MusicSurvivor | 10. Hafta

teo'nun en sevdiğim parçasıdır finale çıksam teoyla bu parçayı kesinlikle finalde kullanırdım 🙂🙂🙂
yalın tarkan ceceli sezen sertabilk 5 im olurdu diyordum ama sen o 5 liyi bozacaksın anlaşılan :F:F:F
sen @Bully @Maskeli Fedai benim zirve adaylarımsınız bu hafta🙂

teo'nun en sevdiğim parçasıdır finale çıksam teoyla bu parçayı kesinlikle finalde kullanırdım 🙂🙂🙂
yalın tarkan ceceli sezen sertabilk 5 im olurdu diyordum ama sen o 5 liyi bozacaksın anlaşılan :F:F:F
sen @Bully @Maskeli Fedai benim zirve adaylarımsınız bu hafta🙂
Ben de final için düşünmüştüm,ama final görmek zor gibi,en iyileri kullanmadan elenmek istemiyorum:)

@Çiğdem- benim şarkımıda yorum yap bakım😉
Ben de final için düşünmüştüm,ama final görmek zor gibi,en iyileri kullanmadan elenmek istemiyorum:)
@vadikızı ben ilk haftalar sen ilk 3 olurken demiştimki durumunu çok tehrikeli görüyorum demiştim hatta az kırılmıştın bana sen bu hızla gidersen yarı yolda kalırsın demiştim beni dinlemedin hızınıda kesmedin şimdi demek istemediğim o haftalara geldik 🙂🙂🙂

@S.G.A.T. iyi yapıyorsun belki rakiplerimden birinin başını yersin:A

@vadikızı ben ilk haftalar sen ilk 3 olurken demiştimki durumunu çok tehrikeli görüyorum demiştim hatta az kırılmıştın bana sen bu hızla gidersen yarı yolda kalırsın demiştim beni dinlemedin hızınıda kesmedin şimdi demek istemediğim o haftalara geldik 🙂🙂🙂

@S.G.A.T. iyi yapıyorsun belki rakiplerimden birinin başını yersin:A
haklısn cnm yok ya kırılmadım niye kırılcam
şarkımı değiştiriyorum ben

haklısn cnm yok ya kırılmadım niye kırılcam
şarkımı değiştiriyorum ben
ayoll bu hafta mfö yü geçebilme ihtimalin var senin en büyük sınavın mfö elenince olucak tabi mfö senden önce elenirse diye örnek verelek konusuyorum asıl sınavın ozaman baslayacak çünkü teo dışında geçebiliceğin başka şarkıcı kalmıyor mfö yü geçebilirsen eğer
diş geçirebiliceğin tek şarkıcı teo kalıyor ama @S.G.A.T. çok akıllı davranıyor iyi pilanlama yapmış mfö elendikten sonra teo son 2 haftadakı gibi iyi bir parça çıkartabilirse işte ozaman hangi parçayı koyaran koy elenirsin sen bu haftalarda kullanıcağın şarkıların hepsini harcadın cnm hadi teoyuda geçtin diyelim ama ceceli yalın tarkan sertab sezen musti onlardan birini geçme ihitmalin yok hangi parçayı koyarsan koy bu haftayı mfö yü eleyerek geçersin ama 11. hafta teoyu geçemezsen elenirsin geçebilirsende 12.hafta kesin elenirsin
kısaca çeyrek finali görme ihtimalin malesef yok cnm 😵😵😵

ayoll bu hafta mfö yü geçebilme ihtimalin var senin en büyük sınavın mfö elenince olucak tabi mfö senden önce elenirse diye örnek verelek konusuyorum asıl sınavın ozaman baslayacak çünkü teo dışında geçebiliceğin başka şarkıcı kalmıyor mfö yü geçebilirsen eğer
diş geçirebiliceğin tek şarkıcı teo kalıyor ama @S.G.A.T. çok akıllı davranıyor iyi pilanlama yapmış mfö elendikten sonra teo son 2 haftadakı gibi iyi bir parça çıkartabilirse işte ozaman hangi parçayı koyaran koy elenirsin sen bu haftalarda kullanıcağın şarkıların hepsini harcadın cnm hadi teoyuda geçtin diyelim ama ceceli yalın tarkan sertab sezen musti onlardan birini geçme ihitmalin yok hangi parçayı koyarsan koy bu haftayı mfö yü eleyerek geçersin ama 11. hafta teoyu geçemezsen elenirsin geçebilirsende 12.hafta kesin elenirsin
sağol iyi moral veriyosun cnm ya teşekkür alt üst oldu zaten
kalmadı evet kullandım şarkıları haklısın
kesin deme kesin dediğin olmuyor çünkü:F:F

Ya sen niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun ? :D

Vadikızı buraya kadar gelmeside bence büyük başarı :D

sağol iyi moral veriyosun cnm ya teşekkür alt üst oldu zaten
kalmadı evet kullandım şarkıları haklısın
kesin deme kesin dediğin olmuyor çünkü:F:F
Ya sen niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun ? :D

Vadikızı buraya kadar gelmeside bence büyük başarı :D
hahaha ayoll ben doğruları konusurum her zaman bu forumdakılerin çoğu bu yüzden düşman oldu bana ben yalakalık yapmam çünkü:F
ayrıca ben @vadikızı nı çok seviyorum ama bu yarışmada üyelere göre değerlendirmiyoruz şarkıcıları değerlendiriyoruz benim sözlerim bengüyü kapsıyor tabi başka türlüde olabilir bu benim görüşüm öyle
🙂🙂🙂

ayy yine hata yaptın cnm sen mfö yü zaten geçerdin sana bu hafta iyi parça lazım değil sana mfö elendikten sonra iyi parça lazım ve sen elinde az kalan bir parçayı daha harcamış oldun böylelikle 🙂