Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bugün günlerden [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

çakırın yeni dizisiyle alakalı olarak ; perşembeye koymaları kurtlar vadisine misilleme olduğu düşüncesini akla getiriyor. tutmaması deil mesele, perşembe izlenmezse başka güne alınır o zaman izlenir ama asıl mesele perşembe ye konarak adeta vadiye ayar çekmeye çalışmışlar..:)))) ve bunu kimler yapıyor en başta kardeşi raci ve diğer yancıları :))))))
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler:) necati abinin çok çalışması ve diziye daha çok önem vermesi lazım........
.

Son düzenleme:
Ben persembe olmasa seyredecektim ama simdi hic sanslari yok😉)))) bir insan bu kadar mi necati abiye hirsli olir anlamis deilim😉)) necati abim mukemmel bir insandir allah yar ve yardimcisi olsun 😉)) bu kacinci darbedir cozemedim
abişkom bunların durumu raciyle necatinin neye benziyor biliyormusun
iki inatçı keçiye benziyor bunlar tek kütükten karşıya hangimiz geçecez diye inatlaşırken kocamın ailesi aradan sıyrılıp totelde alıcak liderliği sonra denize düşen 2 inatçı keçi gibi keşke bukadar inat olmasaydık diyecekler ama iş işten geçecek abişkom🙂🙂🙂
Iki-Inatci-Keci.jpg

şu digitürk movıemax geçen sene yazın olduğu gibi bu senede kurtlar vadisinin tekrarını verse de tekraroğlu tekrarını tekrardan seyretsek :))))))))))

@Master.1000 valla sana çok özeniyorum o bölümleri seyrettiğin için :)))) tabi @papuleoo kardeşime de

şu digitürk movıemax geçen sene yazın olduğu gibi bu senede kurtlar vadisinin tekrarını verse de tekraroğlu tekrarını tekrardan seyretsek :))))))))))

@Master.1000 valla sana çok özeniyorum o bölümleri seyrettiğin için :)))) tabi @papuleoo kardeşime de
ayoll ezberledim artık tüm bölümleri ama ala izlerken şu yeni bölümlerden daha çok heyecanlanıyorum yeminle :F:F:F

ayoll ezberledim artık tüm bölümleri ama ala izlerken şu yeni bölümlerden daha çok heyecanlanıyorum yeminle :F:F:F
bak sana yeminle söylüyorum benden fazla seyretmemişsindir 97 bölümü.tekrardan başlayayım inan olsun hala aynı heyecanı yaşıyorum .o anlatılmaz yaşanır :)))))))))

bak sana yeminle söylüyorum benden fazla seyretmemişsindir 97 bölümü.tekrardan başlayayım inan olsun hala aynı heyecanı yaşıyorum .o anlatılmaz yaşanır :)))))))))
kemal sunal filmleri gibi eski vadi abişkom nekadar izlesen heyecanı kaybolmuyor ben pusuyu tekrarlarını netten izleyemiyorum televizyondan olursa bakabiliyorum ama netten bıkkınlık getiriyor iskenderli bölümler bile netten fazla izleyemiyorum :F:F:F
ama eski vadiye doyamıyoruz kemal sunal filmlerine benzetiyorum ben
:love1::love1::love1:

Benden fazla seyreden yoktur :D Eski Vadi 4-5 kez Pusuyu 8 olmuştur. Hem Beyaz Tv hem Benim dvd yle yazın İnşallah 10'a çıkartıcaz :D

abi ben baştan sona çoktandır izlemedim ara ara izliyorum sahneler bölümler düzenli olarak 1 den 97 e izlemedim kaç kez başladım ama kıyamadım izlemeye o kadar mükemmel bişey ki kıyamıyorum duygulanıyorum izleyince
zamanında izlediğim için çok mutluyum

vadi eğer bi gün biterse o zamana saklıyorum bu hakkımı

abi ben baştan sona çoktandır izlemedim ara ara izliyorum sahneler bölümler düzenli olarak 1 den 97 e izlemedim kaç kez başladım ama kıyamadım izlemeye o kadar mükemmel bişey ki kıyamıyorum duygulanıyorum izleyince
zamanında izlediğim için çok mutluyum

vadi eğer bi gün biterse o zamana saklıyorum bu hakkımı
Vadi'nin pek biteceği yok gibi, o hak bir daha doğar şimdi izlesen bile.

Ben bitmesi taraftarıyım. :D

Geçen sezondan sonra artık kesin kararım bu ki, gerçekten zamanı geldi ^^
aga süper bi bölüm sonrası bu fikrinin değişeceğini ikimizde çok iyi biliyoruz vadi bitmez bitmemeli
biterse boşluğunu hissedeceksin
hele bi ofise geçelim varya yeniden doğuşumuz olacak kesinlikle bitmemeli sonuna kadar devam

11159509_426656200843934_7544590312331089698_n.jpg

Son düzenleme:
aga süper bi bölüm sonrası bu fikrinin değişeceğini ikimizde çok iyi biliyoruz vadi bitmez bitmemeli
biterse boşluğunu hissedeceksin
hele bi ofise geçelim varya yeniden doğuşumuz olacak kesinlikle bitmemeli sonuna kadar devam
Süper bi bölüm sonrası fikir değişiyor, ama ikimiz de biliyoruz ki, o, anlık bi coşku. Genel manada bitmesi çok daha hayırlı şu durumda.

