- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
bence serenay birinci olup pascalı eleyecekYüzde 99 Oflaz gidecek. Zaten Acun ünlülerin daha da güçsüzleşmesine müsaade etmez.![]()
bence serenay birinci olup pascalı eleyecekYüzde 99 Oflaz gidecek. Zaten Acun ünlülerin daha da güçsüzleşmesine müsaade etmez.![]()
Ben olsam kızları bırakır erkekleri yollardım.@sürgünüm ne diyosun aga bu akşam kim birinci olur ve kim elenir.
Senin Oflaz'ın gitme ihtimali yüksek
Sero 1 olabilirde abi Pascal'ın Oflaz'dan sms'de düşük alması zor ya halk görüyor oyunlarda Oflaz'ın halinibence serenay birinci olup pascalı eleyecek))))) belki uçuk bir fikir ama ben öyle hissettim fragmandan
onun içinde pascal elenecek diyoruum benFragman hep terso yapıyor ya ne olcağı hiç belli olmaz.![]()
Bütün erkekler gitsin sadece kızlar kalsın agaBen olsam kızları bırakır erkekleri yollardım.![]()
ama bundan evvel pascalın sms ı oflazdan daha düşük deil miydiSero 1 olabilirde abi Pascal'ın Oflaz'dan sms'de düşük alması zor ya halk görüyor oyunlarda Oflaz'ın halini
Bu Acun fena ya fragmandan ne hissedersek tersini çıkarıyor.bence serenay birinci olup pascalı eleyecek))))) belki uçuk bir fikir ama ben öyle hissettim fragmandan
Sadece erkekler yarışacak olsa bünye kaldırmaz. Düşünsene bir Turabi daha.Bütün erkekler gitsin sadece kızlar kalsın aga![]()