Diğer Orphan Black 3. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
BBC America'da yayınlanan Amerikan & Kanada ortak yapımı Orphan Black üçüncü sezonu geçtiğimiz akşam açtı.

Başrolündeki Tatiana Maslany'nin pek çok farklı karaktere canlı vererek büyük beğeni toplayan bilim-kurgu dizisiyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

orphan-black-season-3.jpg

3x1

Özlemişim dizimizi. :Z

İyi bir giriş oldu. Acaba yeni erkek karakterler (anladınız siz onu) diziyi bozar mı diye düşündürdü ama galiba ağırlıkları çok da fazla olmayacak. :)

Tatiana Maslany yine döktürüyor. Muhteşem oynuyor. Zaten dizinin en büyük zevki onun performansını izlemek. Senaryo olmasın ortada sade Tatiana Maslany'yi izlesek yine yeter gibi. :D

Yeni klonumuz da gelmiş. Krystal. Galiba ilk sezondan bu yana ilk kez sevilesi bir klon dahil oldu. :Z

Klonlarla ilgili konular falan açıkçası baya karmaşık gözüküyor. Keşke öyle karmaşık işlere çok fazla girmeseler. :)

8+ /10

3.sezon 1.bölümü izledim iyi bir başlangıç yapmışlar bence🙂🙂🙂
@sürgünüm @OzaN @destere
helenanın konuştuğu akrebi anlamadım ben hayalmı görüyor akrep gerçekten konusuyormu (b)(b)(b)
erkek klon çok hoşuma gitmedi benim yaaa keşke daha iyi bir sçeim yapsalardı ama diziye heyecan katıcak gibi görünüyor🙂🙂🙂
sarahın rachel ve alisonunda sarah kılıklarına girme kısımları çok zekiceydi gerçekten 🙂🙂🙂

3x1

Güzel bir yeni sezon açılışı oldu. :)

Tatiana yine döktürüyor maşallah, nasıl özlemişiz. :)

Helena yine en başa döndü. Dr. Coady onu bir kafeste tutuyor ve kardeşlerine karşı dolduruşa getirecek. Yani Helena yine Sarah'a zarar vermeye kalkışabilir.

Leda projesinin hayalet askerlerinden Castor çok can yakacağa benziyor.

Ferdinand'ın bölümün sonunda Alison'umu öldürtmeye çalıştığı sahne de ise çok gerildim.

8/10

Şimdi hatırladım geçen yıl ilk bölümleri izlediğimizde @destere yine yoktu. :(

3.sezon 1.bölümü izledim iyi bir başlangıç yapmışlar bence🙂🙂🙂
@sürgünüm @OzaN @destere
helenanın konuştuğu akrebi anlamadım ben hayalmı görüyor akrep gerçekten konusuyormu (b)(b)(b)
erkek klon çok hoşuma gitmedi benim yaaa keşke daha iyi bir sçeim yapsalardı ama diziye heyecan katıcak gibi görünüyor🙂🙂🙂
sarahın rachel ve alisonunda sarah kılıklarına girme kısımları çok zekiceydi gerçekten 🙂🙂🙂
Sarah kılığına giren Alison muydu ya ben onu yeni klon Krystal olarak yorumladım. :):)

Akrep bence konuşmuyor. O kısımlardan bahsetmeyi unuttum hiç sevmem öyle şeyleri. Hoşuma gitmedi oralar. :(

Sarah kılığına giren Alison muydu ya ben onu yeni klon Krystal olarak yorumladım. :):)

Akrep bence konuşmuyor. O kısımlardan bahsetmeyi unuttum hiç sevmem öyle şeyleri. Hoşuma gitmedi oralar. :(
yok cnm alisondu o şarısın kadın sarahtan önce alisonu aradı telefonla alison kocasıyla konusurken alisonu aradı sonrada sarahı aradı yanı o adamın sarahı görmek istemesini düşünerek alisonuda sarahın kılığına soktu bölümün en zekice hareketiydi bence 🙂🙂

yok cnm alisondu o şarısın kadın sarahtan önce alisonu aradı telefonla alison kocasıyla konusurken alisonu aradı sonrada sarahı aradı yanı o adamın sarahı görmek istemesini düşünerek alisonuda sarahın kılığına soktu bölümün en zekice hareketiydi bence 🙂🙂
Evet sen haklıymışsın. :D

@Çiğdem- @xemrexxx @sürgünüm @OzaN bölümü izledim :Z :Z
tek kelimeyle superdi ya o nasıl bölümdu öyle başta uzun özet vermek iyi olmus unutmustum herseyi (ustelik bu yıl izlemistim 😱 )
Helanamı tıktılar lan kafese ahh garibim bide garip garip bulmuş bi tane hayali akrep onlan konuşuyor :F Akrepe for pılizzz :)
Paul yoktu ohh canıma da değsin @Çiğdem- diycektimki o erkek klon anadan doğma sahnelerdeydi .ss .ss Erkekler soyunmamali .ss

