MusicSurvivor | 10. Hafta

Ne güzel yıldın 2002 :(

Yine yüksek puan alırsın zirve bile olası. :):)
indir ve şıkır şıkırla en zor haftalarda 3. olup 1 er puan aldık ama 2 puan hala rakiplerime göre az ve ilk 2 tadını henüz tadamadık inş zirve tadını artık tadarız biraz final puanlarımı yükseltmem gerekiyor geride kaldık
🙂🙂🙂

Sonsuz Ol. :D

O şarkı da süperdir neyini beğenmedin. :A
ben açık konuşmayı severim cnm eğer finale çıakrsak diye konuşuyorum yalının zalimi dışında hibir parçasını finalde rakip olarak bile görmem eğer çıkarsak iye konuşuyorum tabi🙂
aa belki başka parçayla şampiyon olursun ama benim kendi görüşüm zalim dışında başka bir parça çıkarırsan eğer ben seni finalde rakip oalrak görmem diğer finalist mesala tarkan diyelim seni kafadan eledik rakibim tek e düştü diye bakar diğer finalisti olursa tarkanı gözüme kestiririm:A:Aefsane parça ayrıdır popüler parça ayrıdır yalınla mustinin çok popüler parçaları var ama efsane olan sadece 1 er parçaları var o hiç değişmez yani 🙂🙂🙂

ben açık konuşmayı severim cnm eğer finale çıakrsak diye konuşuyorum yalının zalimi dışında hibir parçasını finalde rakip olarak bile görmem eğer çıkarsak iye konuşuyorum tabi🙂
aa belki başka parçayla şampiyon olursun ama benim kendi görüşüm zalim dışında başka bir parça çıkarırsan eğer ben seni finalde rakip oalrak görmem diğer finalist mesala tarkan diyelim seni kafadan eledik rakibim tek e düştü diye bakar diğer finalisti olursa tarkanı gözüme kestiririm:A:Aefsane parça ayrıdır popüler parça ayrıdır yalınla mustinin çok popüler parçaları var ama efsane olan sadece 1 er parçaları var o hiç değişmez yani 🙂🙂🙂
Ben zaten finalde Sonsuz Ol'u kullanacam demedim ki. :A Final şarkım başından beri belliydi. Zalim çocukluğumun en efsane şarkılarından onu finalde kullanmazsak ayıp olur. :D

Şuan egiketlenen üç şarkıda çok iyi böyle olursa elenene pisi pisine elenecek))

Ben zaten finalde Sonsuz Ol'u kullanacam demedim ki. :A Final şarkım başından beri belliydi. Zalim çocukluğumun en efsane şarkılarından onu finalde kullanmazsak ayıp olur. :D
yaaa şimdi şöyle birşey varr belki sen herşey sensin ve ben aşka yürek gerek ile finalde daha şanslı oluruz ama dediğin gibi zalim le arabayı kullanmazsak ayıp olur tabikie şampiyon olmasa bile bu parçalar kullamak zorundayız :F:F:F
yalını yalın yapan mustiyi musti yapan parça bunlar adamları bu parçalar yarattı resmen diğer parçalar ün kattı sadece okadar :F:F:F

Açıklanan 3 şarkı da zirveyi hakeden şarkılar.Bakalım diğer şarkılar nasıl olacak...

çok zor bir 9.haftayı 3.sıra final puanıyla kapatmayı çok şükür başardık
1. ve 2. olan teo ve ceceli tekrar tebrikler, yıldıza geçmiş olsun:(:(:(
bu hafta mustinin en popüler parçalarının başında gelen bir parçayla katılıyorum herkese başarılar:bhr:
@sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @ozgur2113
@vadikızı @mrt-06 @EFE UYSAL @hayret bi şey @Reytinger @beyazsoy @OzaN @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Aserat @Tzira
Bu şarkıyı çok seviyorum ben 😉
Başarılar :)

Resmen ölüm haftası olacak. Bu hafta elenmeyen kendini şanslı saysın. :D