beyazsoy' Alıntı:bir hafta ceza vermişler mesaj yazamıyorum. zaten bugün de izlemedim. konuya gelirsek zaten ben de bunu diyorum hasan ile turabi aynı kişilik)) Hassan yüzsüzlük yapınca turabi de yapar. aynen alintila sayfaya)))
oyyyyyyysssssssssssssssMerve'nin fiziği ve gülüşü iyide çok kapalı giyiniyor.
Burcu Esmersoy yarışsa mesela ben başka program izlemem. Karadayı'dan bile vazgeçerim. @Yakamoz-Asi
Burcu, Acun'un her programına katılıyor. Bu programa katılsa ya. 20 reyting garanti.oyyyyyyysssssssssssssss
Burcu, Acun'un her programına katılıyor. Bu programa katılsa ya. 20 reyting garanti.
Simge Fıstıkoğlu verelim.@legolas9900 aga benim net favori Camoka hasan
Burcuda fizik yok abartmayın
Kurtar Vadisi mi la burası.@legolas9900 aga benim net favori Camoka hasan
Burcuda fizik yok abartmayın
Bende kız için bir izlemiyorum hatta kızlar gereksiz bu yarışmada seyir zevkini düşürüyor
Sana da kimseyi beğendiremiyoruz hadi bi tane de sen seç bakalım. Kurtlar Vadisi'nden Leyla.Yok be aga çok daha iyileri var boşver bunları
kalan sahalar bizimdir ))))Banlanan Survivor'cular olmuş bura rahat olur 1-2 hafta
Ne güzel işte az kafa dinlemiş oluruz aga.Banlanan Survivor'cular olmuş bura rahat olur 1-2 hafta
kalan sahalar bizimdir ))))
Gerçek Survivor izleyicisi kaldı burda fanatikler yok oldu böyle iyi oldu.Ne güzel işte az kafa dinlemiş oluruz aga.
sokak sanati, Harunnn60, Maskeli Fedai ve beyazsoyGerçek Survivor izleyicisi kaldı burda fanatikler yok oldu böyle iyi oldu.
Gelince beni afaroz edicekler Hırpocular
@Bully kimler banlandı
@beyazsoy'a şaşırdım ama haketti Hırbocu olursa sonu böyle olur.sokak sanati, Harunnn60, Maskeli Fedai ve beyazsoy