Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzde 99 Oflaz gidecek. Zaten Acun ünlülerin daha da güçsüzleşmesine müsaade etmez. :)
bence serenay birinci olup pascalı eleyecek :)))))) belki uçuk bir fikir ama ben öyle hissettim fragmandan

Fragman hep terso yapıyor ya ne olcağı hiç belli olmaz.:)

Bugün konsey olması çok saçma oldu, adam akıllı salı günü yapsalardı konseyi.

bence serenay birinci olup pascalı eleyecek :)))))) belki uçuk bir fikir ama ben öyle hissettim fragmandan
Bu Acun fena ya fragmandan ne hissedersek tersini çıkarıyor. :))))))))

Ben Oflaz'ın sms'te sonuncu olacağını ve eleneceğini düşünüyorum. Çekirge bir sıçrar (Oflaz'ın Fulya'yı elemesi) iki sıçrar (Oflaz'ın Almeda'yı elemesi) üçüncüde yumruğu yersin. (Oflaz'ın Berna ve başka birini elemesi zor. :) )

@china_shangai @ABAY_06 hatırladığım kadarıyla geçen sms'te Almeda sonuncuydu ondan sonra Oflaz, Pascal ve Hakan diye sıralanıyordu. Pascal öndeydi yani. :)

fragman çok aldatıcı herkes hakanın ismi çıktığı için turabi ve yancısının sevdiğini söylüyor ama bence alakası yok sırf acun kurnazlığı herkesi terse yatırma taktiği:))))

pekiiiiii şöyle bir komplo teorisi geliştirsek hilmicem ve turabi fragmanda seviniyor çünkü anıl'ın iyileşemediği açıklanıp diskalifiye edilecek ve hasan oylamayla ünlülere mi geçecek acaba?:))))) ne dersiniz acaba @Bully @ABAY_06

@china_shangai abi çok haklısın hiç mantıksız gelmedi hatta dün Anıl kontrole gitmişti sanırsam ama oflaz gine yırtacak orası kötü oldu :(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...