Biliyom ama boşuna ümitlenmesin.![]()
![]()
hadin gidin oradan beee ozanın yanındakı kızların benden fazlası yok eksiği var o açıdanda bakmak lazım@Çiğdem- in kara büyülerini bilmiyon mu sen![]()
bende 7 bölüm kadar gerideyim izlicem inşallah yaBu diziyi bırakmak zorunda kaldığıma inanamasamda yazın izlemeye çalışacağım.![]()
hadin gidin oradan beee ozanın yanındakı kızların benden fazlası yok eksiği var o açıdanda bakmak lazım![]()
Bu diziyi bırakmak zorunda kaldığıma inanamasamda yazın izlemeye çalışacağım.![]()
cansuya bu defa hak verdimbende 7 bölüm kadar gerideyim izlicem inşallah ya
burda hazal haklı dilara kızı düşünmeden eve getirdi kız alıştıcansuya bu defa hak verdim
Hahahahahaa, sevindim Keriman adına.
keriman paralara kavuştu yürü be keriman@vadikızı @cookies @EFE UYSAL
kız @Çiğdem- bu keriman senin 20 yıl sonraki halin
![]()
keriman senle @Bully e birkaç defa idiot dese ne güzel olurİlk bölüm dışında baştan sona izlemedim ama bu bölüm gerçekten güzel olmuş baştan sona izledim. Para döndü dolaştı Keriman'ı buldu valla parayı alıp kaçtı bakalım gelecek bölüm ne olacak ama o kardeşinin saflığı hiç para çantası ile o kadın aynı odada bırakılır mı.![]()
Gerçekten çok iyi rol yapıyor onun için izliyorum diyebilirim melunn.keriman süper yemin ediyor kardeşimin ölüsünü öpeyim ki diyekardeşini de pek sever
yürü be kerimanyak![]()
Nolmuş Hazala.😱😱kız @Çiğdem- hazalaın saçalrına naptın.ss akşam inşallah o köpek münasip yerlerinden ısırır seni.ss @vadikızı @EFE UYSAL @cookies
![]()
anemm bu kızın saçlarına ne yapıyorlar bekız @Çiğdem- hazalaın saçalrına naptın.ss akşam inşallah o köpek münasip yerlerinden ısırır seni.ss @vadikızı @EFE UYSAL @cookies
![]()
Kötü olmuş saçı ya.http://www.***/alina-boz-paramparca-icin-saclarini-kazitti/257951/03/
işte gerçek oyuncu@Çiğdem- çatla da patla
@Aserat @cookies @vadikızı @EFE UYSAL