Ofis mofis fayda etmez. Somut şeyler Vadi'yi Vadi yapan şeyler değildir. Bu ve bunun gibi (şu gelsin, şu aktifleşsin, Polat sahaya insin, Raskoln vs. Tilki tarzı) 'somut' şeyler minör etmenler. Heyecan anlamında çok küçük katkı sağlar.

-Uzun vadeli değildir, iki bölüm sonra bile sıkabilir. Diziyi çekenler için geçici çözümlerdir (genelde konu sıkıtısı bu yüzden çıkıyor zaten ^^)
-Duygusal değildir. (Ağlatan manasında değil) İnsanın içine işlemez, o sahneyi hissetmezsin, ne kadar güzel bi müzik eşliğinde olsa da.
-Hatırlanabilir değildir. Bi ay sonra öyle bi sahnenin neredeyse varlığını unutursun.

Orijinallik soyuttur, çekim kalitesi soyuttur. Kaliteli senaryo soyuttur.
Kurtlar Vadisi ruhu soyuttur. Oyunculuklar ve oyuncuların o rolü yaşaması soyuttur.

-Sadece başında üzerine düşünüp kaliteli bir senaryo yazarsan, o hikayeyi iletletmek için yazma süresi çok daha kısalır. Hikaye kendiğiliğinden ilerler. O buna savaş açmış, bu ona savaş açmış falan filan. Çok amaçsız, kısa vadeli geçici senaryolar....
WWE (Smackdown deyim ya da ^^) mi bu ki ayda bi insanlar düşman değişiyor? Düşmanlık iki günde bi silah sıkışmak mıdır? O oraya gider, öteki orayı basar. Sonra o mutlaka kaçar. Bu sefer öteki basılır, bütün adamları ölür, bi tek kendisi kaçar... Ondan sonra ikili unutulur, hop ikisinin de yeni farklı bi düşmanı çıkmış :)

Ayrıca Abdülhey'in hafızasını kaybetmesi, İskender'in onun aklına girmesi Polat'ın ona öldü süsü vermesi falan, harika hikaye, harika senaryo, ama sadece başında üzerine düşünmüşler.
1. Abdülhey hafızasını kaybedecek
2. İskender onu kontrol altına alacak
3. Polat, öldü süsünü verecek.

Şu fikir akla gelmiştir en başta, gerisi çok kolay zaten. Hatırlamıyorum, ama bu hikayeden 10 bölüm çıkmıştı en az. Harika 10 bölüm :)
Aha da orijinallik bu işte.

-Yıllar geçse de unutmazsın. Mesela hayatımda toplasan 1 kere Abdülhey'in Polat'ı bıçakladığı sahneyi izlemişimdir TV'de izledikten sonra (ciddiyim) Ama dün gibi hatırlarım :)
Ama adım gibi eminim, senin örneğinin üstünden gidelim, o ofise dönüş efsane bi biçimde olmazsa 2 hafta sonra unutacağıma eminim.

-Yönetmenden falan bahsetmiyorum, hepimiz genelde hemfikiriz.

-Kurtlar Vadisi ruhunu da iyi bilirsin. Atmosfer gerçekten çok önemlidir. (Sadece dizilerde değil tabiiki bu, oyunlarda da böyle.)
Hikaye ve atmosfer uyumu, harika müzikler ve kaliteli çekim ve güzel oyunculuklarla efsane bi şey çıkar ortaya.
Hikaye derken ne deiğimi biliyosun, somut şeyleri kast etmiyorum.

Ofis mofis hak getire. Pek de umrumda değil bu tür şeyler, bilirsin beni. ^^

TOTAL

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:43:5623:18:527.9719.57
2KOCAMIN AILESIFOX TV20:58:5923:51:596.0615.61
3ASLA VAZGECMEMSHOW TV20:29:1523:24:164.6011.48
4FENERBAHCE-MERSIN IDMAN YURDU ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS.ATV19:38:1821:51:314.3511.67
5IKI DUNYA ARASINDASAMANYOLU TV20:14:1721:27:383.889.85

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}

AB

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:43:5623:18:525.9115.34
2KOCAMIN AILESIFOX TV20:58:5923:51:594.8012.83
3SEKSENLERTRT 121:00:1323:20:144.2110.86
4FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX TV18:59:3419:59:533.6015.16
5MARALTV820:55:0523:24:583.418.94
6FENERBAHCE-MERSIN IDMAN YURDU ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS.ATV19:38:1821:51:313.4010.41

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}

ABC1

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:43:5623:18:527.2117.41
2KOCAMIN AILESIFOX TV20:58:5923:51:596.0514.89
3ASLA VAZGECMEMSHOW TV20:29:1523:24:164.2610.43
4FENERBAHCE-MERSIN IDMAN YURDU ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS.ATV19:38:1821:51:314.0011.50
5SEKSENLERTRT 121:00:1323:20:143.909.34

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}