Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Yorumları

bölümde şimdi tam yerinde bitti pusat öldü mü diye sorup duracaz ben hala ölmediğini söylüyorum öyle olmasını bekliyorum

Bir haftadır Pusat yaşayacak mı diye merak ettik, sorumuzun cevabını bulamadık.

Şimdi işin yoksa bir hafta daha bekle...

arkadaşlar konuyu coşturalım en az 10 sayfa en az

@nberkayozer @vadikızı @-KADİR- @Amoureux @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @beyazsoy @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai ve konuda diğer arkadaşlar

lütfen konuya yorumlarınızı eksik etmeyin uçuralım haydi

sezonun en iyi bölümlerinden biriydi Valla kim ne der bilmiyorum ama o settarlı bölümlerden sonra vadi efsane gidiyor özellikle ofise geçtikten sonra resmen coştuk
Yaz tatilindeyim no sıkıntı gel 40 sayfa yapalim de gece sonuna kadar yapmazsam namertim :D

---Tapatalk---

@-KADİR- aga sen ne hissettiysen bende aynılarını hissettim bölümü izlerken pusat ölme ölme dedim ama öldü mü aga ya İnşallah ölmez valla ölmesini isteyeceğim en son kişilerden

@legolas9900 aga bu bölüm sana bi nevi cevap niteliğindeydi 1 haftada ötesi varsa görelim ötesi yokkkk son nokta vadidir :D

çakalların delikanlı olduğunu nerden çıkardın aga :D
Biliyoruz da bir umut mertçe dövüşmesini bekliyoruz. İşin içine kadın kız girince uyuz oluyorum.

Keşke Safiye'yi öldürselerdi. Bunlar Cahit ile mutlu olamazlar.

arkadaşlar konuyu coşturalım en az 10 sayfa en az

@nberkayozer @vadikızı @-KADİR- @Amoureux @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @beyazsoy @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai ve konuda diğer arkadaşlar

lütfen konuya yorumlarınızı eksik etmeyin uçuralım haydi

sezonun en iyi bölümlerinden biriydi Valla kim ne der bilmiyorum ama o settarlı bölümlerden sonra vadi efsane gidiyor özellikle ofise geçtikten sonra resmen coştuk
aga bu bölüme rağmen konu çoşmadı yaz geldi milletde bir rehavet oldu :D

Yaz tatilindeyim no sıkıntı gel 40 sayfa yapalim de gece sonuna kadar yapmazsam namertim :D

---Tapatalk---
aga canlı anlatım yap derdim de bölüm bitti maç sonu yorumlarını durmadan yaz uzmandın bu konulardan çözümleme yapalım pusat ölür mü martin elifi alır mı tilki stefan hamlesi sonrası ne yapar
yusuf ne yapar sence

Bölüm benim beklentimi karşıladı :) şöyle gereksiz sahnede yoktu üstelik haftaya bolca soru bırakıp tam yerinde bitti. Yalnız şu martin de ölse süper olur.

Bölüm benim beklentimi karşıladı :) şöyle gereksiz sahnede yoktu üstelik haftaya bolca soru bırakıp tam yerinde bitti. Yalnız şu martin de ölse süper olur.
şu herifde bir gebermedi gitti onu geçtim adam hala tam olarak deşifre bile olmadı