Fener Şampiyonluğu Zora Soktu: 1-1

Fenerin berabere kalması aslında iyi olmadı.

Böyle takım olmaz olsun arkadaş, son sıradaki takımı bile yenemiyorlar. Hakem penaltıyı filan vermedi ayrı mesele, sen kendi sahanda gol atamazsan penaltıya sığınmayacaksın. Büyük ihtimal röpörtajlarda penaltıdan bahsedeceklerdir, Erciyes'in de net golünü vermedi hakem.

Ah be günler öncesinden söylemiştim bu maç 02 çş bitecek diye. Düz mantık, Erciyes küme düşmeyi bi nevi garantilemiş takım, gider ayak Fenerbahçe'yi yenerek küme düşme prestijini kazanmak isteyeceklerdi, sonuçta kaybedecek bir şeyleri yok. Sonuç olarak çok iyi oldu, daha Erciyes ile böyleyken Başakşahir ve Mersin maçları kim bilir nasıl olur. Kasımpaşa eski Kasımpaşa değil çok gol yiyor, bi o banko gibi ama artık her maç final olduğu için banka diye de bir şey yok.

Yarın da Akhisar Belediye bi güzellik yaparsa ne hoş olur. Zaten Arena'da galip belli, adamlar 10 yılda bir şampiyon olmak için heyecanlanıyorlar ama Galatasaray bu, hevesi kursağında bırakır rakibinin. :)

penaltı olmayınca böyle oluyor maçı izlemedim de yorumlara göre hakem fenere 1 puan kazandırmış erciyesin golü penaltısı falan verilmemiş klasik hakemler

sen alper deyince dedim başka pozisyonu mu diyo özeti izledim diegoymuş
klasik hakemler fener beşiktaşı koruyolar
Hangi tarafa gülüyoruz? :)

Örnekte görüldüğü üzere nasıl maç kazandığınız ortada. Allah'ın adaletine inanıyorum iyi top oynayana, sahada hakkıyla mücadele eden, hakemlerden destek görmeyen takım şampiyon olacaktır. :)

anzer-cekili-bal.jpg
muslera.jpg