O küçük çocuk oksijen tüpüne benzer bişiy çıkardı bi yerlerden o ne lo 😱 😱 😱
Ohh canima da değsin Ferdinandın boğazını ne guzelde sıktı sarah o delpine olmayaydi ölmüştu ah delphine cosimayla kavusama emi .
@sürgünüm o burusuk suratli kadın doktor codymi lo 😱 doktorluğu hatirliyormu o :)
Ahh fragmanda o burusuk kadın helenayı dolduruyordu ailen seni sattı falan olmuyor boyle burusuk kadın sen git namaz falan kıl .ss

Alison yinr tarzdı sevdim bu bölümde onu 😉
Delpineyede bak sen hemen almış o sarı saçlı kadinin yerini ahh bide gözüne parmağını bastiriyor adı batasıca delpine o tatiana lo sonuçta onuda seviyorm ben pılizzz kendini camdan aşağı at delpine :)

Alisonun yani tatiananin yani alisonun aman neyse işte sarahın kılığına girdiği zamanki saçları superdi bu kadin hep tarzz hep stillll :) 😉 😉

@Çiğdem- @xemrexxx @sürgünüm @OzaN bölümü izledim :Z :Z
tek kelimeyle superdi ya o nasıl bölümdu öyle başta uzun özet vermek iyi olmus unutmustum herseyi (ustelik bu yıl izlemistim 😱 )
Helanamı tıktılar lan kafese ahh garibim bide garip garip bulmuş bi tane hayali akrep onlan konuşuyor :F Akrepe for pılizzz :)
Paul yoktu ohh canıma da değsin @Çiğdem- diycektimki o erkek klon anadan doğma sahnelerdeydi .ss .ss Erkekler soyunmamali .ss

O küçük çocuk oksijen tüpüne benzer bişiy çıkardı bi yerlerden o ne lo 😱 😱 😱
Ohh canima da değsin Ferdinandın boğazını ne guzelde sıktı sarah o delpine olmayaydi ölmüştu ah delphine cosimayla kavusama emi .
@sürgünüm o burusuk suratli kadın doktor codymi lo 😱 doktorluğu hatirliyormu o :)
Ahh fragmanda o burusuk kadın helenayı dolduruyordu ailen seni sattı falan olmuyor boyle burusuk kadın sen git namaz falan kıl .ss

Alison yinr tarzdı sevdim bu bölümde onu 😉
Delpineyede bak sen hemen almış o sarı saçlı kadinin yerini ahh bide gözüne parmağını bastiriyor adı batasıca delpine o tatiana lo sonuçta onuda seviyorm ben pılizzz kendini camdan aşağı at delpine :)

Alisonun yani tatiananin yani alisonun aman neyse işte sarahın kılığına girdiği zamanki saçları superdi bu kadin hep tarzz hep stillll :) 😉 😉
Evet, Helena Dr. Coady'in elinde. :X

S03B01

Dün gece izledim diziyi ama yorum yapmaya ne hevesim vardı, ne de aklıma geldi.
Herkes beğenmiş mi bölüm başlangıcını? Bana göre zayıf bi bölümdü.öyle şahlanmadım izlerken.Helana'lı sahneler yine çok iyiydi.Helana karakteri için izliyorum desem cuk olur.

Şu erkek klonları pek gözüm tutmadı.Bi denesi yeterdi.Bi Tatiana değil. Penguen'i oynayan adam oynasaydı keşke sondaki çıkan adamı

Bence bölümün hakkı 7/10 daha güçlü başlangıç beklerdim.

3x1

Çok iyi bir bölüm değildi bence veya neler olduğunu unuttuğum için pek beğenemedim.

Bölümle ilgili en iyi şey Tatiana'nın oyunculuğuydu, her karakteride müthiş canladırıyor sırf onun performansı için bile izlenir yani.

Olaylar filan bayaa karıştı aklımda da pek bişey kalmadı zaten, izleyip göreceğiz :D
7/10

3x1. Bölüm

uzun bir aradan sonra tatiana ya kavuşmak güzeldi
konuya gelirsek pek bişey olmadı aslında @OzaN ın dediği gibi şu klonlarla ilgili konular sıkıyor insanı:) sadece tatiana yeterli benim için onuda doya doya seyrettik mutlu olduk :)

yeni tatoş krystal
bayağı aktif bir kadın çıktı ayak üstü koridorda icraata başladı girer girmez , delphine in rachel i gözünden sıkarak yaptığı işkence harikaydı , sarah ın rachel kılığında ferdinandı eşek olarak kullandığı dehlediği sahneler muhteşemdi :)

3x1

Güzel bir yeni sezon açılışı oldu. :)

Tatiana yine döktürüyor maşallah, nasıl özlemişiz. :)

Helena yine en başa döndü. Dr. Coady onu bir kafeste tutuyor ve kardeşlerine karşı dolduruşa getirecek. Yani Helena yine Sarah'a zarar vermeye kalkışabilir.

