Valla aga yazmak istemedim ama sen belirtmişsin şu martinin hain olduğu kesinleşsin süper olacak. Ayrıca haftaya tilki reisten şov bekliyorumşu herifde bir gebermedi gitti onu geçtim adam hala tam olarak deşifre bile olmadı
Valla aga yazmak istemedim ama sen belirtmişsin şu martinin hain olduğu kesinleşsin süper olacak. Ayrıca haftaya tilki reisten şov bekliyorumşu herifde bir gebermedi gitti onu geçtim adam hala tam olarak deşifre bile olmadı
kalbi durdu ya ondan dedim o kadar masaj yaptılar dönmediÖldüğünü nerden çıkardın, nabzı dursa bile geri dönecektir.
işte o mevzuu karışık şimdi polat la tilki arasına kan girdi soğuk savaş bitti savaş başlayacak tilki illa ki birini götürecek leyla ve safiye büyük risk altındaValla aga yazmak istemedim ama sen belirtmişsin şu martinin hain olduğu kesinleşsin süper olacak. Ayrıca haftaya tilki reisten şov bekliyorum
Yok ya bişey olmaz bence. Pusat gibi adamı harcamazlar kolay kolay.kalbi durdu ya ondan dedim o kadar masaj yaptılar dönmedi
ondan ölmeyedebilir bilmiyorum
aga canlı anlatım yap derdim de bölüm bitti maç sonu yorumlarını durmadan yaz uzmandın bu konulardan çözümleme yapalım pusat ölür mü martin elifi alır mı tilki stefan hamlesi sonrası ne yapar
yusuf ne yapar sence
ölmezdir vadi burası azrail her zaman kol geziyor daha pusat ın alacak yolu varkalbi durdu doktorlar bakaladı ya ondan dedim ama
umarım ölmez ya
inşallah ya ben ölmesini istemiyorum vallaYok ya bişey olmaz bence. Pusat gibi adamı harcamazlar kolay kolay.
Aga artık sezon finali tilki polat kapışması ile son bitecek.işte o mevzuu karışık şimdi polat la tilki arasına kan girdi soğuk savaş bitti savaş başlayacak tilki illa ki birini götürecek leyla ve safiye büyük risk altında
Pusat'ı ben Cahit'ten de çok seviyorum. Polat'tan sonra ikinci adamım.inşallah ya ben ölmesini istemiyorum valla
inşallah kalbi durdu o kadar masaj yaptılar o yüzden deidmPusat ölmez
---Tapatalk---
inşallah yaölmezdir vadi burası azrail her zaman kol geziyor daha pusat ın alacak yolu var
bitecek de nasıl bitecek sadece o olmayacak hissediyorum aga sezon finali derin ve gizemli bir sonla bitecek tabi bunun yanında aksiyon olur yani süper olacakAga artık sezon finali tilki polat kapışması ile son bitecek.
kesinlikle öyle olacak düğünle müğünle vadi sezon finali olmaz o bi kere oldu onda da efsanemiz mematiyi kaybettikbitecek de nasıl bitecek sadece o olmayacak hissediyorum aga sezon finali derin ve gizemli bir sonla bitecek tabi bunun yanında aksiyon olur yani süper olacak
erhanı unutma aga benim için her zaman polattan sonra erhan gelir diğerlerinin sıralamasını düşünerek yaparım tabi pusatı çok seviyorumPusat'ı ben Cahit'ten de çok seviyorum. Polat'tan sonra ikinci adamım.
bencede
YOK ARTIK aga ciddimisin efsane ötesi olur ya okuyunca bile heycan tavan yaptı 😱😱😱
Yazarken o da aklımdaydı da Erhan fazla çatışmalarda yer almıyor. Eskiye göre birde çok kilolu. İnsan zenginleşince böyle oluyor galiba. Erhan bile Pana film sayesinde emlakçı oldu, iyi para kazanıyorum diyor.kesinlikle öyle olacak düğünle müğünle vadi sezon finali olmaz o bi kere oldu onda da efsanemiz mematiyi kaybettik
pusat ölmez diye düşünüyorum ama vadi bu korkutuyor beni
bu bölümü yarın bi kez daha izlerim tadı damağımda kaldı be cidden çok çok süperdi
erhanı unutma aga benim için her zaman polattan sonra erhan gelir diğerlerinin sıralamasını düşünerek yaparım tabi pusatı çok seviyorum