anlaştıkAman Boşver şarkımı sever misin bak arabesk vermedim sen hareketli seviyon diye gerçi niye soruyorsam yine olumsuz cevap verecen
Tamam
anlaştıkAman Boşver şarkımı sever misin bak arabesk vermedim sen hareketli seviyon diye gerçi niye soruyorsam yine olumsuz cevap verecen
Tamam
Teşekkürler kanka keşke @xemrexxx de senin gibi kaliteden anlasa.Bu zorlu haftada fena bir puan almadın benden.
Yav ok. Oylamada hesaplaşacağız seninle.demek ki dinlediğim sezenlerin %9*0 ını seviyimişim
Konuk jürilerde bu hafta bizi beğenmez gitmeye hazırlanalım bence Deniz, erken vedaları hiç sevmem ama bazen gitmek gerekiyorsa önünde dağ olsa kimse seni durduramaz. 🙂Aynı kafadayız bende sevdiğim bir şarkıyı paylaşmak istedim Gökhan Özen asıl kozlarını oynamadı daha ama elenirsem zaten kullanamayacağım
Aynen bavullarımızı toplayalımTeşekkürler kanka keşke @xemrexxx de senin gibi kaliteden anlasa.
Yav ok. Oylamada hesaplaşacağız seninle.
Konuk jürilerde bu hafta bizi beğenmez gitmeye hazırlanalım bence Deniz, erken vedaları hiç sevmem ama bazen gitmek gerekiyorsa önünde dağ olsa kimse seni durduramaz. 🙂
bak az önce ne dedim benAynen bavullarımızı toplayalım
listedeki her şarkıcının sevdiğim şarkıları var. gökhan özenin hiç bir sarkisini baştan sona dinlemedim öyle düşün verdiğim puanı .))))Aman Boşver şarkımı sever misin bak arabesk vermedim sen hareketli seviyon diye gerçi niye soruyorsam yine olumsuz cevap verecen
Tamam
Ayy sende bana taktınbak az önce ne dedim ben
1 puandır ne olacak seni jüri yapan Cengo utansın Gökhan Özen düşmanı jüri mi yapılırlistedeki her şarkıcının sevdiğim şarkıları var. gökhan özenin hiç bir sarkisini baştan sona dinlemedim öyle düşün verdiğim puanı .))))
Bavula gerek yok yeni bir başlangıç yapalım geçmişe dair ne varsa akıntıya bırakalım gitsin...Aynen bavullarımızı toplayalım
takarım ne olacak ne yapacaksın küserim bakAyy sende bana taktın
1 puandır ne olacak seni jüri yapan Cengo utansın Gökhan Özen düşmanı jüri mi yapılır
Gül döksün yollarımızaBavula gerek yok yeni bir başlangıç yapalım geçmişe dair ne varsa akıntıya bırakalım gitsin...
@Bully gidince kına yakarsın artık.
Tamamtakarım ne olacak ne yapacaksın küserim bak
Gökhan Özen neyse zaten geleceği parlak değildi ama Sezen giderse güçlü bir rakipten kurtulmuş olurum.Bavula gerek yok yeni bir başlangıç yapalım geçmişe dair ne varsa akıntıya bırakalım gitsin...
@Bully gidince kına yakarsın artık.
Kim dökecek sen kimden bahsediyorsun deli.Gül döksün yollarımıza
Tamam
ben karadayı izlemeye gidiyorum geldiğimdeGül döksün yollarımıza
Tamam
Böyle bir hainlik beklemiyordum senden yazıklar olsun. Ben senin yerinde olsam sen kal ben senin için elenirdim derdim.Gökhan Özen neyse zaten geleceği parlak değildi ama Sezen giderse güçlü bir rakipten kurtulmuş olurum.
Bully ve vadikızıKim dökecek sen kimden bahsediyorsun deli.
Oyy totonu civcivler ısırsınGökhan Özen neyse zaten geleceği parlak değildi ama Sezen giderse güçlü bir rakipten kurtulmuş olurum.
Bully ve vadikızı hikayedeki kötü karakterler önce gül dökerler sonra arkamızdan göbek atarlar. ))))Bully ve vadikızı
Oyy totonu civcivler ısırsın
İşte gerçek yüzümü görmüş oldun. Seni elemek için uygun zamanı bekliyordum sanırım o zaman bu zaman.Böyle bir hainlik beklemiyordum senden yazıklar olsun. Ben senin yerinde olsam sen kal ben senin için elenirdim derdim.
Şuan gözümde TOTAL dizilerinde sezon finalinde konağı ateşe veren kadınlardan farkın yok!!!!!!! Derdim tabiisi niye demiyim.İşte gerçek yüzümü görmüş oldun. Seni elemek için uygun zamanı bekliyordum sanırım o zaman bu zaman.
Kesin derdin canım.
Biraz takılayım dedim kanka ya. Verdiği örneğe bak.Şuan gözümde TOTAL dizilerinde sezon finalinde konağı ateşe veren kadınlardan farkın yok!!!!!!! Derdim tabiisi niye demiyim.
Gökhan gitmez benim arkamda aslan gibi vadikızı varBiraz takılayım dedim kanka ya. Verdiği örneğe bak.
Eleneceğini düşünmüyorum ben Sezen bu kadar erken gitmez ama Gökhan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.