- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Abi Apple ve Asus'u önerebilirim. Dell de iyi diyorlar.@Bully laptop onerin varmi kardesim
Cok saol apple biraz tuzlu ama asusu bende dusunuyorumAbi Apple ve Asus'u önerebilirim. Dell de iyi diyorlar.
Benim favorim Apple ama.
toshiba aldı kardeşim memnun abiSrkadaslar laptop alacam oneriniz var mi
ben şu an casper kullanıyorum çok memnunum😉abi net olarak söyleyebilirim casper alma
ben de casper kullanıyorum aman aman uzak dursun bedava versinler almamtoshiba aldı kardeşim memnun abi
ben şu an casper kullanıyorum çok memnunum😉
neden kiben de casper kullanıyorum aman aman uzak dursun bedava versinler almam
imkanı yok bu bölümün hakkı çok çok üst rakamlarİnşallah yarın hak ettiğimiz oranları alırız
sıkıntısı çok sesi gitti ses yok , erken ısınma problemi vs. vs.
evet erken ısınma var fan soğutucu kullanıyorum bensıkıntısı çok sesi gitti ses yok , erken ısınma problemi vs. vs.
Bende öylesine yazmıştım zaten yoksa bende biliyorum 7 den yukarı mı verir bu kahrolası reyting sistemi. İnşallah bir an evvel operasyonu yaparlar da bizde artık hak ettiğimiz oranları alırızimkanı yok bu bölümün hakkı çok çok üst rakamlar
öyle öyle de konuya bunları yazma aga boşverBende öylesine yazmıştım zaten yoksa bende biliyorum 7 den yukarı mı verir bu kahrolası reyting sistemi. İnşallah bir an evvel operasyonu yaparlar da bizde artık hak ettiğimiz oranları alırız
Bölümü de seyretmemiş maça bakmışöyle öyle de konuya bunları yazma aga boşver
@legolas9900 aga seni buralardan uzak görmek üzüyor beni eskisi gibi konuda bekliyoruz etiketlemeden