inşaallah o dediğin olmaziş netleşti tilki bu bölüm olmazsa haftaya mefta olacak gibi duruyor
inş ali buhara nın gözü biraz açılarda seyircinin ona karşı olan tavrını anlayıp arkadaşlar ben bu işde yokum diyebilir başka türlü diziden çıkması olası değilinşaallah o dediğin olmaz))) son anda senaristlerin rotası şaşar da akif'i mefta ederler
)))
ahahaha abişkom bu arada senin formuna bir göz atıyordum akifi yerden yere vurmuşlar ama yusufuda göklere çıkarmışlar senin iöin bir iyi bir kötü habr oluyor bu galiba
benim forumum nereymişahahaha abişkom bu arada senin formuna bir göz atıyordum akifi yerden yere vurmuşlar ama yusufuda göklere çıkarmışlar senin iöin bir iyi bir kötü habr oluyor bu galiba
yusufa büyük bir ilgi var kötü yorum hemen hemen hiç gelmemiş ve bu sefer yusufa bende olumlu bakıyorumki bu forumdada yusufun bu konuma geliceğini ilk ben demiştim sen yusuf konusunda az yalnız kalıcaksın gibi senin formundakılerde yusufu sevmişler inadını kırıcakmısın akifle cahite oranla yusufa şans vericekmisin yoksa akifle cahitten sonra eleştiri listene yeni hedefine yusufumu alıcaksın![]()
sen bilirsin abişkom senin yerini sana benmi söyleyecembenim forumum nereymiş))))) yusuf konusunda geliersek biraz daha zaman verip daha sonra yüklenmek gerekir
)) sonuçta 2 arkadaşa 2 senedir sabır ediyoruz
)) yusufa haksızlık etmemek lazım
))
Bunlar işi biliyorlar yaeşkiya dünyaya hükümdar olmaz yaz dizisiymiş yazın başlayacakmış
vadi forumunundan bahsediyorsan orada 4-5 kişi var bu konularda baya bilgililersen bilirsin abişkom senin yerini sana benmi söyleyecem
yusufa bende sempati duydum en azınan itici değil cahitle akif teki iticlik uzaylılarda bile yok
yusuf en azından itici değil insana benziyor
ayrıca vadi tarihinde 2 oyuncuya şarkı bestelenmişti
oktay kaynarca hekimoğlu ve gürkan uygun bu kerzap gülüm
şimdi 3.oalrak vadi oyunculardan yusuf a leyla ile polat parçsını besteletmişler buda demek oluyorki dizide çok iyi bir rol düşünülüyor
🙂🙂🙂
Dizi tuttu maalesefBunlar işi biliyorlar yaekran bosken izleyici cekrcekler sonra da araliksiz oyle goturecekler
rekabet iyidir kadir kalite getirirrBunlar işi biliyorlar ya
ekran bosken izleyici cekrcekler sonra da araliksiz oyle goturecekler
hahahahah aaa evet ben yusufun bu aşamaya geliceğini tahmin ediyordumda şarkı söyledikten sonra emin oldum aklıma hemen hekimoğluyla kezzap gülüm geldi çakırda mematide polatın vadi tarihinde adamı olmadan dostu olan tek iki kişiydi çünkü bu ikisi polata abi demiyordu ve polatla birlikte buikisine diğerleri abi diyorduvadi forumunundan bahsediyorsan orada 4-5 kişi var bu konularda baya bilgililer)) özellikle de derin konularda
)) sadece o kişilerin yazılarını takip ederim diğerleri sadece eleştiri yapmak için oradalar
))) senin bu olaylar arası bağlantı kurmaların efsandeir
))) hekimoğlundan girip kezzap gülümden ilerleyip konuyu leyla türküsüne bağladın
))))))) oradan da yusufu efsane adayı yaptın tebrik ederim seni ablacım
))))
Abi zaten dersler boş geçiyordu neredeyse tüm derslerin konuları Nisanın başı gibi bitti şimdi sınavlar var. Nikah duası,Amme ve Mülk ezberlenecekti Ammeyi bitirdim sayılır Tebarekenin ilk ve son sayfasını biliyorum şurada 1 sayfa ezberlenecek var beni zorlayan Nikah duasıAyin 25 ine kadar eski Vadiye ara verdim. Dersler ve ezberler sıkıştırdı 2 hafta boyunca tamam ya da devam sınavlarına cikacam dualariniza ihtiyacım var arkadaşlar dualarinizi eksik etmeyinSen ders çalışma vadiyi hatim et sonradan dua et
---Tapatalk---)))) Yürü git lannnnn burdan
))))
Bu dizi tutmazsa belki bir ihtimal inatlarından vazgeçip Vadiye dönerler diye umut ediyorum ama imkansıza yakın maalesefrekabet iyidir kadir kalite getirirröyle umut edelim öyle olsun su dizi tutmasinda gerisi halledilir))) vadi ekibi de yazın full time çalışıp kaliteli ekiplerle ve senaryoyla karşımıza çıkarlar
)) artık ekmek aslanın ağzında deil kuyruğunda
))))