Explorer.exe Uygulama Hatası Yardim Edebilir Misiniz ?

@beyazsoy aga az önce bilgisayara format attım driverleri yükledim herşey tamam ama şu sorun var her bilgisayarı açtığımda şu çıkıyor

pgNn5q.png

Birde bilgisayarcı demişti Fifa2009 yükleme bilgisayarı çökertiyor falan şimdi ben format atmasını çok Şükür biliyorum yüklesem format sorunu dışında başıma başka bela açmaz demi ?

Explorer A virüs tarzı birşey bulaşmış. yukkedigin bazı programlar neden olmuş. format at ama bilmediğin program yükleme. yada en son hangi program yukledin onu kontrol et

Explorer A virüs tarzı birşey bulaşmış. yukkedigin bazı programlar neden olmuş. format at ama bilmediğin program yükleme. yada en son hangi program yukledin onu kontrol et
Ekran kartı vardı ya CD si orada basta ki dışında diğerlerini de yukledim gene mi format atacaz offf :(

---Tapatalk---

suda var

http://www.driverlar.com/******/QuakeMG-SC4.rar

bunu da indir
Bunu indirdim winxp dosyasında ki setupa bastım. @beyazsoy aga ondan önce yaptığımızda yine bunu kullanmıştık sorun yoktu bugün ilk formatta sesi ayarladım sorun vardı ikinci formatı attım şu an yine sessizdeyim kurmaya çalıştım hata verdi. Nasıl olsa yine format atacaz diye düzeltmeye çalışmadım

Bunu indirdim winxp dosyasında ki setupa bastım. @beyazsoy aga ondan önce yaptığımızda yine bunu kullanmıştık sorun yoktu bugün ilk formatta sesi ayarladım sorun vardı ikinci formatı attım şu an yine sessizdeyim kurmaya çalıştım hata verdi. Nasıl olsa yine format atacaz diye düzeltmeye çalışmadım

ses gelmiyorsa yanlış driver demektir. . karistirmisiin diğer linktekini yükle. bunu kaldır.