- Reaksiyon puanı
- 45,501
- Puanı
- 861
tamam başkan eyvallah 😉10 numara 5 yildiz ))))
tamam başkan eyvallah 😉10 numara 5 yildiz ))))
Yarin tstil herhalde sende genis genis yorumlarina devam ediyorsun ))) yoksa bu saatlere kalmazdiniyi ki pana film bu sene final olmayacağını açıkladıda şimdi rahat bir şekilde izliyoruz vadiyi yoksa bu bölümlerden sonra ben kesin final olacak diye düşünüp karalar bağlardım
aynen abi dediğin gibi tatil olması hasebiyle burdayız 😀Yarin tstil herhalde sende genis genis yorumlarina devam ediyorsun ))) yoksa bu saatlere kalmazdin
Nerede kim hangi yorumlari yapmislar))))vay arkadaş bende kendimi çok coştum sanıyordum millet acayip şeyler yazıyor vadi ne yaptı böyle herkesin aklını aldı adeta hey Maşallah heyyyyyyyyyyyyyyyy
bölüm tam 2 saat
farketmez abi istediğin yere bak youtube forumlar face diğer mecralar adeta mest etti vadi inanılmaz inanılmazNerede kim hangi yorumlari yapmislar))))
ya bırak aga etiketleme şunu@Maskeli Fedai aga nerlerdesin yahu bölümde bitti sen den tık yok
aga geçmişini tam olarak bilmediğimiz için gelecek bölümlerde karakter açıldıkça anlayacağızşimdi bu yusuf mete beyi tanıyor mu tanıyorsa nerden tanıyor cidden enteresan bir durum oldu bu
abi istersen bi konu açalım forumdaki herkes tavsiyelerini yazsınSrkadaslar laptop alacam oneriniz var mi
Ağzım dan lafı aldın biaNerede kim hangi yorumlari yapmislar))))
Yok bosver gerek yok 😉)abi istersen bi konu açalım forumdaki herkes tavsiyelerini yazsın
abi net olarak söyleyebilirim casper almaSrkadaslar laptop alacam oneriniz var mi
aga dedik ki çok fazla karakter var adamlar öyle bi temizlik yaptılar ki adam kalmadı resmensenaryo şimdi o kadar hızlı bir şekilde aktı ki ilerki bölümlerde en az 4-5 bölüm var nasıl bir sezon finali olacak tahmin etmekde çok güçleşti ve akebinde önümüzdeki senenin konsepti ne olacak şimdi ne desem bilemiyorum kardeşim polat alemdar ın karşısında eğer tapınakçılarda olmazda kim karşısında duracak
Lenovo yada Apple al abi.Srkadaslar laptop alacam oneriniz var mi