Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

1.sezon 9.bölüm

Özlemişiz yine Claire yine açmış açılmış. :D

İyi başladı araya girmeden önceki son bölümden bir kaç sahne öncesini gösterdiler olayın nasıl gerçekleştirdiğiyle ilgili. O ingiliz subayı öldürse bizim eleman daha iyi olurdu ama Türk değil sonuçta Türk olsa sağ bırakmazdı. :D Kemer sahnesi ve sonrasındaki Claire hakkındaki yorumları güldürdü. :D Genel olarak iyiydi Laoghaire yani sarışın kız bizimkilerin başına işler açacağa da benziyor. :)

8.5/10

1x9
İki gündür parça parça izlemeye çalışıyorum sonunda tamamen izledim :D
Birçok şeyi unutmuşum tabii arada hatırlatmaları iyi oldu :D
Geçen -yarım- sezon dış ses olarak Claire vardı ama bu sefer Jamie olacak galiba.
Jamie ve Claire ne kadar küs kalsalar da sonuç değişmedi. :D Claire'ın fazla uzatmaması iyi oldu. Heder oldu adamcağız kendimi affettireceğim diye. Claire'ın tam seks esnasında yaptığı hareket hiç iyi değildi.ss Ereksiyon falan bırakmaz adamda :F
MacKenzie kardeşleri arasında yaşananlar hiç ilgimi çekmiyor sıkıldım o aralarda. Kim isyan ediyor ne ordusu kardeşim oturun oturduğunuz yerde :D
Loaghire (?) fena takmış bizim oğlana :) Ama Jamie sözüm söz dedi yolladı kızı takdir ettim :))
8/10

zamanlaman mükemmel oldu :) outlander la birlikte sanada kavuştuk :))

the missing i naptın diye sormayalım artık o dizi seni hasta etti kesin :))
Hiç öyle düşünmemiştim :F aklıma gelseydi diziyi bitirmezdim :F beni şaşirtti sezon finali. Genel yorumu 2 -3 gün içinde yaparım.

Hiç öyle düşünmemiştim :F aklıma gelseydi diziyi bitirmezdim :F beni şaşirtti sezon finali. Genel yorumu 2 -3 gün içinde yaparım.
bitirmeyi başabildinmi ? :) ben hala 5. bölümdeyim bir ara çok zorladım kendimi 6 bölümün ilk 15 dakikasını iki kez izledim ama gitmedi :)) şöyle enerjik bir günümde tekrar bir deneyeyim üçüncü deneyişte kesin başarırırm :)

bitirmeyi başabildinmi ? :) ben hala 5. bölümdeyim bir ara çok zorladım kendimi 6 bölümün ilk 15 dakikasını iki kez izledim ama gitmedi :)) şöyle enerjik bir günümde tekrar bir deneyeyim üçüncü deneyişte kesin başarırırm :)
5'i izleme 6'ya geç:F fazla eziyet etme kendine:X ben o topal dedektifin bacağı için merak ettim ve izledim. Sonu beni şaşırttı hiç tahmin/bahsini etmemiştik yorumlarda:X

Giriş giriş neden yuksek puan aldiğini şimdi daha çok kestiriyorum :X ama yine yakınırız, şimdi söylesem spoi olur:X
ya ben oyuncuları sevmeyince sıkılıyorum aslında the missing de biraz da sıkıntı oyuncularda hel o oğlusunu arayan baba figürü çok kıl bir karakter yani dünyada adam kalmasa bir kadına bıyık takıp baba diye oynatırdım o adamı oynatmazdım :))

ya ben oyuncuları sevmeyince sıkılıyorum aslında the missing de biraz da sıkıntı oyuncularda hel o oğlusunu arayan baba figürü çok kıl bir karakter yani dünyada adam kalmasa bir kadına bıyık takıp baba diye oynatırdım o adamı oynatmazdım :))
aynen:F

Biliyorsun zaten benim içlerinden en beğendiğimi. İzleme istersen ama yarısını bitirmişssin :X

S01B10

Yine harika bi bölümdü Claire doyduk.
Claire ve Jamie'nin fanfinifonuyla dizi başladı.Jamie resmen kadına yumuldu :F

Jamie, özgürlüğünün peşine koşarken Clom'dan sürgünü yedi yine.
Claire,Jamie'ye asılan fırıncı teyzenin torununa güzel bi okkalıdan yapiştirdi.Ama kızın öcü fena oldu son sahne de.
Dougle amca da neymiş dedirrti.Şu kızıl cadı ile işi pişirmiş.

