Kadınlar Bu Dizi'lerle Cesaret Buldular

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Kismet isimli belgesel,Türk dizilerinin kadınların hayatını nasıl etkilediğini anlatan Kahire’de Odeon sinemasında gösterildi. Dizilerin kadın hakları konusunda nasıl farkındalık yarattığını anlatan belgeselde Gümüş, Hayat Devam Ediyor, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle; Beren Saat,Meryem Uzerli,Meltem Miraloğlu,Halit Ergenç,Bergüzar Korel ve Songül Öden gibi oynadığı karakterle kadınlara ilham veren cesaret veren oyuncular yer aldı.
kismet-1.jpg

@xemrexxx @cookies @MelankoliK @Bully @Aserat @sokak sanati @mrt-06 @gizem ak @vadikızı @Nisa @destere @Harunnn60 @MelankoliK

türkçe hocan kim senin @Çiğdem- :F
yok tecavüze özendiriyor yok ahlakı bozuyor diyenlere kapak olmuş haber:D resimn de şu bu arada:D
8-2-23.jpg

Meltem miraloğlu kim :)
@Çiğdem- her geçen gün dahada sasirtiyorsun bizi kıskançlik yapmayarak 😱

hıı bu diziler oldu ozgecani verdik tam tersine kadına şiddet arttı. hala bu dizileri kadınları için iyi olduğunu savunuyor ya ne diyeyim akıl mantık versin bunlara. biri bir kadına tecavüzü ballandıra ballandıra çeker millete izlettirir diğeri kadınları şeytan gibi gösterir. ve bunlar kadın hakları savunucusu olur. hee hee

alakasız konulara girmekte üstünüze yok :) özgecan vb. olayların sapık zihniyetle alakalı olduğunu herkes biliyor yargı kadının kıyafeti,sözü tahrik etti ceza yok derse tabi tecavüz artar:)) ayrıca bu ülkede 10-11 yıldır arka sokaklar-kurtlar vadisi var şiddet olaylarının artmasını da onlara bağlarız o zaman :) kuyruk acınız olan dizilere laf atmaktan vazgeçin komik bile olamıyorsunuz

kadınlara aldatmaları için cesaret vermiş bu diziler @mrt-06 :F:F
niye bu yönden bakıyosun canım öyle olurmu sence
o kadar kadın cinayetleri işlenirken bunun için cesaret
verilirmi:D

fatmagülde tecavüz vardı gümüş güzel bir diziydi hayat devam
ediyor küçük gelinlerin dramını anlatmıştı yani kadınlara aldatın
diye mesaj verebilirmi canım yapma allah aşkına ya:D

Meltem miraloğlu kim :)
@Çiğdem- her geçen gün dahada sasirtiyorsun bizi kıskançlik yapmayarak 😱
hayat devam ediyorda oynamıştı o kız

hıı bu diziler oldu ozgecani verdik tam tersine kadına şiddet arttı. hala bu dizileri kadınları için iyi olduğunu savunuyor ya ne diyeyim akıl mantık versin bunlara. biri bir kadına tecavüzü ballandıra ballandıra çeker millete izlettirir diğeri kadınları şeytan gibi gösterir. ve bunlar kadın hakları savunucusu olur. hee hee
diziler olmasa yayınlamasa şiddet olmayacak ölümler olmayacak
öylemi bu dizileri savunmuyorum ama dizilerle alakası yok bu olayların
eğitim de akılla alakası var dizilerle alakası yok bence
evet şiddet artıyor ama dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum
bakın doğuda tv ye karşılar mesela mutlu yu o yüzden vurdular neymiş
yarışmaya katılmış şarkı söylemek için katıldı ne var bunda o ses türkiyeye
katılmamış izin vermedi diye buna katıldı mutlunun o maviş gözlerine
kıyanlar çıkamasın içerden inşallah allahım ona şifa versin:(
ben dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum

alakasız konulara girmekte üstünüze yok :) özgecan vb. olayların sapık zihniyetle alakalı olduğunu herkes biliyor yargı kadının kıyafeti,sözü tahrik etti ceza yok derse tabi tecavüz artar:)) ayrıca bu ülkede 10-11 yıldır arka sokaklar-kurtlar vadisi var şiddet olaylarının artmasını da onlara bağlarız o zaman :) kuyruk acınız olan dizilere laf atmaktan vazgeçin komik bile olamıyorsunuz
emrecim aynen katılıyorum sana çok doğru demişsin
😉

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy