MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

Veedlistten say tüm şarkıları sonra bulduğun sayıyı x-1 denklemine yazıp kendi en yüksek verebileceğin puanı hesaplayabilirsin. 🙂🙂🙂🙂
aa bu arada sana bu hafta iyi puan verme sıram gelmişti gerçekten bu sıralamaya bağlanmış durumda çünkü tarkanla beraber en büyük favorimsin bu hafta 😉😉😉
1 hafta favori görüyorum diğer hafta yerin dibine sokuyorum:A:A:A

Oylarımı kullandım bu haftaki favorilerim; Tarkan, MFÖ, Yalın, Yıldız Tilbe, Mustafa Sandal. Benden iyi puan aldılar. :) @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Bully @xemrexxx @Çiğdem-

Sertab Erener ve Duman'ı da beğendim kötü puan vermedim. :) @hayret bi şey @Tzira
sonunda bende senin gözüne girebildim cnm bu hafta parçam çok tanınmamış olsada dinleyen herkesin beğenebiliceği bir parça olduğunu düşünüyorum seninde zevkine hitap etmesine sevindim😉

sonunda bende senin gözüne girebildim cnm bu hafta parçam çok tanınmamış olsada dinleyen herkesin beğenebiliceği bir parça olduğunu düşünüyorum seninde zevkine hitap etmesine sevindim😉
Yoo bu parça çok bilindik bir parça. (b) Sık sık Kral TV'de rastlardım. :D

Oylarımı kullandım, oylarım aşağılarda kolayca verebildim, yukarılarda baya zorlandım, çok sevdiğim şarkılar vardı.:)

Bu hafta en beğendiğim şarkılar Yalın, Mustafa Sandal, Tarkan, Sertab Erener ve Bengü oldu, bu 5liye çok zor puan verdim, @Bully @Çiğdem- @Maskeli Fedai @hayret bi şey @vadikızı.:)

Bu hafta ortalama puan alanlar Sezen Aksu, MaNga oldu, @mrt-06 @batuhankaralar .:)

Oylarımı kullandım, oylarım aşağılarda kolayca verebildim, yukarılarda baya zorlandım, çok sevdiğim şarkılar vardı.:)

Bu hafta en beğendiğim şarkılar Yalın, Mustafa Sandal, Tarkan, Sertab Erener ve Bengü oldu, bu 5liye çok zor puan verdim, @Bully @Çiğdem- @Maskeli Fedai @hayret bi şey @vadikızı.:)

Bu hafta ortalama puan alanlar Sezen Aksu, MaNga oldu, @mrt-06 @batuhankaralar .:)
Yoo bu parça çok bilindik bir parça. (b) Sık sık Kral TV'de rastlardım. :D
ben genel olarak söyledim @mrt-06 yoksa mustafanın yakın dönem parçalarından evet 2007 yapımı ve o albümden indir ile birlikte en popüler parça gönlünü gün edeniydi gerçekten çok güzel bir parça

@EFE UYSAL sanada teşekkürler senin beğeniceğinden zaten emindim 😉😉😉

ben genel olarak söyledim @mrt-06 yoksa mustafanın yakın dönem parçalarından evet 2007 yapımı ve o albümden indir ile birlikte en popüler parça gönlünü gün edeniydi gerçekten çok güzel bir parça

@EFE UYSAL sanada teşekkürler senin beğeniceğinden zaten emindim 😉😉😉
Çok güzel şarkıydı, bu haftaki favorilerimdensin.:)

genel değerlendirmeyi sonra yapıcam geçen hafta üzülerek düşük vermiş olduklarımdan sezen aksu yalın yıldız tilbe bu sefer benden iyi puan aldılar şimdirik benden bukadar detaylı değerlndirmem daha sonra @mrt-06 @xemrexxx @mrt-06

Beğendim ve verebileceğim en iyi puanı vermeye çalıştım. :)
Sevindim.🙂🙂
Oylarımı kullandım. Benim bu haftaki favorilerim Tarkan, Sezen Aksu, MFÖ ve Sertab Erener oldu. @Maskeli Fedai @mrt-06 @ozgur2113 @hayret bi şey :)

Teoman sanırım benden en yüksek puanlarından birini aldı @S.G.A.T. :)

Mustafa Sandal ve Yıldız Tilbe de fena puanlar almadılar. :A @Çiğdem- @xemrexxx
Beni beğendin mi? knk bu şarkıyı kullan diyordun. :)

Oylarımı kullandım. Benim bu haftaki favorilerim Tarkan, Sezen Aksu, MFÖ ve Sertab Erener oldu. @Maskeli Fedai @mrt-06 @ozgur2113 @hayret bi şey :)

Teoman sanırım benden en yüksek puanlarından birini aldı @S.G.A.T. :)

Mustafa Sandal ve Yıldız Tilbe de fena puanlar almadılar. :A @Çiğdem- @xemrexxx
düşük vermemişindir inş cnm mustafa sevmeyenelrden bile iyi görüşler aldım şuana kadar sen mustafa sever olarak bu taployu bozman uygun olmaz :A:A:A

Şarkıları bir kez daha dinledim ve puan listemde küçük değişiklikler yaptım. Bu değişikliklerin kesinlikle başka şeylerle alakası yok bu arada.

Daha önceki şarkılarına gayet iyi puan verdiğim bir şarkıcının bu hafta daha az iddialı bir seçim yaptığını gördüm ve onu 1-2 sıra geriye atmak durumunda kaldım. İki şarkıcı da sıralamamda 1-2 sıra daha üste yerleşti. Tabii hangileri olduğunu söylemeyeceğim. :)