Bomba fragman bölümü merakla bekliyoruz.
)
@cookies @vadikızı @Ahmad @hayret bi şey @xemrexxx @MelankoliK
Son düzenleme:
geride olmaya devam yetişecem inşallah yaBomba fragman bölümü merakla bekliyoruz.)
@cookies @vadikızı @Ahmad @hayret bi şey @xemrexxx @MelankoliK
Aynen.
yaktımı vallamı
neresi yandı peki iz kalacak yerindemi beter olsun oyaktı yaktı ama bişi olmadı![]()
söndürdüler hemen bişi olmadıneresi yandı peki iz kalacak yerindemi beter olsun o
aman öylemi az yanaymış keşke töbe yarabbim yasöndürdüler hemen bişi olmadı![]()
anemm ne oldu bu adama yahu
inşalah ölmüştür![]()
hazalın dedesi olduğunu çok belli, ediyor hep hile hurda peşindetövbe yarabbim ne istiyon adamdan
ne teyzesi beee abla bile diyemez
ay kız @Çiğdem- sen bu parlağı nasıl keşfetmedin gerçi senden 2.5 yaş küçük sana teyze diyebilir@vadikızı @cookies @EFE UYSAL @sokak sanati @Aserat
hemen göz koydun dimi 😱 bu arada bu parlak lisedeyken 100 kiloymuş bak 19* yaşından 22 yaşına böyle gelmiş bunu destereye söyledim bir ümitlenmiş totosunu küçültmek için pilatese yazlmış ama totosunun ağırlığı pilates toplarını patlattıpğı i.in ilk günden atılmışne teyzesi beee abla bile diyemez![]()
ah ah geride kaldım tamamlam lazım bölümleri
Ozan @Çiğdem-'e bakarmı sence, hayal dünyasında yaşıyor Çiğdem.hemen göz koydun dimi 😱 bu arada bu parlak lisedeyken 100 kiloymuş bak 19* yaşından 22 yaşına böyle gelmiş bunu destereye söyledim bir ümitlenmiş totosunu küçültmek için pilatese yazlmış ama totosunun ağırlığı pilates toplarını patlattıpğı i.in ilk günden atılmış![]()