ne olacak bir hafta sonra ki bir yeremi gidiyorsunyok ben şaka yapmıyorum bir bir hafta sonra rahatlayacaksin)))
ne olacak bir hafta sonra ki bir yeremi gidiyorsunyok ben şaka yapmıyorum bir bir hafta sonra rahatlayacaksin)))
Maalesef çok zayıf kalmış parça, pek sevdiğim de söylenemez.ve benim şarkım ikinci hal sizlerle😉
@Çiğdem- @Maskeli Fedai @Bully @hayret bi şey @EFE UYSAL @mrt-06
@S.G.A.T. @OzaN @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Tzira @Reytinger @ozgur2113
@Aserat @Prncss.. @sokak sanati @cookies @beyazsoy
yazdıklarımı geniş düşün biraz ya))) hep ilk manasıyla bakıyorsun)))ne olacak bir hafta sonra ki bir yeremi gidiyorsun
zayıfmı kalmış valla şarkıdan anlamıyorsunuz yada zevkiniz farklı heMaalesef çok zayıf kalmış parça, pek sevdiğim de söylenemez.
Elenebilirsin.
konuk jürisin onu biliyorum ama grçekten kurtuluyosun diyinceyazdıklarımı geniş düşün biraz ya))) hep ilk manasıyla bakıyorsun)))
yine muhalefet)))zayıfmı kalmış valla şarkıdan anlamıyorsunuz yada zevkiniz farklı he
konuk jürisin onu biliyorum ama grçekten kurtuluyosun diyince
farklı mana geliyor aklıma forumdan gitmek bir daha g elmemek gibi
elenmem inşallah en güzel şarkılarından biri bu@vadkızı bu şarkıyla elenirsin.
Baksana şarkılara herkes en efsane şarkılarla çıkmış bu hafta.zayıfmı kalmış valla şarkıdan anlamıyorsunuz yada zevkiniz farklı he
seninle aynı düşüncede olmak zorundamıyım benyine muhalefet)))
düşün düşün kafa kalmadı bende bu şarkısı güzel diyeBaksana şarkılara herkes en efsane şarkılarla çıkmış bu hafta.
Ben İkinci Hal'i pek sevmiyorum ama seveni çıkar elbet. Başarılar ne diyeyim.
sade benle değil herkesle muhalifsin))seninle aynı düşüncede olmak zorundamıyım ben
düşün düşün kafa kalmadı bende bu şarkısı güzel diye
bu olsun dedim yoksa saygımdan düşünüyordum ben
hayır efendim değilim sana denileni bana deme burdasade benle değil herkesle muhalifsin))
ben muhalefet etmem ki hep kazanananin yanındayım))) kazanana muhalif edilirhayır efendim değilim sana denileni bana deme burda
ben her zaman saygımı korurum öyle yorumlarım
elenirsin diyince arkadaşlarım moralim bozuldu sadece
tamammı sen daha çok muhafeletsin
tamam beyazsoy bu haftada beni elersin olur biter tamam mıben muhalefet etmem ki hep kazanananin yanındayım))) kazanana muhalif edilir
Saygımdan'ı severim ama onun da elenmeyeceğini garanti edemem. İddialı şarkıları erken harcadın dediğin gibi.seninle aynı düşüncede olmak zorundamıyım ben
düşün düşün kafa kalmadı bende bu şarkısı güzel diye
bu olsun dedim yoksa saygımdan düşünüyordum ben
hiç sorma hiç ağla kalbimi unut beni erken kullandım tıkandım şimdideSaygımdan'ı severim ama onun da elenmeyeceğini garanti edemem. İddialı şarkıları erken harcadın dediğin gibi.
ben elemiyecegim çoğunluk eleyecek seni ben hep çoğunluğun içindeyim sadece)))tamam beyazsoy bu haftada beni elersin olur biter tamam mı
senin jüride olduğun zaman elenme oluyor muhakkakben elemiyecegim çoğunluk eleyecek seni ben hep çoğunluğun içindeyim sadece)))
Sen bilirsinelenmem inşallah en güzel şarkılarından biri bu