Kadınlar Bu Dizi'lerle Cesaret Buldular

bu ülkede hukuk ve adalet olmazsa bu olaylar artık boşu boşuna
dizilere bağlamayın cinayet zanlısı birini takım elbise giydi diye
iyi halden indirim verirsen çıkar yine yapar

niye bu yönden bakıyosun canım öyle olurmu sence
o kadar kadın cinayetleri işlenirken bunun için cesaret
verilirmi:D

fatmagülde tecavüz vardı gümüş güzel bir diziydi hayat devam
ediyor küçük gelinlerin dramını anlatmıştı yani kadınlara aldatın
diye mesaj verebilirmi canım yapma allah aşkına ya:D

hayat devam ediyorda oynamıştı o kız

diziler olmasa yayınlamasa şiddet olmayacak ölümler olmayacak
öylemi bu dizileri savunmuyorum ama dizilerle alakası yok bu olayların
eğitim de akılla alakası var dizilerle alakası yok bence
evet şiddet artıyor ama dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum
bakın doğuda tv ye karşılar mesela mutlu yu o yüzden vurdular neymiş
yarışmaya katılmış şarkı söylemek için katıldı ne var bunda o ses türkiyeye
katılmamış izin vermedi diye buna katıldı mutlunun o maviş gözlerine
kıyanlar çıkamasın içerden inşallah allahım ona şifa versin:(
ben dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum

emrecim aynen katılıyorum sana çok doğru demişsin
😉
ayolll 4 dizide cinsel içerikli olunca insan şüpheleniyor neresinden cesaret almıslar diye ortayada tek bir sonuç çıkıyor:F:F:F
gümüş dizisinde bir kadın vardı hatırlamıyorum fazla bir erkeğe kendisine tecavüz etti diye suçlamalar yapıyordu ergen kızlarımıza ne güzek örnek oluyorlar :F:F:F
hayat devam ediyor ise küçüçük çocuğu dedesi yasında adamın altına koymuslardıkı o sahne fatmagülün sucu nekindekı tecavüzden bile çok daha rezalet ve çok daha tepki çeken bir sahneydi o dönemde🙂
fatmagülün suçuneyi anlatmama gerek yok ne olduğu belli:F
@xemrexxx in muteşem yüzyılı zaten harem odalarından fırsat bulup savasamayan bir osmanlıyı anlatıyordu ama belkide harem odalarında savas yapıyordular bilemem:F:F:F
bu dizilere iffet eksik sadece iffet dizisinide eklerseler eğer tamamlanıcak bence liste:A:A:A

ayolll 4 dizide cinsel içerikli olunca insan şüpheleniyor neresinden cesaret almıslar diye ortayada tek bir sonuç çıkıyor:F:F:F
gümüş dizisinde bir kadın vardı hatırlamıyorum fazla bir erkeğe kendisine tecavüz etti diye suçlamalar yapıyordu ergen kızlarımıza ne güzek örnek oluyorlar :F:F:F
hayat devam ediyor ise küçüçük çocuğu dedesi yasında adamın altına koymuslardıkı o sahne fatmagülün sucu nekindekı tecavüzden bile çok daha rezalet ve çok daha tepki çeken bir sahneydi o dönemde🙂
@xemrexxx in muteşem yüzyılı zaten harem odalarından fırsat bulup savasamayan bir osmanlıyı anlatıyordu ama belkide harem odalarında savas yapıyordular bilemem:F:F:F
bu dizilere iffet eksik sadece iffet dizisinide eklerseler eğer tamamlanıcak bence liste:A:A:A
ay senin nasıl kızsın inşallah seni de taciz ederler de diziden etki,lendik derler de ceza almazlar,tüh sana .ss

niye bu yönden bakıyosun canım öyle olurmu sence
o kadar kadın cinayetleri işlenirken bunun için cesaret
verilirmi:D

fatmagülde tecavüz vardı gümüş güzel bir diziydi hayat devam
ediyor küçük gelinlerin dramını anlatmıştı yani kadınlara aldatın
diye mesaj verebilirmi canım yapma allah aşkına ya:D

hayat devam ediyorda oynamıştı o kız

diziler olmasa yayınlamasa şiddet olmayacak ölümler olmayacak
öylemi bu dizileri savunmuyorum ama dizilerle alakası yok bu olayların
eğitim de akılla alakası var dizilerle alakası yok bence
evet şiddet artıyor ama dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum
bakın doğuda tv ye karşılar mesela mutlu yu o yüzden vurdular neymiş
yarışmaya katılmış şarkı söylemek için katıldı ne var bunda o ses türkiyeye
katılmamış izin vermedi diye buna katıldı mutlunun o maviş gözlerine
kıyanlar çıkamasın içerden inşallah allahım ona şifa versin:(
ben dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum

emrecim aynen katılıyorum sana çok doğru demişsin
😉
diziler olmasa kadına şiddet olmayacak tecavüz olmayacak diye bir şey kimse demiyor. toplumda oluşan algıyı kuvetkendiriyor. ve özelikle sapıkları normal insan gibi düşünmek lazım. zaten böyle tecavüz sahnelerin youtube.com vs yerlerde ne kadar izlendiğini bakarsan bu sapıkların böyle şeylerden etkilendiği çok açık.

başka yönden baktığınız için çiğdem aklınıza direk o kısım geliyor
hayat devam ediyordaki o sahne izlenmeyecek en kötü sahnedir ki
ben izlemedim başka yönden bakıyosunuz çiğdemcim ya

diziler olmasa kadına şiddet olmayacak tecavüz olmayacak diye bir şey kimse demiyor. toplumda oluşan algıyı kuvetkendiriyor. ve özelikle sapıkları normal insan gibi düşünmek lazım. zaten böyle tecavüz sahnelerin youtube.com vs yerlerde ne kadar izlendiğini bakarsan bu sapıkların böyle şeylerden etkilendiği çok açık.
senin yaptığın yorumdan o anlaşılıyor ama

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy