Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

iş netleşti tilki bu bölüm olmazsa haftaya mefta olacak gibi duruyor

Kurtlar Vadisi Pusu 258.Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

Polat Alemdar, Settar ve Pusat’ın kaçırılmalarında rolü olan Ordinaryüs’ün peşine düşecek. Köşeye sıkışan Ordinaryüs’ün sonu ne olacak? Safiye’yi kaçıran Martin, ona aslında kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlatacak. Ardından Tilki Andrei’nin karşısına reddedemeyeceği bir teklifle çıkacak.

Polat Alemdar, Tilki’nin mekanını bulacak. Büyük baskında Polat, Cahit ve Erhan ne ile karşılaşacaklar? Hoca ve Nail’in toplantısında tehlike çanları çalacak. Görüşme kanlı bir baskına sahne olacak. Fehmi’nin bu baskındaki rolü ne olacak?Biritani ve Smith, Nedim meselesini konuşurken aralarında anlaşmazlık çıkacak. Biritani, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacak.Tilki için çember daralıyor. Polat, avını köşeye sıkıştıracak.
5549bf7af0dc1e0a8464b48c.jpg

5549bf79e50aa8092c878906.jpg

5549bf79ac1fe30b501a2265.jpg

5549bf79ac1fe30b501a2263.jpg

5549bf79a781b601d8b9a1be.jpg

5549bf796ce4360f3873ee84.jpg

5549bf79ae78490aac862326.jpg

5549bf7961361f107c0736f9.jpg

5549bf79e50aa91c9482f498.jpg

5549bf79496783156cbab201.jpg

5549c04a56593419b40685be.jpg

Kurtlar Vadisi
36.Bölüm

"Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğuna yetmez "
Tombalacı'nın lehine akan bir zaman. Yelkovanla akrebin her hareketi Çakır'ı inciten bir zaman. Polat'ın geçmişinden an an götüren zaman. Ve kumarhane... Son bir kumar oynamak için Çakır, Polat ve Tombalacı'nın bir araya geldiği ölüm ve intikam çatısı. Çakır ve Polat için daha dün gibidir, Derya'dan akan kan, Elif'e saplanan kurşun. Gök kurşun rengi, kumarhane kan rengidir... Artık vakit intikam vaktidir!

logo.png

@Çiğdem- akifsiz bir vadi dumansız hava sahasına benziyor :))))) oh beeee:)))))
ahahaha abişkom bu arada senin formuna bir göz atıyordum akifi yerden yere vurmuşlar ama yusufuda göklere çıkarmışlar senin iöin bir iyi bir kötü habr oluyor bu galiba :F:F:F
yusufa büyük bir ilgi var kötü yorum hemen hemen hiç gelmemiş ve bu sefer yusufa bende olumlu bakıyorumki bu forumdada yusufun bu konuma geliceğini ilk ben demiştim sen yusuf konusunda az yalnız kalıcaksın gibi senin formundakılerde yusufu sevmişler inadını kırıcakmısın akifle cahite oranla yusufa şans vericekmisin yoksa akifle cahitten sonra eleştiri listene yeni hedefine yusufumu alıcaksın :F:F:F

ahahaha abişkom bu arada senin formuna bir göz atıyordum akifi yerden yere vurmuşlar ama yusufuda göklere çıkarmışlar senin iöin bir iyi bir kötü habr oluyor bu galiba :F:F:F
yusufa büyük bir ilgi var kötü yorum hemen hemen hiç gelmemiş ve bu sefer yusufa bende olumlu bakıyorumki bu forumdada yusufun bu konuma geliceğini ilk ben demiştim sen yusuf konusunda az yalnız kalıcaksın gibi senin formundakılerde yusufu sevmişler inadını kırıcakmısın akifle cahite oranla yusufa şans vericekmisin yoksa akifle cahitten sonra eleştiri listene yeni hedefine yusufumu alıcaksın :F:F:F
benim forumum nereymiş :)))))) yusuf konusunda geliersek biraz daha zaman verip daha sonra yüklenmek gerekir:))) sonuçta 2 arkadaşa 2 senedir sabır ediyoruz :))) yusufa haksızlık etmemek lazım :)))

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yaz dizisiymiş yazın başlayacakmış

benim forumum nereymiş :)))))) yusuf konusunda geliersek biraz daha zaman verip daha sonra yüklenmek gerekir:))) sonuçta 2 arkadaşa 2 senedir sabır ediyoruz :))) yusufa haksızlık etmemek lazım :)))
sen bilirsin abişkom senin yerini sana benmi söyleyecem:A:A:A
yusufa bende sempati duydum en azınan itici değil cahitle akif teki iticlik uzaylılarda bile yok :F:F:F
yusuf en azından itici değil insana benziyor :F:F:F
ayrıca vadi tarihinde 2 oyuncuya şarkı bestelenmişti
oktay kaynarca hekimoğlu ve gürkan uygun bu kerzap gülüm
şimdi 3.oalrak vadi oyunculardan yusuf a leyla ile polat parçsını besteletmişler buda demek oluyorki dizide çok iyi bir rol düşünülüyor
🙂🙂🙂