Leda projesinin hayalet askerlerinden Castor çok can yakacağa benziyor.

Ferdinand'ın bölümün sonunda Alison'umu öldürtmeye çalıştığı sahne de ise çok gerildim.

8/10

Şimdi hatırladım geçen yıl ilk bölümleri izlediğimizde @destere yine yoktu. :(
ben leda projesiydi castor projesiydi hepsini karıştırdım birbirine sadece aklımda tatiana kalmış :)

ayrıca sarah helena ve alison benim için yeterli diğer karakterler toptan ölsede olur :))

3x1

Özlemişiz klonlarımızı, daha iyi bir başlangıç olabilirdi ama kötü de başlamadı. :)

Yeni klon, erkek klonlar, Helena'nın akreple muhabbeti, Sarah'ın Rachel kılığına girmesi gibi bir çok şey oldu. :) Tatiana artık aştı kendini çünkü Sarah'ın Rachel kılığına girip oynaması çok zor bi şey zaten Tatiana, Rachel karakterinde oynuyor bi de oynadığı diğer karakter Sarah'ın Rachel kılığına girmesi ve rol yapması zor bi şeydir ama üstesinden geldi. :)

7/10

3x2

Pek sevmedim bu bölümü. Galiba dizinin tadı yavaş yavaş kaçmaya başlayacak. :(

Bölümün çoğunda erkek klonlar çok rol aldı. Ben Tatiana'yı izlemek istiyorum bu elemanlar nereden çıktı ya. :):)

Felix'i bile pek göremez olduk. Dizi çok yanlış yöne gidiyor hiç keyif almıyorum erkek klonların sahnesinden. Yalnız birinin diğerini öldürüşü enteresandı.

7/10

@sürgünüm @OzaN @destere @cookies @cevaa @BesaleT
@Forumdash
2.bölümü izledim ayy şöyle birşey var ilks ezonun o tadını 2.sezonda alamamıştım ben 3.sezonada 2 bölüm izledik ve yine alamıyorum ilk sezondakı o gizem heyecan diğer sezonalrda artık olamayacak gibi görünüyor malesef :(:(:(
erkek klonlar bencede olmamış çok itici bir karakter:ppp:
paul hala benim favorim :love1: pek birşey yoktu bu bölümde alison eskisi kadar güldürmüyor beni artık cosima lezbiyen olduktan sonra tat vermiyordu zaten felixte yok bölümlerde eskisi kadar
helenada bu 2 bölümde birşey yapamadı arah dışında diğer karakterler tat vermiyor sıkıntı orada bence ilk sezonda diğer karakterlerde tat veriyordu şimdi sara üzerinden gidiyor😵

3x2

Erkek klonları dışarı alabilir miyiz lütfen rezil kepazeler. :)

Bir tane düzgün adam olmaz mı dizide arkadaş. Paul'un ne olduğu belli değil, Cal'ın sırları olduğunu öğrendik zaten şüphelerimiz vardı. Birde bu adama Sarah çocuğunu teslim etti. Cal'a gıcığım zaten her dizide karşıma çıkmak zorunda mı bütün güzel kızları kapıyor, koskoca Amerika'da başka oyuncu kalmadı sanki. :)

Seth, Türkiye'ye gelmiş galiba. Kuzu eti ve yoğurttan bahsediyordu. Teşekkürler büyük usta. :):)
7/10

S03B02 'i izleyenler hepiciğinize katıyorum...

3.sezon fos mı cıkacak ne?
Şu kardeşin kardeşi vurma olayı at gibi ne o öyle :A
Türkiyede nereye geldiler acaba?yöresel tatlardan yola cıkmak istedim ama 2 malzeme saydı :T:

Aslında ben 6 verecektim ama herkes 7 verince be de vereyim diyorum.

3x2

Sıkıntıdan patladığım bir bölümdü. Dizide kimin ne olduğu belli değil, herkesin gizli sırları var, herkes bişeylerin peşinde. Açıkcası 2.sezonun ortalarından itibaren dizide olan olaylarıda hiç anlayamadım sadece Alison için izliyorumdum ama dizininde tadı kaçmaya başladı artık.

5/10