3 aç ses geliyor mu
tamam o zaman internet exploreri dan Windows Update girİnternete giriyor ama ses yok
---Tapatalk---
Aga sen link atsana. Ses işi ne olucak ?tamam o zaman internet exploreri dan Windows Update gir
yüklenmeyen o dosyadan dolayı. gogglda Windows Update de çıkar karşınaAga sen link atsana. Ses işi ne olucak ?
ordan tüm güncellemeleri yüklemek lazım. cepten web sayfası fotoğrafını çekip yüklesen ben göremiyorumMicrosoftun kendi sitesi herhalde şu an karşıdan yükleme yapıyor
Windows Kotu Amaçlı Temizleme Aracı - Nisan 2015 (KB890830) yükleniyor (güncelleştirme 1\1) diyorordan tüm güncellemeleri yüklemek lazım. cepten web sayfası fotoğrafını çekip yüklesen ben göremiyorum
tamam şimdi yüklemeye devam edeceksin de burdan ben xp nin sitesine giremiyorum ekran görüntüsü alıp yollasana artık bilgisayardan yollayabilirsinYükleme tamamlandı. Simdi ne yapcam ?
---Tapatalk---
tamam şimdi yüklemeye devam edeceksin de burdan ben xp nin sitesine giremiyorum ekran görüntüsü alıp yollasana artık bilgisayardan yollayabilirsin
bu sayfayı gecemedin mi. ozaman şöyle yapalım sen bilgisayarım üzerine sağ tıkla özellikler de oradan donanım aygıtları gibi birşey olacak ile kısma girip onun görüntüsü atabilirmisinYazılımıyükledimgirincesüreklisayfayenileniyoroyazıçıkıyor
Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt Yöneticisibu sayfayı gecemedin mi. ozaman şöyle yapalım sen bilgisayarım üzerine sağ tıkla özellikler de oradan donanım aygıtları gibi birşey olacak ile kısma girip onun görüntüsü atabilirmisin
sonra realtek sitesine gir gooldan aratıp
tamam sadece ses driveri yuklenmemis. bunu indirip kur sonra yukardaki görüntüye bak soru işaretli yer kalkmış mi
Nasıl yüklücem ? Data 1-Data 2- Setup falan vartamam sadece ses driveri yuklenmemis. bunu indirip kur sonra yukardaki görüntüye bak soru işaretli yer kalkmış mi
http://depo-tamindir.com/p/r/realtek/realtek-ac97-audio-codec-tamindir.zip
yukardaki linki indirip yükledim mi. winrar i yükle önce burdanDonanım Birimleri oradan Genele girdim sürücü güncelleştir dedim
Donanım Güncelleştirme Sihirbazı Devam Edemiyor
Sihirbaz, donanımınz için şu an yüklü olandan daha iyi bir yazılım bulunamadı
diyor
dosyasının tamamını çıkar setup A basDonanım Birimleri oradan Genele girdim sürücü güncelleştir dedim
Donanım Güncelleştirme Sihirbazı Devam Edemiyor
Sihirbaz, donanımınz için şu an yüklü olandan daha iyi bir yazılım bulunamadı
diyor
Nasıl yüklücem ? Data 1-Data 2- Setup falan var