Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Yorumları

şu herifde bir gebermedi gitti onu geçtim adam hala tam olarak deşifre bile olmadı
Valla aga yazmak istemedim ama sen belirtmişsin şu martinin hain olduğu kesinleşsin süper olacak. Ayrıca haftaya tilki reisten şov bekliyorum :)

Valla aga yazmak istemedim ama sen belirtmişsin şu martinin hain olduğu kesinleşsin süper olacak. Ayrıca haftaya tilki reisten şov bekliyorum :)
işte o mevzuu karışık şimdi polat la tilki arasına kan girdi soğuk savaş bitti savaş başlayacak tilki illa ki birini götürecek leyla ve safiye büyük risk altında

aga canlı anlatım yap derdim de bölüm bitti maç sonu yorumlarını durmadan yaz uzmandın bu konulardan çözümleme yapalım pusat ölür mü martin elifi alır mı tilki stefan hamlesi sonrası ne yapar
yusuf ne yapar sence

Yapardım da bizimkiler düğüne gitti. onlar gelene kadar bende yemek yaptım yazamadim yoksa şimdiye 10 sayfa olmuştu.

Bölümün sonunu izleyemedim izleyeyim onları da cevaplarım.

Tilki Stefan hamlesi sonrasi ne yapacak orası belli ya Safiyeyi alir ya Elifi eger s.finali olmezse düğünü basar :)

Yusuf olayını cozunleyemedim ama senaristlerin bu senaryoyu biraz açması lazım

---Tapatalk---

sezon finalinde bir düğün bir cenazeye hazır olun demişler sezon finalinde çok değişik ve efsanevi bir bölüm bekliyorum bu olayların dışında gizemli bişeyler olması lazım

bitecek de nasıl bitecek sadece o olmayacak hissediyorum aga sezon finali derin ve gizemli bir sonla bitecek tabi bunun yanında aksiyon olur yani süper olacak
kesinlikle öyle olacak düğünle müğünle vadi sezon finali olmaz o bi kere oldu onda da efsanemiz mematiyi kaybettik

pusat ölmez diye düşünüyorum ama vadi bu korkutuyor beni

bu bölümü yarın bi kez daha izlerim tadı damağımda kaldı be cidden çok çok süperdi

Pusat'ı ben Cahit'ten de çok seviyorum. Polat'tan sonra ikinci adamım.
erhanı unutma aga benim için her zaman polattan sonra erhan gelir diğerlerinin sıralamasını düşünerek yaparım tabi pusatı çok seviyorum

kesinlikle öyle olacak düğünle müğünle vadi sezon finali olmaz o bi kere oldu onda da efsanemiz mematiyi kaybettik

pusat ölmez diye düşünüyorum ama vadi bu korkutuyor beni

bu bölümü yarın bi kez daha izlerim tadı damağımda kaldı be cidden çok çok süperdi

erhanı unutma aga benim için her zaman polattan sonra erhan gelir diğerlerinin sıralamasını düşünerek yaparım tabi pusatı çok seviyorum
Yazarken o da aklımdaydı da Erhan fazla çatışmalarda yer almıyor. Eskiye göre birde çok kilolu. İnsan zenginleşince böyle oluyor galiba. Erhan bile Pana film sayesinde emlakçı oldu, iyi para kazanıyorum diyor.