Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee Turabi, geçen sene seni destekleyen Sahranın arkasından konuşurken adamlığın neredeydi?

Turabi arabayı kazandı diye sevinen Gökhanın ardından da iyi konuşmuşdun Turabi.

Helal Merve, Turabiyi lafıyla soktu yere. :D Bi de çok haklı, Serenaya ne zaman laf versen, şöyle başlıyor: Bu kurtlar sofrasında... :F

Merve bildi yine öyle diyeceğini, yine kurtlar sofrasında kuzuyum dedi. :D

Eli kolu çok oynuyo serenay yallahh hadi boş boş zirlama​
Ne zaman konuşsa kurtlar sofrası diyor, en büyük kurt kendisi. :D

anıl biraz omurgalı ol be o kızdan evvel sen gittin turabi nin yanına ee oo gidince niye arkasından konuşuyorsun

Turabi ile dost olan onu seven kimseyi sevmem

Sernay Hırbo ve Hakan'ın arasını yapmaya çalışıyor :F

Serenay cidden en buyuk cakal.Hakan
la Turabi'yi kanka yapacak ahahahahahaha

Serenay yapma be güzelim. Bu zamana kadar destekliyordum seni gözümden düştün. :(

Merve Aydın için her zaman delikanlı kız demişimdir. Beni yanıltmadı. :)

Serenay,Hasan 1. olunca Turabi'yi soylesin o da elenme korkusunu yaşasın dedi, Şimdi samimiyetten oluyorlar

Adadan öncede arkadaşlardi onlar resimlerini gördüm. :)
Geçen sene hiç konuşmuyorlardı, çıkınca ne olduysa yakın oldular.

Daha önceden izlediğin Türk diziler vardır ama. :)

Kenan İmirzalıoğlu'nu sever misin ya da Tuba Büyüküstün. :):)
Tubanin 20 dakika dizisini tvden hic kacirmadan izledim. Biz burdada izledik ve cok sevildi yabancilar tarafindan.
Kenanin öncedi dizilerini izledim. Karadayiyida arada bakiyorum. bu sezon izleme firsatim olmadi.
suan Kara ekmeki kacirmadan izliyorum. Cuma gunu olmasida avantaj. Gönul islerinide izledim

Hakan adam ol ya, geri vites yapıyorsun. Sana yaptıklarını çabuk unuttun. Arkandan demediğini bırakmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...