- Reaksiyon puanı
- 34,747
- Puanı
- 1,061
Umut fakirin ekmeğidir tabii...BJK 4'de 4 yaparsa şampiyon oluyor..
Tam tersi berabere kalması güzel oldu. Şimdi önümüzdeki maçları kazanırsak şampiyonuz.Fenerin berabere kalması aslında iyi olmadı.
Allah'ın adaleti vardır, ben hep ona inanırım. Er ya da geç tecelli edecektir.Umut fakirin ekmeğidir tabii...
bu fenerbahçe her zaman sinirlendiriyor sınavım bu beraberlik nerden çıktı betüş volkana sihir yapsın bütün topları tutsunHaberim var, duvarımda paylaşmıştım seni görür diye.
Adalet söz konusuysa Galatasaray bu sene en hak eden takım. Pirandelli daha önce gonderseydik çoktan sampiyonduk İnşallah haftaya sizi yener şampiyon oluruzAllah'ın adaleti vardır, ben hep ona inanırım. Er ya da geç tecelli edecektir.
Fark etmez. Adamların buz gibi gollerini vermediler, Caner'in ikinci sarıdan atılması gerektiği de ayrı.pozisyonda diego var alper değil
sen alper deyince dedim başka pozisyonu mu diyo özeti izledim diegoymuşFark etmez. Adamların buz gibi gollerini vermediler, Caner'in ikinci sarıdan atılması gerektiği de ayrı.
Hangi tarafa gülüyoruz?sen alper deyince dedim başka pozisyonu mu diyo özeti izledim diegoymuş
klasik hakemler fener beşiktaşı koruyolar