ayolll 4 dizide cinsel içerikli olunca insan şüpheleniyor neresinden cesaret almıslar diye ortayada tek bir sonuç çıkıyorniye bu yönden bakıyosun canım öyle olurmu sence
o kadar kadın cinayetleri işlenirken bunun için cesaret
verilirmi
fatmagülde tecavüz vardı gümüş güzel bir diziydi hayat devam
ediyor küçük gelinlerin dramını anlatmıştı yani kadınlara aldatın
diye mesaj verebilirmi canım yapma allah aşkına ya
hayat devam ediyorda oynamıştı o kız
diziler olmasa yayınlamasa şiddet olmayacak ölümler olmayacak
öylemi bu dizileri savunmuyorum ama dizilerle alakası yok bu olayların
eğitim de akılla alakası var dizilerle alakası yok bence
evet şiddet artıyor ama dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum
bakın doğuda tv ye karşılar mesela mutlu yu o yüzden vurdular neymiş
yarışmaya katılmış şarkı söylemek için katıldı ne var bunda o ses türkiyeye
katılmamış izin vermedi diye buna katıldı mutlunun o maviş gözlerine
kıyanlar çıkamasın içerden inşallah allahım ona şifa versin
ben dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum
emrecim aynen katılıyorum sana çok doğru demişsin
😉
ay senin nasıl kızsın inşallah seni de taciz ederler de diziden etki,lendik derler de ceza almazlar,tüh sana .ssayolll 4 dizide cinsel içerikli olunca insan şüpheleniyor neresinden cesaret almıslar diye ortayada tek bir sonuç çıkıyor
gümüş dizisinde bir kadın vardı hatırlamıyorum fazla bir erkeğe kendisine tecavüz etti diye suçlamalar yapıyordu ergen kızlarımıza ne güzek örnek oluyorlar
hayat devam ediyor ise küçüçük çocuğu dedesi yasında adamın altına koymuslardıkı o sahne fatmagülün sucu nekindekı tecavüzden bile çok daha rezalet ve çok daha tepki çeken bir sahneydi o dönemde🙂
fatmagülün suçuneyi anlatmama gerek yok ne olduğu belli
@xemrexxx in muteşem yüzyılı zaten harem odalarından fırsat bulup savasamayan bir osmanlıyı anlatıyordu ama belkide harem odalarında savas yapıyordular bilemem
bu dizilere iffet eksik sadece iffet dizisinide eklerseler eğer tamamlanıcak bence liste![]()
dizinin konuları öyle ben neyapayım şimdiay senin nasıl kızsın inşallah seni de taciz ederler de diziden etki,lendik derler de ceza almazlar,tüh sana .ss
diziler olmasa kadına şiddet olmayacak tecavüz olmayacak diye bir şey kimse demiyor. toplumda oluşan algıyı kuvetkendiriyor. ve özelikle sapıkları normal insan gibi düşünmek lazım. zaten böyle tecavüz sahnelerin youtube.com vs yerlerde ne kadar izlendiğini bakarsan bu sapıkların böyle şeylerden etkilendiği çok açık.niye bu yönden bakıyosun canım öyle olurmu sence
o kadar kadın cinayetleri işlenirken bunun için cesaret
verilirmi
fatmagülde tecavüz vardı gümüş güzel bir diziydi hayat devam
ediyor küçük gelinlerin dramını anlatmıştı yani kadınlara aldatın
diye mesaj verebilirmi canım yapma allah aşkına ya
hayat devam ediyorda oynamıştı o kız
diziler olmasa yayınlamasa şiddet olmayacak ölümler olmayacak
öylemi bu dizileri savunmuyorum ama dizilerle alakası yok bu olayların
eğitim de akılla alakası var dizilerle alakası yok bence
evet şiddet artıyor ama dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum
bakın doğuda tv ye karşılar mesela mutlu yu o yüzden vurdular neymiş
yarışmaya katılmış şarkı söylemek için katıldı ne var bunda o ses türkiyeye
katılmamış izin vermedi diye buna katıldı mutlunun o maviş gözlerine
kıyanlar çıkamasın içerden inşallah allahım ona şifa versin
ben dizilerle alakası olduğunu düşünmüyorum
emrecim aynen katılıyorum sana çok doğru demişsin
😉
başka yönden baktığınız için çiğdem aklınıza direk o kısım geliyorayolll 4 dizide cinsel içerikli olunca insan şüpheleniyor neresinden cesaret almıslar diye ortayada tek bir sonuç çıkıyor
gümüş dizisinde bir kadın vardı hatırlamıyorum fazla bir erkeğe kendisine tecavüz etti diye suçlamalar yapıyordu ergen kızlarımıza ne güzek örnek oluyorlar
hayat devam ediyor ise küçüçük çocuğu dedesi yasında adamın altına koymuslardıkı o sahne fatmagülün sucu nekindekı tecavüzden bile çok daha rezalet ve çok daha tepki çeken bir sahneydi o dönemde🙂
fatmagülün suçuneyi anlatmama gerek yok ne olduğu belli
@xemrexxx in muteşem yüzyılı zaten harem odalarından fırsat bulup savasamayan bir osmanlıyı anlatıyordu ama belkide harem odalarında savas yapıyordular bilemem
bu dizilere iffet eksik sadece iffet dizisinide eklerseler eğer tamamlanıcak bence liste![]()
senin yaptığın yorumdan o anlaşılıyor amadiziler olmasa kadına şiddet olmayacak tecavüz olmayacak diye bir şey kimse demiyor. toplumda oluşan algıyı kuvetkendiriyor. ve özelikle sapıkları normal insan gibi düşünmek lazım. zaten böyle tecavüz sahnelerin youtube.com vs yerlerde ne kadar izlendiğini bakarsan bu sapıkların böyle şeylerden etkilendiği çok açık.