Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

herşeye katılıyorum abişkom ama seneye diziyi bitiricekler sözüne değil ayolll bu dizi bitmez ulubey sezonundan beridir her yıl biticek diye bekliyor millet ama yaşlandığımızla kalıyoruz :F:F:F
necati şaşmaz tek başına bile kalsa dizide başka hiç oyuncu olmasın bu diziyi yine bitirmez geçer ofiste çay içer 1 saat boyunca bize o sahneyi gösterir yine bitirmez oyüzden butür yorumları artık saçma buluyorum onun haricindekiler hepsi mantıklı🙂🙂🙂
ablacım o adamın yorumunun sonunda dizi seneye bitecek demesine takılma :))) zaten benim bu yorumu sizlerle paylaşırken dikkat çekmek istediğin nokta dizinin seneye bitmesiyle alakalı deildi :))) orada amon konusuna dikkat çekmiş:)) ve sözleşmelerin imzalandığı mevzuuydu.birde seneye hanedanlar konusuna ra ile devam edileceği konusuydu :))))

Son düzenleme:
ablacım o adamın yorumunun sonunda dizi seneye bitecek demesine takılma :))) zaten benim bu yorumu sizlerle paylaşırken dikkat çekmek istediğin nokta dizinin seneye bitmesiyle alakalı deildi :))) orada amon konusuna dikkat çekmiş:)) ve sözleşmelerin imzalandığı mevzuuydu.birde seneye hanedanlar konusuna ra ile devam edileceği konusuydu :))))
abişkom alışkanlık oldu iyice hemen açık yakalayıp eleştiriyorum :F
o forumda ben 1 yıl kadar vakit geçirdim analiz yapabilen çok kişi var orada çoğuda doğru analizlar yapıyor benimde analiz bilgim vadi forumlarında gelişti zaten:F:F:F
amon ve ra konusundan kısaca bende bahsetmiştim abişkom son bölümlere mayıs ayında amonun geliceğini sonra gelecek sezon ra üzerinden konunun işleniceğinden çok bahsetmiştim ama bu analizi yapan arkadaş daha detaylı anlatmış oyüzden daha açıklayıcı olmuş

ama yusuf konusunda hata var ayoll ahmet ölmeden yusuf hiçbirşey bilmeyen saff bir çocuktu herşeyi ahmete soruyordu atıcağı adımı bile bilmiyordu ahmet ölür ölmez yusuf ne olduda polat gibi herşeyi bilir oldu acaba ahmet öldüğünde yusufa kitap gibi birşeymi braktı yusuf napıcağını nasıl adım atıcağını ahmet öldükten sonra braktığı kitaptanmı bakıyor ona göremi hareket ediyor acaba aslan akbey öldüğünde polata nasıl bir yol izleyecğeine dahil kitap brakmıştıya aklıma o geldi 🙂🙂🙂

CEKruMrWYAA8slB.jpg:large

CEAKNDOUsAAyj3P.jpg

Kurtlar Vadisi
33.Bölüm

Özet
"Kurtlar Vadisi'nde özgürlüğe ulaşmak, sırat köprüsünden geçmektir!"
Polat Alemdar'ın yakalanışı, Çakır'ın hastaneden firar girişimi ve Elif'in sorumlu davranışı... Özgürlüğe uzanan çileli yollar... Tombalacı Mehmet'in boyundan büyük işlere kalkması ve Baron'un dengeleri... Uyuşturucu piyasalarını altüst edecek büyük ortaklık... Ve şimdi intikam zamanı.

logo.png

Son düzenleme:
abişkom alışkanlık oldu iyice hemen açık yakalayıp eleştiriyorum :F
o forumda ben 1 yıl kadar vakit geçirdim analiz yapabilen çok kişi var orada çoğuda doğru analizlar yapıyor benimde analiz bilgim vadi forumlarında gelişti zaten:F:F:F
amon ve ra konusundan kısaca bende bahsetmiştim abişkom son bölümlere mayıs ayında amonun geliceğini sonra gelecek sezon ra üzerinden konunun işleniceğinden çok bahsetmiştim ama bu analizi yapan arkadaş daha detaylı anlatmış oyüzden daha açıklayıcı olmuş