Bunlar işi biliyorlar ya​
ekran bosken izleyici cekrcekler sonra da araliksiz oyle goturecekler

sen bilirsin abişkom senin yerini sana benmi söyleyecem:A:A:A
yusufa bende sempati duydum en azınan itici değil cahitle akif teki iticlik uzaylılarda bile yok :F:F:F
yusuf en azından itici değil insana benziyor :F:F:F
ayrıca vadi tarihinde 2 oyuncuya şarkı bestelenmişti
oktay kaynarca hekimoğlu ve gürkan uygun bu kerzap gülüm
şimdi 3.oalrak vadi oyunculardan yusuf a leyla ile polat parçsını besteletmişler buda demek oluyorki dizide çok iyi bir rol düşünülüyor
🙂🙂🙂
vadi forumunundan bahsediyorsan orada 4-5 kişi var bu konularda baya bilgililer:))) özellikle de derin konularda :))) sadece o kişilerin yazılarını takip ederim diğerleri sadece eleştiri yapmak için oradalar :)))) senin bu olaylar arası bağlantı kurmaların efsandeir:)))) hekimoğlundan girip kezzap gülümden ilerleyip konuyu leyla türküsüne bağladın :)))))))) oradan da yusufu efsane adayı yaptın tebrik ederim seni ablacım :)))))

Bunlar işi biliyorlar ya
ekran bosken izleyici cekrcekler sonra da araliksiz oyle goturecekler
rekabet iyidir kadir kalite getirirr:)))) vadi ekibi de yazın full time çalışıp kaliteli ekiplerle ve senaryoyla karşımıza çıkarlar :))) artık ekmek aslanın ağzında deil kuyruğunda :)))))

vadi forumunundan bahsediyorsan orada 4-5 kişi var bu konularda baya bilgililer:))) özellikle de derin konularda :))) sadece o kişilerin yazılarını takip ederim diğerleri sadece eleştiri yapmak için oradalar :)))) senin bu olaylar arası bağlantı kurmaların efsandeir:)))) hekimoğlundan girip kezzap gülümden ilerleyip konuyu leyla türküsüne bağladın :)))))))) oradan da yusufu efsane adayı yaptın tebrik ederim seni ablacım :)))))
hahahahah aaa evet ben yusufun bu aşamaya geliceğini tahmin ediyordumda şarkı söyledikten sonra emin oldum aklıma hemen hekimoğluyla kezzap gülüm geldi çakırda mematide polatın vadi tarihinde adamı olmadan dostu olan tek iki kişiydi çünkü bu ikisi polata abi demiyordu ve polatla birlikte buikisine diğerleri abi diyordu
cahit nekadar şişilsede polatın sadece adamı ama memati çakır polatın dostu ortağıydı ve bu iki kişiye şarkı bestelenmişti şimdi yusufada bestelenmesi benim aklıma bir çok şey getiriyor :A
bu çocuk seneye polatın adamından ziyade dostu gibi birşey olacak
eğer ölmezde seneyi görürsem yine buraya gelir ben demiştim derim büyük bir zevkle :F:F:F

Ayin 25 ine kadar eski Vadiye ara verdim. Dersler ve ezberler sıkıştırdı 2 hafta boyunca tamam ya da devam sınavlarına cikacam dualariniza ihtiyacım var arkadaşlar dualarinizi eksik etmeyin

---Tapatalk---​
Sen ders çalışma vadiyi hatim et sonradan dua et :))))) Yürü git lannnnn burdan :)))))
Abi zaten dersler boş geçiyordu neredeyse tüm derslerin konuları Nisanın başı gibi bitti şimdi sınavlar var. Nikah duası,Amme ve Mülk ezberlenecekti Ammeyi bitirdim sayılır Tebarekenin ilk ve son sayfasını biliyorum şurada 1 sayfa ezberlenecek var beni zorlayan Nikah duası :D Geçen dönem ayağı da kırmıştık 2.sınavlara giremedim Tefsir ve Dil Anlatımın notum 2'ye bölündü 30 geçti ilk dönem Allahtan benim o derslerim iyi de kurtaracaz İnşallah gerisini 2.dönemin ilk sınavlarıyla geçmeyi başardım bir şu 2 ders kaldı :D

rekabet iyidir kadir kalite getirirr:)))) vadi ekibi de yazın full time çalışıp kaliteli ekiplerle ve senaryoyla karşımıza çıkarlar :))) artık ekmek aslanın ağzında deil kuyruğunda :)))))​
öyle umut edelim öyle olsun su dizi tutmasinda gerisi halledilir

rekabet iyidir kadir kalite getirirr:)))) vadi ekibi de yazın full time çalışıp kaliteli ekiplerle ve senaryoyla karşımıza çıkarlar :))) artık ekmek aslanın ağzında deil kuyruğunda :)))))​
öyle umut edelim öyle olsun su dizi tutmasinda gerisi halledilir
Bu dizi tutmazsa belki bir ihtimal inatlarından vazgeçip Vadiye dönerler diye umut ediyorum ama imkansıza yakın maalesef