Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Yorumları

YOK ARTIK aga ciddimisin efsane ötesi olur ya okuyunca bile heycan tavan yaptı 😱😱😱
aga @china_shangai başkan falan Cahit e uzakda ben seviyorum ya adam ölmesin ben seviyorum
aga tüyo olarak paylaşmışlar bende paylaşayım dedim gerçek olacağı zannetmiyorum

Yazarken o da aklımdaydı da Erhan fazla çatışmalarda yer almıyor. Eskiye göre birde çok kilolu. İnsan zenginleşince böyle oluyor galiba. Erhan bile Pana film sayesinde emlakçı oldu, iyi para kazanıyorum diyor.
aynen gayrimenkul işide yapıyor ama erhan zaten kilo almaya müsaitti eskiden de zayıf değildi oyunculuğu da süper adamım benim :D

aga @china_shangai başkan falan Cahit e uzakda ben seviyorum ya adam ölmesin ben seviyorum
aga tüyo olarak paylaşmışlar bende paylaşayım dedim gerçek olacağı zannetmiyorum
aga bana bu ortamda hiç inandırıcı gelmedi cahiti şuan ki koşullar içinde öldüremezler abdülhey geri dönse çok güzel olur

@Amoureux aga bölüm değerlendirmeni alalım sence pusat ölür mü

@takas aga herkes istediğini düşünebilir tabi bence gerçekten efsane bir sezon yaşıyoruz manyakça bölümler izledik ben memnunum bu yazım gurubuna güvendiğimi hep söylediğim lafımında arkasındayım tecrübelendikçe daha da iyi olacaklardır

@takas aga herkes istediğini düşünebilir bence gerçekten efsane bir sezon yaşıyoruz manyakça bölümler izledik ben memnunum bu yazım gurubuna güvendiğimi hep söylediğim lafımında arkasındayım tecrübelendikçe daha da iyi olacaklardır
beğenmeyenler pepeyi izlesin NET daha ne olacak be harika bölümler izliyoruz benim içinde settarlı bölümler hariç süper bi sezondur geçen sezona da bin çeker

aynen gayrimenkul işide yapıyor ama erhan zaten kilo almaya müsaitti eskiden de zayıf değildi oyunculuğu da süper adamım benim :D

aga bana bu ortamda hiç inandırıcı gelmedi cahiti şuan ki koşullar içinde öldüremezler abdülhey geri dönse çok güzel olur

Eskiden Erhan'ın kafası çalışırdı, kıvrak öneriler sunardı ortaya herkesi şaşırtırdı. Şimdi onların hiçbirini göremiyoruz. Tabii Vadi'nin eskilerinden başımızın üstünde yeri var. :)

beğenmeyenler pepeyi izlesin NET daha ne olacak be harika bölümler izliyoruz benim içinde settarlı bölümler hariç süper bi sezondur geçen sezona da bin çeker
bu konularda tek bir eksik kaldı gizem ve derin mevzular onlarda gelecektir senaristler hepsini işlemek istemiyorlar tabi adamaların bu yaptıkları hiçde kolay değil

Sezon finalinde bir toplantı daha yapsalar harika olurdu Abdulheyi de bu şekilde kurtarırlar idi. Aylar öncesinden Abdulheyi sürmüşler bir ülkeye birinin bir şeyin peşinde falan Polati da ona yardıma gonderseler iyi olurdu

---Tapatalk---

bu konularda tek bir eksik kaldı gizem ve derin mevzular onlarda gelecektir senaristler hepsini işlemek istemiyorlar tabi adamaların bu yaptıkları hiçde kolay değil
katılıyorum gizem ve derin mevzular olmalı vadide
stefan öldü sanırm polat tilki savaş başlar artık

Benim daha çok ilgimi çeken senin avatarın oldu. İlk defa görüyorum. :D

Geçmiş olsun, sağlık daha önemli nasıl olsa izlersin bir ara.​
Allah Razı olsun:) evlat Bambaşka bişey Allah sizlerede nasip etsin :)