ama yusuf konusunda hata var ayoll ahmet ölmeden yusuf hiçbirşey bilmeyen saff bir çocuktu herşeyi ahmete soruyordu atıcağı adımı bile bilmiyordu ahmet ölür ölmez yusuf ne olduda polat gibi herşeyi bilir oldu acaba ahmet öldüğünde yusufa kitap gibi birşeymi braktı yusuf napıcağını nasıl adım atıcağını ahmet öldükten sonra braktığı kitaptanmı bakıyor ona göremi hareket ediyor acaba aslan akbey öldüğünde polata nasıl bir yol izleyecğeine dahil kitap brakmıştıya aklıma o geldi 🙂🙂🙂
slmlar herkese
allah aşkınıza yusuf neyi biliyor şu ana kadar yusuf önemli birşey yapmadı
evine girdi usb aldı başka önemli birşey yok ayrıca canım sen yusufun dediğini
kaçırmışsın sanırım karacaahmete ne dedi yusuf beni motorcuların arasına niye
soktun gibi birşey demişti demek ki ahmet dayı yusufu öncende tanıyordu ve
bildiklerini eminim yusufa anlatmıştır
canım yusuf polat gibi birşey bilmiyor polat gibi olana
kadar çok zaman geçmesi lazım şu an polat gibi biliyor diyemeyiz ben hala yusufu
çözemedim neden saklanıyor neden kaçıyor anlamıyorum
😉😉😉

Yeni sezona Ercan Mehmet Erdem'le anlaşılsa keşke.. Kara Kutu'da bu adam beni mest etti.. genel hikaye, yarattığı karakterler, yazdığı muhteşem ve doğal replikler ve en önemlisi tüm karmaşığın içerisinde eksik kalmayan mizah.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Yeni sezona Ercan Mehmet Erdem'le anlaşılsa keşke.. Kara Kutu'da bu adam beni mest etti.. genel hikaye, yarattığı karakterler, yazdığı muhteşem ve doğal replikler ve en önemlisi tüm karmaşığın içerisinde eksik kalmayan mizah.

Tapatalk 2
AGA ordaki cevher ve karısı tabi birde macit süper karekterlerdi tadı damağımda kaldı gerçekten çok iyiydi

Gerçekten muhteşemlerdi..

Tapatalk 2
aga o senin de bahsettiğin kaliteli mizah şu an hasret kaldığımız birşey vadi içinde konuşursak eskiyle kıyaslayıp şimdi bulamadığın ne var diye kesinlikle mizah derim bu konuda epey uzun yıllardır vadinin bu yönü eksik kaldı

E iyi de aga bu adamın yerine kimi koyacaklar elde iyi işlenmiş bir malzeme vardı direkt çöpe atıp başkasını getirirlerse bu ne lahana ne perhis :D
aga vardır bir düşündükleride tabi ki o yaptıkları hesap muhtemelen uygulamaya geçince bu kadar olumlu bir geri dönüş almayacak

Kurtlar Vadisi
34.Bölüm

logo.png

"Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleyi önceden sezer..."
Laz Ziya'nın ikazına rağmen hapishaneden çıkar çıkmaz Tombalacı'nın peşine düşen Çakır ve onu yalnız bırakmak istemeyen Polat malikaneye girer. Ancak Tombalacı hiç de kolay lokma değildir. Hazırladığı tuzaktan kurtulmaları, Polat'ın özel eğitiminde edindiği yeteneklere bağlıdır. Elif ise mesleğinin elinden alınmasından dolayı moralsizdir. Bu arada Aslan, mafya dünyasının büyük bir vurgun hazırlığında olduğunu hisseder.

Kurtlar Vadisi
35.Bölüm

logo.png

"Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiri, sadakattir…"
Yurt dışından gelen bir ekip ve Ester tarafından kaçırılan Polat kaçma hesapları yaparken, bir taraftan Çakır ve Elif, diğer taraftan Aslan onu aramaktadır. Baron ise yeni planlarını hayata geçirmek için duruma el koyar. Polat'ın hayatı, Çakır'ın vereceği zor karara bağlıdır. Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir.