Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Programda kendini bozdu forumdaki yorumlarda :) ben eskisi gibi programada tam bakmiyorum, yorumda az yaziyorum

beyazsoy' Alıntı:
bir hafta ceza vermişler mesaj yazamıyorum. zaten bugün de izlemedim. konuya gelirsek zaten ben de bunu diyorum hasan ile turabi aynı kişilik)) Hassan yüzsüzlük yapınca turabi de yapar. aynen alintila sayfaya)))

beyazsoy'un yorumu. :D

Hasan ile Kurabiyeni bir tuttuğu için hepimiz gülelim arkadaşlar. :kiki:

Merve'nin fiziği ve gülüşü iyide çok kapalı giyiniyor. :)

Burcu Esmersoy yarışsa mesela ben başka program izlemem. Karadayı'dan bile vazgeçerim. @Yakamoz-Asi :)

7.jpg
oyyyyyyysssssssssssssss :bhr:

@destere nin bu fotoya yorum yapmasi lazim :D

@legolas9900 aga benim net favori Camoka hasan :D
Burcuda fizik yok abartmayın :D

Bende kız için bir izlemiyorum hatta kızlar gereksiz bu yarışmada seyir zevkini düşürüyor :D

Yok be aga çok daha iyileri var boşver bunları :D

Aga herşeyin yeri ayrıdır hem Survivor da kim var ki Serenay güzel biraz :D

Onnumara mankenlerimiz çok güzel oyuncularımız var simgede kimmiş :D

Dün çalan şarkılar çok iyiydi. :D

Sahra'nın ailesi Sahra'ya Ulan İstanbul'dan Yanarım şarkısını yolladı. :D @xemrexxx :D

Edis - Benim Ol şarkısı sürpriz olarak Begüm'e geldi. :D

Sonra Özlem'e Mavi Mavi Masmavi. :bhr:

Hasan'a Hasret şarkısı gelmiş, daha önce dinlemiştim. Çoğu kişi ağladı, duygusal anlar yaşadı normal olarak.

En güzeli Turabi'nindi. :Z Bu şarkıyı sürekli dinlerim, Arzu Şahin süper söyler, beklediğim şarkıdır zaten. :bhr:

Hilmicem'in ki bombaymış. :F

Güzeldi dünkü ödül. :D

Banlanan Survivor'cular olmuş bura rahat olur 1-2 hafta :D

turabiye atış serbest :)))))) ohhh be şöyle gönül rahatlığıyla turabi ve saz arkadaşlarına güzel dileklerimizi sunacaz :)))))))

Yüzde 99 Oflaz gidecek. Zaten Acun ünlülerin daha da güçsüzleşmesine müsaade etmez. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...