Pek bişey olmadı bence, kısaca gereksiz güzel bi bölümdü :X
7.5/10 olsun hadi.

Sizler? @destere @yatutarsa @BesaleT @sokak sanati

1x10
Bölüm ilerledikçe vakit olmadığından herhal Jamie&Claire oynaşmasını bölümün başında verdiler bu sefer :D
Claire yavrum niye dinlemiyorsun kocanı? Adam o kadar uyardı kadından uzak dur diye. Bak büyücü diye alındın içeri Loghaire yüzünden :T:
8/10

1S9B

İkiye bölerek izlemek zorunda kaldığım upuzun bir bölümdü. :D

Anlatımı 2. yarıda Jemie'ye vermişler. Claire kadar iyi değil tabi Jemie ama yinede güzel.
Jemie ve ekibini tehlikeye attığı için Claire kırbaç cezası yedi tabi sonunda kadının fendi erkeği yendi yan etkilerle.:F

Jemie Claire ve İngiliz subay arasında ki ve kalede olanlar güzel sahnelerdi. İyi hazırlanmış sahneler.

MacKenzieler arasında sorun yaşanıyor ama Jemie olayı kısa vadede düzeltti. 2. Yarida Jemie baya etkin olacak gibi bu konularda.

Jemie'ye sırnaşan Sarışın büyük sorunlar yaşatacak. En sondaki büyü olayı gibi olan şeyde onun işiymiş.

Sevisme sahnesi yine çok uçuktu. Orada Claire'in tavrı benim hoşuma gitti. Bıçaklı sahne.:F

7.9/10 iyi bölümdü ama sıkıldığım sahnelerde vardı. 8'İ haketmedi.

1S10B

Sıkmayan bir bölümdü.

Kızıl saçlı kadınin enteresanliklari iyiydi. O meşhur dansın anası buymuş demekki.:F

Dougal MacKenzie önüne geleni hamile bırakmış. :F Colum'un evladının babasının Dougal çıkması en enteresan olanıydı. Geillis ile olanı tahmin ediyordum en azından. :D

Bu Claeri ne doyumsuz kadınmış dedirtti ilk sahnede.

Fitz'in torunu çok fena ters köşe yaptı. Claire çok uzun durmaz içeride Colum sayesinde ama Geilles baya zorlanıyor gibi.

Jemie kurtulma hayallerı kurarken açmadan tekme yedi.:( Claire ise iyi ayar verdi Düke.:D

7.6/10

S01B11

Sezonun en bomba bölümlerinden biriydi.Daha bunun sezon finali var laaa diyerek izledim.Normal bi bölüm olur diyordum ama çooook şık bi bölüm oldu. @destere @yatutarsa @sokak sanati

Diğer cadı ile Claire'in hapis sahneleri iyiydi.Aralarındaki sohbet ve dostluk iyiydi.Claire'in mahkeme sahnesi süperdi.Özellikle kırbaçlanma sahnesinde Clare'e çok üzüldüm.Meğerse öbür cadı da gelecekten geliyormuş.Çiçek aşısı yüzünden oluşan aşı izine şeytan izi dediler yaaa süperdi.O kadına da acıdım.Acaba essah mı hamileydi?

Claire'i Jamie geldi kurtardı.Artık Jamie de biliyor tum gerçeği.Claire eve dönmüyor:Z:oley:

Bölüme gerçekten 10 vermek istiyorum ama abartı olur mu diye korkuyorum.Sezon finali iyi olur diye bu böşüme 9/10 vereyim...

1x11
Meğer öbür kadın da gelecektenmiş 😱 Kendini Claire için feda etti garibim. Ya bu insanlarda hiç akıl yok, cadı olsa kendini yargılatır mı bu insanlar :T:
Claire da kırbaçlananlar kervanına katıldı. Karı koca birlikte takılırlar artık öyle :F
Jamie en başta durdurmasaydı Calire, Frank'ine dönüyordu.. :)) Allah'tan vazgeçti. Jamie'nin söylenenlere inanmasına sevindim. Başkası olsa cidden deli diye geri götürür mahkemeye :X
8.5/10