Fragmanı geç vermek daha çok heyecan katıyor bence.Diziye son bir gün kala fragman vermek çok saçma, Bölüm sonu fragman verseler aslında 9+ları görürde iste bölüm sonu fragman vermiyorlar
Fragmanı geç vermek daha çok heyecan katıyor bence.Diziye son bir gün kala fragman vermek çok saçma, Bölüm sonu fragman verseler aslında 9+ları görürde iste bölüm sonu fragman vermiyorlar
Bu fragman güzel olmuş121. Bölüm Fragman 2
Tims&B diğer yapımlarında bölum sonu veriyor bunda vermemesi çok garipYetiṣmiyor mu acaba?
Reyting açısından olumlu olmayabilir, bölüm sonu fragman verilmiş olsa haftaya izleyici arttırır.Fragmanı geç vermek daha çok heyecan katıyor bence.
Şu Suat’ı ciddiye alamıyorum. Şahane Hayatım’da izlemiştim kendisini ve oradaki oyunculuğu ile buradaki çok zıt olduğu için her gördüğümde gülümseme tutuyor
Bölüm harika bu arada
O dizide tatlıydı, dedikoducu bir gazeteciOnun yüzünü gördükce nedense tokat atasım geliyor.
O dizide tatlıydı, dedikoducu bir gazeteci
Bende çukur sonrası hiçbir şekilde diğer karekterlere oturmuyor Suat. Hep yancı takılan biri olarak artık gözümde.Şu Suat’ı ciddiye alamıyorum. Şahane Hayatım’da izlemiştim kendisini ve oradaki oyunculuğu ile buradaki çok zıt olduğu için her gördüğümde gülümseme tutuyor
Bölüm harika bu arada
Abicim derken 😱😒122. Bölüm Fragmanı
Bende çukur sonrası hiçbir şekilde diğer karekterlere oturmuyor Suat. Hep yancı takılan biri olarak artık gözümde.
------
Abicim derken 😱😒
Üveydir ya. Hani bunlar iki kardeşti. Ayrıca Nazlı ne alaka 😔👀Ben fragmanı izlediğimden beri ṣok içindeyim. Senarist ters köṣe ṣovu yapmıṣ resmen.
Üveydir ya. Hani bunlar iki kardeşti. Ayrıca Nazlı ne alaka 😔👀
İçerideki kişi Nazlı'ya suçu atmıştır. Ama şu abi meselesi bomba bir gelişme şuan dizi için. Aynı zamanda Neslihan için can sıkıcı olacaktır.Üvey gibi hissetmedim ama bakalım. Nazlı bize oyun mu acaba diyorum ama belli de olmaz.
Ordada mı oynamıştı? Ben ilk kez Şahane Hayatımda izlemiştimBende çukur sonrası hiçbir şekilde diğer karekterlere oturmuyor Suat. Hep yancı takılan biri olarak artık gözümde.
------
Abicim derken 😱😒
İzlerken seyirciye Nazlı’yı çok açık belli ettiriyorlardı. Bencede ters köşe çıkacaktır bu iş.122. Bölüm Fragmanı
Nazli ne alaka ya122. Bölüm Fragmanı